2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cümlenin girişine baktığımda doktora güvenmişsin. Son zamanda doktor değiştirmek her zaman kafa kurcalar. Ama doktorun sana güven verdiyse korkulacak birşey söz konusu değil bence de .Kanaman normalde oluyor muydu?
Şuanda 2500 falansa minimum bayrama kadar daha da kilo alır o hiç canını sıkma sen. İnşallah seni endişelendirmeden güzel güzel gelir, pıt diye doğurursun. :dua:
Yok canim su ana kadar devlette idare ettim, uzun zamandir takip ediyordum bu doktoru baya iyi bi doktor o yuzden gdeyim artık muayaneye dedim. Bide devletten iyice sogudum tam karar verdim bu doktora. Kanamam olmuyordu çatı muayenesinden sonra olur korkma 3 gün gelir normal dedi. Nitekim öyle hafif bi sanciyla beraber adetin ilk günü lekelenme gibi olur ya ayni oyle. Korkulacak bisey yok bu arada cati muayanesinden, bebegim hep onden gitti ama bunu beklemiyordum 😅😅

31 haftalık Ece ile benden sevgiler 😍

Eklentiler

• 20190722_082839.webp
    20190722_082839.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Ah canım benim Allah kurtarmış ikinizi de çok geçmiş olsun. Sağ sağlim evinize dönün inşallah

Kızlar bu kafası büyük muhabbeti vardı 2hafta önden çıkanlar oluyordu. Ultrason kağıdında BPD olarak ölçülüyor ve 10cm olduğunda doğum gerçekleşiyormuş bebek kendi ayarlıyormuş. Benim 9.30cm 3hafta önde gözüküyor doktor beklenenden erken gelir 2haftaya doğurursun dedi. Sizinkiler nedir acaba doğruluk payı varmı bunun
dün gittim kontrole Bpd 94.7 yaziyo canim
selam kızlar ben güne hızlı başladım. doktorum hastaneden ayrılmış. anlayacağınız 35. haftada öylece kalabilirdim. şu 2 hafta doktorum yeni hastaneye geçene kadar doğurmamalıyım. otomatik olarak bende sincan koru hastanesine geçmiş bulunuyorum. doğum ücreti ne kadar acaba işte bu sebeple doğum paketi almıyordum ben. ikincisi bugün oğlum hasta dünden beri kusuyor. salgın varmış. onu doktora götürürken doktorumun ayrıldığını tesadüf eseri gördüm. ani gelişmiş. oğlumun serumunu beklerken ani kararla izine çıktım. otururken ben izine çıkcam dedim gttim yazdırdım. bundan sonra evdeyim. oğlum evdeki herşeye kustuğu için 3 gün çamaşır yıkamam lazım. bende haberler böyle
Allah şifa versin yavruna canım
Merhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım

Allahim iyilik sifa versin ikinizede canim cok sukur ikinizede bisey olmammis

Hep öndeydi canım, 2 haftaya yakin hep önde çıkardı. Beklemeyerek gittim ya böyle bi durumu o yüzden baya bi afalladim, ınsallah saglikla gelsin de napalim..
O zaman erken dollenme olmus canm aslında duzeltme yapardı doktor sat tarıhınde yapmaması ılgınc. Ya da tam sat tarıhını yanlıs hatırlıyorsun

selam kızlar ben güne hızlı başladım. doktorum hastaneden ayrılmış. anlayacağınız 35. haftada öylece kalabilirdim. şu 2 hafta doktorum yeni hastaneye geçene kadar doğurmamalıyım. otomatik olarak bende sincan koru hastanesine geçmiş bulunuyorum. doğum ücreti ne kadar acaba işte bu sebeple doğum paketi almıyordum ben. ikincisi bugün oğlum hasta dünden beri kusuyor. salgın varmış. onu doktora götürürken doktorumun ayrıldığını tesadüf eseri gördüm. ani gelişmiş. oğlumun serumunu beklerken ani kararla izine çıktım. otururken ben izine çıkcam dedim gttim yazdırdım. bundan sonra evdeyim. oğlum evdeki herşeye kustuğu için 3 gün çamaşır yıkamam lazım. bende haberler böyle
Oğluşa geçmiş olsun canım enfeksiyon mu var?
Geçmiş olsun ve gözün aydın canım. Mucize gerçekten Allah size bağışlamış

Çok geçmiş olsun oğluna 😔 neyseki şehir dışı bir hastaneye gitmemiş doktorun buna şükür. Valla izne çıkmana çok sevindim. Hem Oğlunla ilgilenirsin. Ben de salı rapor yazdırıp 36. Haftada ayrılmış olacağım kısmetse.

Benim koca mı meraklı bir tek böyle şeylere ya anlamadım. Benden daha hevesli bu hediyelik, çikileta, kapı süsü, masa süslemesi olaylarına.

Sen hazırmışsın şekerim senin gelse de olur artık :) Taç kapı süsü bende de yok. Anam sağolsun bukaymak hemşire terliklerinden almış.Onları giyicem artık.
Benimki gram meraklı değil gereksiz yok yere masraf görüyor bunları :) kapı süsünü teyzem yaptı gönderdi ses edemedi o yüzden :))) bende bir terlik birde taç alırsam okeyim :) terlikle bildiğin düz terlik alacağım zaten ayaklar olmuş 40 küsur numara evdekiler olmuyor :)

Dip köşe temizlik yaptım. Üstüne camları da sildim ama ne silme 11. Kata ne diye gelip oturduysam :))) umarım bunların acısı çıkmaz. Bir temizlik söyle üç beş ay gitse ne olurdu?
Valla benım enerjı kalmadı bu hafta senın haftalarda enerjı ıyı oluyor. Gercı yakınmıs haftalar😁

Dip köşe temizlik yaptım. Üstüne camları da sildim ama ne silme 11. Kata ne diye gelip oturduysam :))) umarım bunların acısı çıkmaz. Bir temizlik söyle üç beş ay gitse ne olurdu?
Ah ah ah kardes sen naptin bu haftanda 11. Katin caniminimi sildin kizicam ama bak vallahi :sinirli: ya tansiyonun dusseydi ya ayagin kaysaydi ah ah ah

Okurken yoruldum.yeminlen masallah Allah nazardan.saklasin.muhtemelen yapsam ben cocukr pirrtt parkede 😂😂

Back
X