Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy haklisin çok kötü bir zamandayiz gerçekten

Ayyy inanmıyorum valla ya devir çok kötü olmuş

Hayırlı gecelr kızlar öncelikle,
Benim bigün aksama doğru çok sancim oldu sırt ağrısı ve rahmime vuran sürekli bi sanci neden olabilir daha iğnenin 5.günü bugün.
kullandığım fitil progestan etkisi olabilir mi geçen aylarda çünkü böyle birşey yaşamadım :/

Iki günden birşey olur mu ki 12 yi geçtik yeni güne başladık buna göre 9.günündeyim
Olur sanırım canım. Ben de soğan yapıyorum ama yumurtam çatladı mı bilmiyorum. Akıntıdan anlayamıyorsun

Başla istersen tatlım 15 gün

Ay yok kuzum bakaman ben öle sen resimleri nerede gördü ki bakmasaydin keske
Kardeşimin arkadaşı çekip kardeşime atmış o da bana atmış kuzum. ay bi açtım şoka girdim resmen. Çılgınlık bu.

Günaydın uzun zamandır yoktum kimler ne yaptı gelişme varmı ? Bende bişey yok geçen ay 10 gün gecikmeli adet olmuştum malum eylül o kadar kötü geldi ki üstüne hastalandım tansiyon vs. kilo kaybettim şimdilik kafamdan tamamen çıkardım bebek olayını diyetisyene gittim acilen kilo almam lazım

Amiiiinn canım benim valla çok farklıdır tabi Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın o duyguyu sana da tekrar yaşat inşaallah :):)

Burda bi cinayet ve intihar vakası oldu cesetlern fotolarını gördüm alt üst oldum kuzum. Anlatılacak gibi değil

Amiiinn canımın içi ya amin
Ayyy niye bakıyosun ki kuzum ben çok çabuk etkilenirim hiç bakmam o yüzden

Merhaba tatlım, ben de dün seni düşünüyordum sesi çıkmıyor diye. Çok geçmiş olsun canım, kendine çok iyi davran.
Ayyy niye bakıyosun ki kuzum ben çok çabuk etkilenirim hiç bakmam o yüzden

Onun olduğunu bilmeden açtım canım, gece lavaboya kalkamıyorum düşün. Çok korkar oldum
İnşallah canım benim

Balım ne alemdesin regl oldun mu

R4bi4 kuzum demiştim ahdım var yazcam diye eğlencesine az önce test yaptım bata 11 gün var hafif çok zor görülen çizgi çıktı tabi test bozuktur diye düşünüyorum ben bu kadarı mucize olur

R4bi4 kuzum demiştim ahdım var yazcam diye eğlencesine az önce test yaptım bata 11 gün var hafif çok zor görülen çizgi çıktı tabi test bozuktur diye düşünüyorum ben bu kadarı mucize olur
Ayy neden olmasın ki kuzumm :))
Ama laboquick bozuk diyorlar ki ben de geçen laboquick almıştım adetliyken bi tane yapayım dedim negatif gösterdi. Öyle denildiği gibi hassas olduğu için pozitif gösteriyor herhalde :)
Valla heyecan yaptım şimdi ya o 11 gün geçer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…