Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu gelmedi de yktr yaa nerde bizde o sans :) hayirlisi bakalim gideym yapaym bari gecti sonucta ya herru ya merriu :)) siz nasilsiniz baklmm
İyi sabır ediyorsun kız yap tabi :) bende yoktur diyordum imkansız diyordum hamiş kaldığım ay için :))

Kizlar bugun doktora gittim ister al ister alma catlatma ignesi 100 tl dedi eczaneden. Bu kadar pahalimi bilgisi olan varmi
Kuzum Bn 3 kere aldım fiyatlar öyle malesef femera da 115 tll hersey çok pahalı istersen kuzu yumurtalar yeterince buyudüyse havuca dadan etkisi kanıtlanmıştır işe yarıyor.. 4 kez doktor gel sabah iğnenin yapıcaz dedi Bn o gün hep havuç yedim suyunu tükettim.. Sabah gittiğimde doktor maşallah gerek kalmamış kendiliğinden çatlamış dedi..

Ahh ahh elimde ki testte silik resimde koyu çıkıyor dur şimdi yine yapıcam... Çünkü bugün hiç akıntım yok dün çoktu .
Bu testte belli olur inşallah kuzum.
Benimde koyu bugün eşim diyo daha tam olmamış yarın ben diyorum olmuş kaçırcaz. Bizi bu ovülasyon testleri de mafetti

Eklentiler

• 652E5200-1ED5-4F73-90C6-F9449143C056.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 29
Bu testte belli olur inşallah kuzum.
Benimde koyu bugün eşim diyo daha tam olmamış yarın ben diyorum olmuş kaçırcaz. Bizi bu ovülasyon testleri de mafetti
Aynen kuzum Bnim ki arıyor aşkım ne oldu biliyor musun diyorum korkarak ne oldu aşkım diyo bnde yumurtam çatladı diyorum.. Bana manyaksın sen diyo dün ayakları diktim öyle yatıyordum bnım ki Allah siz kadınlara akıl fikir versin diyo Bn karımla değil sanki minareyle yatıyorum diyo

Tüm kolaylık onlara verilmiş olaylar bizim vücudumuzda gerçekleşiyo biz masumuz

Amiiin canım benim amiiin kaçıncı gün bugün gecikmede? gelen yok demi hala ?:)

Valla kuzum BİR daha yaptım şimdi resim de farklı çıkıyor .

Eklentiler

• IMG_20181121_204319.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 47
canim birde ben burda okumustum ama net hatirlamiyorum yumurtam 22 ml olmus cok buyuk doktor olmaz demis diye okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…