Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım özledik seni... Allah kalanlara sabır versin ölenlerin mekanı cennet olsun...

Ben de doktora gittim bugün hormonlar için kan verdim inşallah sonuçlar iyi çıkar. Yoksa aynı tas aynı hamam durumundayım. Yüzsüz kırmızılar istenmeyen misafir gibi çıkıp çıkıp geliyor her ay.

canımm doktorumuzun ani bir kongresi çıkmış da bıdı bıdı bugün 14. gün akıntılar devam gibi, değerlendiriyoruz tabi :))) sen de gene de ilişki işini boşlama kuzumm, hiç belli olmaz
dediğin gibi artık sağlıkla gelsin bebeklerimiz yaa çok zaman oldu, daha da beklemeyelim inşallah

rabişcimm özlemişiz seni hoşgeldin kuzum =)
valla haya işte.. acı tatlı her tür sürpriz bizim için. allah bunları unutturacak daha büyük acılar vermesin

Bebegimi kaybettim
çok geçmiş olsun en yakın zamanda tekrar mutlu haberi al inşallah..

Aynı valla kuzum değişen bişey yok şimdilik

Sağlık olsun canım benim, hangi kürü yapıyorsun. inşallah en kısa zamanda düzelir, bebişine kavuşursun kuzum :)

Ben de özledim sizleri kuzum nasıl çıktı mı sonuçlar. inşallah iyidir

Kuzum başınız sağolsun rabbim mekanlarını cennet eylesin geri de kalanlara sabır versin inş .. Bnim bat gelmedi ama yarın kesin gelir kuzum gelince bildiririm

Allah razı olsun kuzum, öyle deme inşaallah gelmez hayırlısı ile :)

rabişcimm özlemişiz seni hoşgeldin kuzum =)
valla haya işte.. acı tatlı her tür sürpriz bizim için. allah bunları unutturacak daha büyük acılar vermesin

Hoşbuldum balımm :) Ben de özledim valla
amiiinnn inşaallah balım benim

Olsun yavrm vardir bir hayir bundada..peki ne zmn gidiceksin diger ay mi o gunu bekleyeym :)) degerlendirin kuzum insallah zamani gelmistir artk
Vala beybim bugun 12. Gun daha iki kere iliski oldu dun yanastm baktm yar beni tinlamiyo :) adam sallamiyosa ben napim kis geldi zati yikanmak ayri dert :))) diger ay seve seve verck nasilsa sipocanlarini :))) ondn bnde hic kasmiym vala odesin parasini artk sikildim pesinde kosmaktn :)

Allah razı olsun kuzum, öyle deme inşaallah gelmez hayırlısı ile :)
İnş ama umudum çok varken yine gitti... 17 aydır ilk kez meme uçlarım sadece acımaya başladı normalde adete günler kala dokunamazdım bile... Ama iki gün önce test yaptım ve negatifti... Çok zor ya her ay aslanlar gibi ayağa kalkıp sonrada da betona çakılıyorum isyan etmiyorum hala namazlar kılıp dua etmektende vazgeçmiyorum ama Allah biliyor ya çok yıprandım... Eşim ilk kez var ya diyordu gece gece açıkmalarım hazımsızlık miğde bulantısı ... Onun ağladığını gördüm ve benden saklama çabasını.. İşte o an tutamadım kendimi rabbim sen iyisini bilensin 5 yaşında annesiz bıraktığın şu adamı çoçuk sevgisinden mahrum bırakma dıye... Annesinin mezarlığına uğradık . Onu öyle çaresiz görmek içimi yaktı... Mezarını temizlerken su dökerken.. Yarabbim sen isteyen herkese ve bizi annelik ve babalık duygusunu yaşat inş... Hiç mi hiç iyi değilim

Çıktı canım maşallah hepsi çok iyiymiş. Eşimin sonuçlarınada iyi dedi klomen bile vermek istemedi doktor yumurtaların gayet güzel gelişiyor dedi ama aylardır niye olmuyor anlamıyorum hiç sorun yok ortada. Allah korusun ama kimyasal bile yaşamadım.

offfff buna ne denir ki...
Nasıl yorum yapılır

Kuzum gözün aydın demek ki bi zamanı var bilemeyiz ki inşaallah tez zamanda gelsin bebeğin :)

Kızlar günaydın bugün modum düşük.. Rabbim imtihan mı ediyor.

Son düzenleme:
Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…