Ben de gebelikten önce baya sarıya yakın akintim oldu normal den daha fazla şekilde .. adet olcam dedim ama test pozitifti çok şükür olmadım hayırlısı ile kucağınıza alırız inşallah Inşallah sizin de vardır
Kızlar merhaba benim de SAT 24 Şubat.Fakat doktora gittik bugün 4hafta+6 günlük hamileyim :) Bu durumda 26 şubatta kalmış oluyorum.Burada hamilelik günlüğüne sat olarak 26 Şubat mı yazmam gerekir?
Kızlar merhaba benim de SAT 24 Şubat.Fakat doktora gittik bugün 4hafta+6 günlük hamileyim :) Bu durumda 26 şubatta kalmış oluyorum.Burada hamilelik günlüğüne sat olarak 26 Şubat mı yazmam gerekir?
Insallah canim. Saglikla kavusun kuzunla.
Biz Allahin izniyle Nisan'dan sonra basliycaktik ama bu ay adetim 5 gun gecikti ve ben test falan yapmadim henuz, ihtimal vermedigim icin
Biz Allahin izniyle Nisan'dan sonra basliycaktik ama bu ay adetim 5 gun gecikti ve ben test falan yapmadim henuz, ihtimal vermedigim icin
27 Martta adet olmam lazimdi canim, baktim gelmedi dedim 1-2 gunluk gecikmedir, mevsimsel vs.
Bugun 5nci gun.
Bakalim hayirlisi
Hepimiz icin hayirlisi olsun her seyin.