Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrblar kizlar bnm bugun tahmini yum günüm takvime gore beyaz sut gibi sulu akintim var yapiskan degik uzamiyor da yum belirtisi mi acaba

Mrblar kizlar bnm bugun tahmini yum günüm takvime gore beyaz sut gibi sulu akintim var yapiskan degik uzamiyor da yum belirtisi mi acaba

Bence değil canım ama sulu akıntı ise yumurtlama öncesi akıntı oluyor süt gibisini duymadım

Canım gayet iyiyim; moraller yerinde; bugün hsg çekildim tüpler açık :) Yarın da eşim sperm verecek ona göre bir yol haritası çizeceğiz.

Olsun yine bi git olmadım de canım belki kötü bir şey vardır Allah korusun
canım bende hep hasta olayımda gıdeyım klomenede başlıyayım dedim dedim erteledim olmadı randevu alayımda gideyim hsgden umarım kötü bişey olmamıştır.

Kızlar merhaba;

Yazamadım kusura bakmayın günlerdir :)

Nasılsınız, ne var ne yok?

Merhaba canım tüplerin açık çıkmış çok sevindim

canım bende hep hasta olayımda gıdeyım klomenede başlıyayım dedim dedim erteledim olmadı randevu alayımda gideyim hsgden umarım kötü bişey olmamıştır.
bir yerde okudum kuzum hsg adet gecikmesi yapabiliyormuş

Merhaba canım tüplerin açık çıkmış çok sevindim

bir yerde okudum kuzum hsg adet gecikmesi yapabiliyormuş
canım ben senınle aynı olmustuk eylulde sen oldunda temizlendin bile bende ara ara sivilcelenmeler hariç belirti bile yok

Sağol canım benim Allah razı olsun darısı da hayırla sana olsun davşanım:):)

canım ben senınle aynı olmustuk eylulde sen oldunda temizlendin bile bende ara ara sivilcelenmeler hariç belirti bile yok
Olsun canım belki rahim hazırlanıyordur, belki mevsimsel geçişten dolayı olmuştur bilemeyiz istersen doktora git adet olmayı bekleme balım. ihmale gelmez. zira rahim çok hassas bir bölge

Olsun canım belki rahim hazırlanıyordur, belki mevsimsel geçişten dolayı olmuştur bilemeyiz istersen doktora git adet olmayı bekleme balım. ihmale gelmez. zira rahim çok hassas bir bölge
tmm cnm randevu alip gideyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…