Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Himmm anladım canım hayırlısı bklm
Yumurtlama zamanı geçti diye ilişkiyi bırakmsyın bence sonradan büyüyen yumurtada oluyor.
Beklenenden erken veya geç olursa da anlaşılmıyor. Mesela benim akıntım hep vardı enfeksiyon falanda değildi.
Bu hamileliğimde adetim biter bitmez başladık taki adetin 23. 24. Gününe kadar devam ettik

Canım zaten bırakmıyoruz ama düzenli gün aşırı ilişki olmuyor bizde bugün adetin 15. Günü adet bitiminden beri 3. İlişki oldu henüz biraz rahatsızlıklar vardı derken denk gelmedi hayırlısı tabi bklm her zaman tek taraflı agrim olurdu bugün siddetli i tarafta da ayrı hissettim

Arada iki gün kaçırdık bizde. Elinden geldiğince olsun. İki tarflı da olur tek taraflıda ve her zaman aynı olmaz ben de öyle yani.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah

Arada iki gün kaçırdık bizde. Elinden geldiğince olsun. İki tarflı da olur tek taraflıda ve her zaman aynı olmaz ben de öyle yani.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun saolasin :)

Vazgeçme zaten nasipte varsa birgün illaki gelecek. Konuşmuştuk ama unutmuşum sizde sıkıntı neydi? Ne zamandır istiyorsunuz?
Bende pko vardı ve 3.5 yılda zor hamile kaldım.
Vazgeçmiyoemmm Vazgecmek müslümana yakışmaz İnşaAllahh gelecek biliyorum.. Evet konlmuştuk bndede eşimdede sıkıntı yok 3 yıldr evliyim kuzu 1yıl istemedik diğer yıl da bi kaç ay olmafı sonra klomele gebe kaldm sadce ilk kullanımımdı ama dış gebelik oldu sonra yine zaten öldm ditildm snra haziran ayında kimyasal yaşadm dahada bişy yok. Yani rahim filmi cekldm ikisde herhalde kapalıydı birtanesini tamamen aötılar diğeri tam değil herhalde ama Allah bilr cnm

2 defa olmuşsa bir kere daha olur sağlıklı bir şekilde. Kapalı olan için yapılacak bir şey yok mu

2 defa olmuşsa bir kere daha olur sağlıklı bir şekilde. Kapalı olan için yapılacak bir şey yok mu
Başka doktora gösterdm açık bence drdi oda ama birazdaha gecerse olmazsa zaten tekrar hsg cekecem Ama 1 yüple tüpsz bile gebe kalan var Allah dilememiş dilese çoktan olr

Anlqdm cnm simdi nasilsin devam ediyrmu kanaman insallah siki siki tutunsun kuzun sana

Aynn kuzum hayat devam ediyr demektn baska bir sey gelmiyr elimizdn..tekrar basiniz sagolsun kalanlariniza sabi versin Allahim
Biz napalim yavru seni ozledik :)

ALLAH sabınızı versin canım çok zor bilirim, bende babamı kaybettim 3 ay sonra 3 yıl olacak onun dışında ben iyiyim çok şükür hastaneye gidip gidip geliyorum

ALLAH sabınızı versin canım çok zor bilirim, bende babamı kaybettim 3 ay sonra 3 yıl olacak onun dışında ben iyiyim çok şükür hastaneye gidip gidip geliyorum
Rabbim rahmetiyle muamele etsin balım
Nasıl gidiyor yumurtlama dönemin geçti mi canım

Başka doktora gösterdm açık bence drdi oda ama birazdaha gecerse olmazsa zaten tekrar hsg cekecem Ama 1 yüple tüpsz bile gebe kalan var Allah dilememiş dilese çoktan olr
Aynen tek tüple hamile kalan çok. Sen umudunu yitirme. İsteyen herkes duamda. Allah nasip etsin inşaallah

Merhaba canım, benim bat 23 aralık. Doktora gidip hormon testi yaptırdım. Fsh yüksek çıktı, onun üzüntüsünü yaşıyorum bitkisel kürleri deneyecem bu ay. Allahtan ümit kesilmez, rabbim ol derse olur. O yüzden yeni ayla yeni umutla çalışmalara devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…