• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar dün kızıma teyzesi mama sandalyesi aldı ben beğendim o aldı çok içime sindi haftaya gelir sanırım indirimde ve 3 kademeli olduğundan şimdi gelince bile kullanabilirim yeni doğanda bile kullanılıyormuş yatar duruma da gel ir baby... Mll sayfasına bakın isteyene özelden marka atarım

Kızlar bu cadı yanımda alıştığı için heran emmek istiyo ağzında uyusa gıkı çıkmaz yani uyanınca hemen emziriyorum ağlamıyo dalıyo diğer türlü uyanıyo sürekli mızır mızır benim babynest falan kullanmam lazım ama Chedarice Chedarice dediğin gibi boyuna bi bakayım

Kızlar dün kızıma teyzesi mama sandalyesi aldı ben beğendim o aldı çok içime sindi haftaya gelir sanırım indirimde ve 3 kademeli olduğundan şimdi gelince bile kullanabilirim yeni doğanda bile kullanılıyormuş yatar duruma da gel ir baby... Mll sayfasına bakın isteyene özelden marka atarım

Benim oğlandan kalma var çok araştırmıştım şuan aklım olsa en ucuzlarındam alırım ikeadakinden mesela içine minder oldu bitti

Benim tek beklentim doğum günü diğer günleri önemsemiyorum açıkçası. Bilmiyorum bakalım düşünecek mi🤷‍♀️ Düşünmese de önemsemem sanırım. Beni 30 karatlık pırlantadan daha mutlu eder benden önce kalkıp kahvaltı falan hazırlaması yemek yapması ama yok🤷‍♀️ Hep çalışıyorum bahanesi var. Önceden takılmazdım da bebekten sonra bekliyorum böyle jestler. Ama bebekten sonra anladım ki ben bir öküzle evliymişim 🐃 benim çabamla güzelmiş her şey🙄
😂😂 bebekten sonra neden batıyor erkeklerin her yaptıkları herkeste aynı

Canım bana atar mısın ben de araştırıyorum şu an. denizbenimadim denizbenimadim seninkinin markası neydi ben hatırlamıyorum ona da bakayım

Eklentiler

• 2F217BF8-8DF1-4DB1-98F0-DCF8EABB1AB2.webp
    2F217BF8-8DF1-4DB1-98F0-DCF8EABB1AB2.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 28
Mama sandalyesi bende alıcam kızlar bulduklarınız bana da atın denizbenimadim denizbenimadim seninki çok güzel canım bende ozmn bakmıştm ama bizim evde buna benzer var şimdi annemlere alıcam burda olduumuz için bende ucuzlardan alsak rahat ederlermi bilemediim için kararsız kaldım açıkcası bebek arabası gibi oldu buda bi seçemedim

Bu arada kv leriniz ne hediye aldı benimkiler hastaneye gelirken çiçek aramışlar bulamamışlar falan arasa herşey bıulunur ankarada bide eve geldim insan bişey getirir görgüdür bu yani bence öyle anneminde gelinleri var her doğumunda bilezik yada gelinlere özel künyeler falan taktı benimki ilk doğumda bilezik taktı 3 ay sonra kayınbaba o zaman ıphone söz vermişti baktım doğumdan sonra 1 ay geçti gelen giden yok hemen babama aldırdım ne onlara ihtiyacım var 😂sonra bilezik geldi ama oda satılacak yatırım için getirmiş belli hele bunda hiç çeyrek bile takmadı parasıda var yani bende eşimi yedim herkes gelinini el üstünde tutar aayıp ettiler dedim içimi susturamıyorum sözde çok severler anca gösteriş 🤗sonuç itibariyle tırt çıktılar sizde durum ne bu arada yanlış anlaşılmak istemem parada pulda asla gözüm yok çalışıyorum paramıda kazanıyorum ama insan özenildiğini bilmek istiyo
Benim kv nler bebeğimizin oda mobilyasını aldı, kangru aldı, doğumda da kp yarım altın, Kv yarım altın yaptı. Kızıma ayrıca altın künye taktı.
Eşimde altınbaştan beğendiğin bileziği aldı.

Mama sandalyesi bende alıcam kızlar bulduklarınız bana da atın denizbenimadim denizbenimadim seninki çok güzel canım bende ozmn bakmıştm ama bizim evde buna benzer var şimdi annemlere alıcam burda olduumuz için bende ucuzlardan alsak rahat ederlermi bilemediim için kararsız kaldım açıkcası bebek arabası gibi oldu buda bi seçemedim
Ben ebebekten joie mimzy aldım. Çok güzel ama bitti, let go da var

O zaman çok basit bi şey al bence

O zaman çok basit bi şey al bence
Ya geçen okudum bebek fizyoterapisti mama sandalyesindeki tek önemli şey çocuğun ayağı sallanmasın bi yere değsin demiş ona dikkat ediyorum ama bebek oldukları için en iyi modeli alsam bile ayakları sallanmış olcak sanki seninkinde koyduğu bi yer varmı bizim evdekinde ayağı boşta kalmıyodu diye hatrlıyorum

Ya geçen okudum bebek fizyoterapisti mama sandalyesindeki tek önemli şey çocuğun ayağı sallanmasın bi yere değsin demiş ona dikkat ediyorum ama bebek oldukları için en iyi modeli alsam bile ayakları sallanmış olcak sanki seninkinde koyduğu bi yer varmı bizim evdekinde ayağı boşta kalmıyodu diye hatrlıyorum
Kız okadar takma zaten çok oturmuyolar ucuzlardan al bence

Benimki 3 aşamalı koyacak yeri var ayarlanıyor ama hiç dikkat etmiyordum ayakların sallanmamasına açıkçası😳

Back
X