Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarrr meraba nasilsinz üstteki tet catlatma ignesinin 10. günü ya i dün alttaki 11. günü bugün kurudukça dahada belirginleşti sizcede bellimi

canım benim doktor betahcg yapmadan anlamadı ultrasonla anladımı seninki gebeliği. herhalde duphastonda adet söktürücümü

canım benim doktor betahcg yapmadan anlamadı ultrasonla anladımı seninki gebeliği. herhalde duphastonda adet söktürücümü
Beta yapıldı canım 0.100 çıktı ama ultrasonlada emin olmak istiyorum dedi baktı gerçekten yok dedi sonra duphaston yazdı evet adet söktürücü ama eve geldim adet başladı 6 gün gecikmeyle perşembe tekrar çağırdı sanırım ilaç başlayacak bilemiyorum canım ne olcak bundan sonra sen günde kaç içiyorsun klomeni kaç gün devam etceksin ?

canım 5 gün boyunca günde 2 tane içicem bittikten iki gün sonrada kontrol çarşamba bitiyor cuma kontrol. canım bens ordum nasıl olcak dıye 6 ay deneriz olmazsa aşılama dedi. Canım seninde hiç sorunun yoktu demi. başka çoçugun varmıydı

Benimde sorun yok canım bir oğlum var senin var mı başka çocuğun

Çikolata kisti 1 cm
Sakın kontrollerini ihmal etme canım , en pislik kist türü bende de vardı ne çektirdi bana , 12 cm e falan ulaştı en sonunda ameliyat oldum . Ama senin şuan küçük ilaç tedavisi ile şansın yüksek.

Sakın kontrollerini ihmal etme canım , en pislik kist türü bende de vardı ne çektirdi bana , 12 cm e falan ulaştı en sonunda ameliyat oldum . Ama senin şuan küçük ilaç tedavisi ile şansın yüksek.

2016da ilaç tedavisi oldum bi daha büyümedi şükür, şu an hamile kalmaya çalışıyorum geçen sene bi boş gebeliğim var, tek tedavisi hamilelik bu meretin

Ben kendimi çok yorgun ve umutsuz hissediyorum artık... Şükür eşimde sıkıntı çıkmadı ama benim kist işte... Her doktora görünmekten bıktım sıkıldım..
Sakin olalım canım ümidimizi yitirmeyelim çikolata kistin varmış canım hiç takılma üzülme lütfen

2016da ilaç tedavisi oldum bi daha büyümedi şükür, şu an hamile kalmaya çalışıyorum geçen sene bi boş gebeliğim var, tek tedavisi hamilelik bu meretin
aynen öyle , inşallah tez zamanda hamile kalırsın. benim bekarken başıma geldi bi de, doktoruna denk gelemedim 6 ay teşhis edilemedi büyüdü sonunda ameliyat oldum , 2 aydır şimdi hamile kalmaya çalışıyorum bnde , hakkımızda hayırlısıysa olsun tez zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…