Kaşıntı oluyor muydu canım, ben nette okudum demin. Kaşıntı varsa mantar diyormantar...ben de bu sene ne çektim şu mantardan anlatamam...
yumurtlama zamanı mi peki ? belki ondandır.Yok tatlım ilk defa öyle bir şey görüyorum
Ay yok bata 7 gün varyumurtlama zamanı mi peki ? belki ondandır.
Hayırlısı diyelim bende ilk kez duydum.Ay yok bata 7 gün var
ayrıca ı.sallah olmaz bat da gelir bebişAy yok bata 7 gün var
Üzülmemeye çalışıyorum canım ama çok umutlanmistim bu aypapatyakokankadin kuzum ya üzülme lütfen canım benim
İnşallah canım benim, inşallahayrıca ı.sallah olmaz bat da gelir bebiş
Allah raız olsun canım çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına@H_E cnm masallah Rabbim bol artisli betalar versinn :) siki siki tutunsun annecigine saglikla kucagina al insallah tebrk ederm cnm
Canımm ya napalım her ay umutlanıyoruz imtihanımız bu, Allah'tan hayırlısı olsun inşallah :)Üzülmemeye çalışıyorum canım ama çok umutlanmistim bu ay
umut olmazsa olmaz zaten. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Üzülmemeye çalışıyorum canım ama çok umutlanmistim bu ay
Hayırlısı canım:)Canımm ya napalım her ay umutlanıyoruz imtihanımız bu, Allah'tan hayırlısı olsun inşallah :)
Amin canim insallahumut olmazsa olmaz zaten. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Canım geldimiHayırlısı canım:)
Bazen bende aynı duygular içine kapılıyorum, ama her şeyde bir hayır vardır diyorum, bir de umutsuzluk içinde olmak doğru değil, Allah sabredenlerle birliktedir ve bizim için bekleyen mükafatı bilemeyiz.. hep bunları düşünüyorum ve dahaiyi hissettiriyor.. inşallah tez vakitte anne olmayı nasip eder.. Bekleyen tüm adaylara herkese..Ben 33 yaşındayım, hiç olmayacak gibi geliyo artık, işin kötüsü de eşim olsa da olur olmasa da kafasında.
Hemen banyo yapmamak etkiler mi durumu , ben evlendiğimden beri en fazla 1-2 saat bekledim, yani yarım saat yatıyorum Yaklaşık bir sonra banyo yapıyorum..Ben ağustosta çılgınlar gibi takip ettim. Test yaptım her gün ikna olmadım 4 gün geciktim kan testi yaptım ona bile inanmadım. Sonra adet oldum. Ondan beri takip etmiyorum. Rabbim vereceği zamanı biliyordur diyorum. Tek yaptığım şey de ilişki olduysa yataktan hiç kalkmadan sabah etmek oluyor.
Ben hep yatsı namazından sonra yaptım . Sabah namazında da kalkıp yıkandım . Bence yıkanma belli bir süreHemen banyo yapmamak etkiler mi durumu , ben evlendiğimden beri en fazla 1-2 saat bekledim, yani yarım saat yatıyorum Yaklaşık bir sonra banyo yapıyorum..
Bende aynı namaz olayı olduğu için vakti geçirmemeye çalışıyorum bir de işe gidiyorum sabahları bazen zor oluyor. Bu aralar gün doğuşu saatleri uygun, bende bu şekilde denemeye devam edeyim..Ben hep yatsı namazından sonra yaptım . Sabah namazında da kalkıp yıkandım . Bence yıkanma belli bir süre
Lekelenme başladı canım cumaya falan gelirCanım geldimi
Burdayım kuzum sen napiosun bakimMerhaba tatlım nerelerdesin :)
Şeker sesin soluğun çıkmıyor :)
Sağlık olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?