Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar anlayan var mı silikleşme var mı sizce

Bence siliklesmeye başlamış, bu konuda çoğu kişinin ovu takibini yapan bir bayan vardı, ona gore ovu nun pik olduğu gün ve günler ve ardındaki 3 gün ilişki olması gerekiyor diyor, yani burdakilere gore, 16.gün 17.18 ve 19 gun ilişki olması gerekir

Kuzum 4 gün sürerdi Ben duş alırdım çok açık bi kahvemsi leke gelirdi 5 gün tam temizlenirdim bu ay 3 gün sürdü

Benim adetlerim de 5 gün sürerdi iki gün leke gelirdi 7.gün duş alırdım şimdi 3 gün sürüyo, 4 5 hafif leke geliyo, doktora gitmiştim bunun İçin Nisanda, normal olabilir böyle şeyler demişti ama sebep söylemedi

Kızlar anlayan var mı silikleşme var mı sizce
Evet silikleşmiş çatlıyor suan.. Bnim eşimin morfolojisşnde sıkıntı var Aca üç gün üst üste olmaması mı lazım ona karar veremedim Bn sadece dün oldu

Aynn kuzum komsumunda öyleydi dün gittik doktor normal bunlar diyo sebeb aramayın dedi

Valla burası varken kafa derslere odaklanmıyor balım Allah razı olsun kuzum benim yaa ecmainn

Sağlık olsun canım benim

nerdee, sinek avlıyoruz yawri

Bence henüz değil balım :)
Aynn kuzum en azından kendim için diyorum kopamıyorum burdan herkesi merak ediyorum ya 16 günde kinden sonra kı test silik değil mi normal halını çekemedim ama yanlar silik ortada sankı nokta kadar koyuluk var

Aminn kuzumm tesekkur ederim mekani cennet olsn insallahh eldn duadan baska birsey gelmiyr..
Kuzum bu ay baslicaktim dr.a hala gelen giden yk randevu alamiyrm yaa..sizilar var kendileri tesrif edemedi henz..esim ne dersem onu yapiyr ne desin kuzum yaa kiyamam ona..bnde sana bayiliyrm kuzucum :)) saglik herseydn onemli..ben alt takimi maydonoz kuruyle yaktimmi naptm bilmiym :))

Kuzumm keske bnde heycanlanabilsem ne bileyim gelir diyrm bekliyrmm bugun ise gc kalmasam yapicaktm test sizlamalara ragmen ama ise gec kalinca kaldi kuzum yaa..bakalim nasip Rabbim buyuk sizlamalar oldugundn ckta umudum yk ama bellide olmaz tabii hayirlisi insallah

Kuzum test yapsana ayyy hadi inş gelsin artık şu minnaklar

Cnm dr surecine girmenden yanaydim bnde..birseyler vesile olucak bize insallah normal yollardn olmuyr malum..napalim bizde denerriz tumunu :)

Adetlerim çok degst iyice bnm ya vişne çürüğü gibi geldi iki gün bugün sabahtan beri yoktu hiç kanama demin tekrar gelmeye başladı hicboyle olmazd artk özele gitmek istiyorum devlet hastanesinden hiç Bi sonuç alamamdm

Aynn kuzum en azından kendim için diyorum kopamıyorum burdan herkesi merak ediyorum ya 16 günde kinden sonra kı test silik değil mi normal halını çekemedim ama yanlar silik ortada sankı nokta kadar koyuluk var

testi yeni yapmıştın herhalde kuzum yapar yapmaz çekmişsn fotoyu. kurulduktan sonra da aynı mıydı.
Hayir olsn cnm insallah

gece duş almıştım reglim kesilmiş moralim bozuk balım.
Senin regl gecikmşş test yaptın mı :)

testi yeni yapmıştın herhalde kuzum yapar yapmaz çekmişsn fotoyu. kurulduktan sonra da aynı mıydı.

gece duş almıştım reglim kesilmiş moralim bozuk balım.
Senin regl gecikmşş test yaptın mı :)
Hee anladm kuzum kacinci gunundu ki kesildi..bayadir erkenen yada gununde gelirdi bekletmezdi biliyosun bu ay uzuntuden herhalde atti..sizilar var kuzum ya geldi gelecek modundayim evde test var harcamaya kuyamiym ))

Valla burası varken kafa derslere odaklanmıyor balım Allah razı olsun kuzum benim yaa ecmainn

Sağlık olsun canım benim

nerdee, sinek avlıyoruz yawri

Bence henüz değil balım :)
akşama herkes bebek avlasın o zaman tembellik etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…