Bu gece koye gidecek gibiyiz kaliriz ertesi gunu aksama doneriz bklm nasip vala artik tuttuysa tuttu tuttmadysa bu ayda olmadi gelecek aya bakacazO da haklı aslında balım. Siz yine de değerlendirin
İnsan vücuduna 6 saat uyku yeterli diyen geberesice kim bulun bana ölüyorum uykusuzluktan 8 saat uyumuşum yetmiyooorrr
evet canım ablamın yanındaym kuaför ve bu günlerde uykuya doymuyorumoy kiyamam ya ne güldüm çalışıyorsun snrm eve gider gitmez yataga atla
Vala ben calismiyorum ama bu aralar bende saat 10 11 e kadar uyuyorum ya gece 12 gibi uyurum her zmn 7 bucuk gibi en gec 8 de kalkardim bu aralar uyuyorum sureklievet canım ablamın yanındaym kuaför ve bu günlerde uykuya doymuyorum
beni bıraksalar akşama kadar uyurumVala ben calismiyorum ama bu aralar bende saat 10 11 e kadar uyuyorum ya gece 12 gibi uyurum her zmn 7 bucuk gibi en gec 8 de kalkardim bu aralar uyuyorum surekli
Tatil günün yok mu o zmn uyubeni bıraksalar akşama kadar uyurum
salı günü :) uyumak var mı anacım ev iş yoğun tempoTatil günün yok mu o zmn uyu
O da dogru ne bilim kuzum vala Allah kolaylik versinsalı günü :) uyumak var mı anacım ev iş yoğun tempo
Amin canım hayat şartları işte zorrO da dogru ne bilim kuzum vala Allah kolaylik versin
@Eaglemarbling Aynn kuzum benım ki doktor 2 cm altında olduğu için sorun yok dedi.. Şimdi doktorumu aradım.... Dün test yaptığımı negatif çıktığını söyledim .. Bundan sonra ne yapıcaz aşılama yı sizle mı yapıcaz dedim.. Bana melek bi dur daha erken çıkmamış olabılır dedi. Peki hasta olursam ameliyatı hemen olayım mı dedim.. Bana senin ki ultrasyonda bile gözükmüyor ameliyata gerek yok aşılama olumsuz olursa tüpten önce alırız dedi.. Azıcık pozitif ol diyo
Canım mrb Bnim teyzemin oğlundada aynı sorun vardı... 18 sene boyunca çoçuğu olmadı .. Sigara içerdi.. İzmire aşılama ıkı kere tüp bebek denedi olmadı... İlaçlar içerdi kontrole giderdi sperm oluşmuş ameliyata alırlardı stresten ameliyat sırasında sperm kaybolup giderdi... Hepsı yüzde 1 şans verirlerdi... Sonra burda İstanbulda bahseciye yolladılar tüm tahlıllerı ve onlar yüzde on sanş verince hemen gelip tedavıyi kabul ettiler çünkü çok az olsada ilk defa yüzde birin üstünde Bı rakam vermişti burası tedavıyi başlar başlamaz ilk denemede hamile kaldı ve çok şükür oğlu suan bi aylık iki yaşına gelince dondurulmuş emprıyoları yine kullanıp ikinciye hamile kalıcak inş .. Rabbim ol dedikten sonra sıfır spermle bile oluyor mucize demem o yüzden rabbim yüzümüzü güldürsün..
Canım nerde oturuyorsunMerhaba, sakıncası yoksa doktorunuzu öğrenebilir miyim? Biz de yaklaşık 1 yıldır korunmadığımız halde hiç hamile kalamadım. Doktorum hsg ve diğer tahliller için yönlendirdi. Hormon sonuçlarım iyi, tüpler de açık ancak yumurta takibi vs. den hiç bahsetmedi. Bu nedenle bir doktora daha görünmek istiyorum.
Teşekkürler
Canım nerde oturuyorsun
Canım Bnim doktorum göztepe medicalparkta aslı nehir aytanİstanbul’dayım, Avrupa yakası
Maalesef Oldum iki gün öncedenCascade_ bugün batınmış regl oldnmu canım
Çok teşekkürler cevabınız için, bi görünmeye çalışayım.Canım Bnim doktorum göztepe medicalparkta aslı nehir aytan
Rica ederim cnm inş şifa olurÇok teşekkürler cevabınız için, bi görünmeye çalışayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?