inş hayırlı haber alırsın canım çok normal bu süreçler ama insan vücut rahatsız olunca psikolojik olarakta rahatsız oluyor haliyle 4 aya girer girmez geçicek inş
bebek 4 aya anneden beslenir düzenli beslenme sağlayabilirsem bulantım halsizliğin aşırı olmazsa bende düşünüyorum ama tamamen denedikten sonra belli olucak
canım dua et ilk ayların yaza gelmiş ilk bebekmi senin son ayların yaza gelse İnan yaşamak istemezdin ben kış günü çıplak uyuyordum herşey tüm kıyafetler rahatsız ediyordu son aylar daha kötü yazın. Bunalman çok normal hangimiz bunalmayalım desekte boş bedenen rahatsızız haliyle psikolojimizde etkileniyor birde yalnızmışsın Allah yardımcın olsun 4. Aydan sonra hormonlar dengelenecek havalar serinleyecek bebeler pıtı pıtı tekmeler Atıcak herşey Harika olucak 9 ay boyunca kanama kaybetme korkusu geçirip sürekli yatıp lavaboya zor gidenler var bunları düşünüp biraz olsun rahatlatalım kendimizi
☺
kusunca zaten bozuluyor oruç bende kusma olmazda halsizlikten dolayı aşırı asabi olmaktan korkuyorum ozamanda oğlumu eşimi kırarım daha da günaha girerim diye korkuyorum yoksa oruç tutmayı çok severim hiç etkilemezdi hamilelik nasıl olur bilmem emzirirkende tuttum 3 aylıktı bebeğim azalan sütüm bile artmıştı oruçluyken ☺