İnş hayırlı şeyler olur artık bizimde hayatımızda saol canım bnimçok sevindim senin adına hadi hayırlısı inşallah
Aynn kuzum ilk defa başıma geliyor inş bi sorun yoktur .. İyiyi düşünüyorum ebenin masajına bağlamak istiyorum..o pembe akıntı olayı ilginçmiş canım. görün bakalım doktora neler söyleyecek
canım benim doktor betahcg yapmadan anlamadı ultrasonla anladımı seninki gebeliği. herhalde duphastonda adet söktürücümüKlomende ilk ayım bir yumurta oluştu sadece doktor duphaston yazdı adetin 3. Günü gel dedi yumurta çatlamış dedi görünmüyor dedi ama hamilelik olmadı çok üzgünüm ..yap canım sen kaçırma çatlamayı
Beta yapıldı canım 0.100 çıktı ama ultrasonlada emin olmak istiyorum dedi baktı gerçekten yok dedi sonra duphaston yazdı evet adet söktürücü ama eve geldim adet başladı 6 gün gecikmeyle perşembe tekrar çağırdı sanırım ilaç başlayacak bilemiyorum canım ne olcak bundan sonra sen günde kaç içiyorsun klomeni kaç gün devam etceksin ?canım benim doktor betahcg yapmadan anlamadı ultrasonla anladımı seninki gebeliği. herhalde duphastonda adet söktürücümü
canım 5 gün boyunca günde 2 tane içicem bittikten iki gün sonrada kontrol çarşamba bitiyor cuma kontrol. canım bens ordum nasıl olcak dıye 6 ay deneriz olmazsa aşılama dedi. Canım seninde hiç sorunun yoktu demi. başka çoçugun varmıydıBeta yapıldı canım 0.100 çıktı ama ultrasonlada emin olmak istiyorum dedi baktı gerçekten yok dedi sonra duphaston yazdı evet adet söktürücü ama eve geldim adet başladı 6 gün gecikmeyle perşembe tekrar çağırdı sanırım ilaç başlayacak bilemiyorum canım ne olcak bundan sonra sen günde kaç içiyorsun klomeni kaç gün devam etceksin ?
Benimde sorun yok canım bir oğlum var senin var mı başka çocuğuncanım 5 gün boyunca günde 2 tane içicem bittikten iki gün sonrada kontrol çarşamba bitiyor cuma kontrol. canım bens ordum nasıl olcak dıye 6 ay deneriz olmazsa aşılama dedi. Canım seninde hiç sorunun yoktu demi. başka çoçugun varmıydı
benimde bir oglum var canim 6 yasinin icindeBenimde sorun yok canım bir oğlum var senin var mı başka çocuğun
bu markayı kullanma canım yanıltıyorkızlarrr meraba nasilsinz üstteki tet catlatma ignesinin 10. günü ya i dün alttaki 11. günü bugün kurudukça dahada belirginleşti sizcede bellimiEki Görüntüle 2205478
kuzum başka bulamadım ama bundada saatler sonra çıkan çizgi var evet ama ilk başta cıktı alttskibu markayı kullanma canım yanıltıyor
normal kis mi çikolata kisti falan mı ?Ben kendimi çok yorgun ve umutsuz hissediyorum artık... Şükür eşimde sıkıntı çıkmadı ama benim kist işte... Her doktora görünmekten bıktım sıkıldım..
normal kis mi çikolata kisti falan mı ?
Sakın kontrollerini ihmal etme canım , en pislik kist türü bende de vardı ne çektirdi bana , 12 cm e falan ulaştı en sonunda ameliyat oldum . Ama senin şuan küçük ilaç tedavisi ile şansın yüksek.Çikolata kisti 1 cm
Sakın kontrollerini ihmal etme canım , en pislik kist türü bende de vardı ne çektirdi bana , 12 cm e falan ulaştı en sonunda ameliyat oldum . Ama senin şuan küçük ilaç tedavisi ile şansın yüksek.
yok saatler sonra çıkan çizgiyi demiyorum canım kaç kişide pozitif verdi koşa koşa kana gitmişler kocaman bi sıfırkuzum başka bulamadım ama bundada saatler sonra çıkan çizgi var evet ama ilk başta cıktı alttski
Sakin olalım canım ümidimizi yitirmeyelim çikolata kistin varmış canım hiç takılma üzülme lütfenBen kendimi çok yorgun ve umutsuz hissediyorum artık... Şükür eşimde sıkıntı çıkmadı ama benim kist işte... Her doktora görünmekten bıktım sıkıldım..
iyidir canım bulantılarımda geçseydisen nasilsin bebiş nasılwiha02
aynen öyle , inşallah tez zamanda hamile kalırsın. benim bekarken başıma geldi bi de, doktoruna denk gelemedim 6 ay teşhis edilemedi büyüdü sonunda ameliyat oldum , 2 aydır şimdi hamile kalmaya çalışıyorum bnde , hakkımızda hayırlısıysa olsun tez zamanda inşallah2016da ilaç tedavisi oldum bi daha büyümedi şükür, şu an hamile kalmaya çalışıyorum geçen sene bi boş gebeliğim var, tek tedavisi hamilelik bu meretin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?