laboquick değil canısı al-bi aldımAyy neden olmasın ki kuzumm :))
Ama laboquick bozuk diyorlar ki ben de geçen laboquick almıştım adetliyken bi tane yapayım dedim negatif gösterdi. Öyle denildiği gibi hassas olduğu için pozitif gösteriyor herhalde :)
Valla heyecan yaptım şimdi ya o 11 gün geçer mi
evet kuzum 3 gün erken yumurtladım eğer 3 gün çıkaracaksak 8 gün kalmışwiha02 balım senin bat 18'i mi
bilmiyom farkedebilecen mi netleştirdim ama kalite düşüyo. elimde bakınca farkediyorumAyy neden olmasın ki kuzumm :))
Ama laboquick bozuk diyorlar ki ben de geçen laboquick almıştım adetliyken bi tane yapayım dedim negatif gösterdi. Öyle denildiği gibi hassas olduğu için pozitif gösteriyor herhalde :)
Valla heyecan yaptım şimdi ya o 11 gün geçer mi
Ha balım hani ovulasyon testi ile geliyor, o sandım.laboquick değil canısı al-bi aldım
evet kuzum 3 gün erken yumurtladım eğer 3 gün çıkaracaksak 8 gün kalmış
Kız bakar bakmaz gördüm valla, çizgi ben burdayım diyor bariz :) normalini atar mısın bi :)bilmiyom farkedebilecen mi netleştirdim ama kalite düşüyo. elimde bakınca farkediyorum
atim kuzum dur kalite düşüyo ama atayımHa balım hani ovulasyon testi ile geliyor, o sandım.
Az kalmış kuzum albi hassas ise vardır ya ay inşaallah
Kız bakar bakmaz gördüm valla, çizgi ben burdayım diyor bariz :) normalini atar mısın bi :)
Evet balım bu şekilde de gördüm çizgi :)atim kuzum dur kalite düşüyo ama atayım
Bak heycanlandım şimdi beni de heyecanlandırdın :) yarın kan vercektim vitaminler için betaya da baktırrım inşallah koca bi sıfır görmem :)Evet balım bu şekilde de gördüm çizgi :)
Sabırsızlıkla bekliycem sonucu canımın içi :)Bak heycanlandım şimdi beni de heyecanlandırdın :) yarın kan vercektim vitaminler için betaya da baktırrım inşallah koca bi sıfır görmem :)
ümitsizce yaptırcam canım çöküş olmasın albi marka güvenilir değilmiş güya. bilemiyorum yarın ola hayrolaSabırsızlıkla bekliycem sonucu canımın içi :)
Ay hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzumümitsizce yaptırcam canım çöküş olmasın albi marka güvenilir değilmiş güya. bilemiyorum yarın ola hayrola
Amin canım hala bakıp bakıp duruyorum :)))Ay hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum
Oy kuzum benim yaa :)Amin canım hala bakıp bakıp duruyorum :)))
Allahım herkese nasip etsin lüzum babada(kan vermeden inanmıyorum)Oy kuzum benim yaa :)
Oldum canım yeni bat 6kasimMerhaba tatlım, ben de dün seni düşünüyordum sesi çıkmıyor diye. Çok geçmiş olsun canım, kendine çok iyi davran.
Onun olduğunu bilmeden açtım canım, gece lavaboya kalkamıyorum düşün. Çok korkar oldum
Balım ne alemdesin regl oldun mu
lüzüm babada nasıl bi ccümle ya kknın klavye azizliğine uğradım heraldeAllahım herkese nasip etsin lüzum babada(kan vermeden inanmıyorum)
Anlamıştım kuzum :) )lüzüm babada nasıl bi ccümle ya kknın klavye azizliğine uğradım heraldekuzum bana da olacak orası :)
En azından çok gecikmedi kuzumOldum canım yeni bat 6kasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?