- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Ah kuzumm gecms olsunn Rabbim sagliklisiyla yerini doldursun insallahh yaBebegimi kaybettim
Canım özledik seni... Allah kalanlara sabır versin ölenlerin mekanı cennet olsun...@bi prenses annesi
@Masalim17
@Zeyah3917
@papatyam67
1 1melegimolsun
@bengiisuu
whiterabbit88
@emineee_e
isisxz
@Eaglemarbling
wiha02
@MrsRed
@cengelliigne
U Umithepvar
Valensiya
@papatyakokankadin
Kızlar Allah hepinizden razı olsun. Teker teker teşekkür ediyorum herkese
Ölümün saati yok..Bunu bir kez daha anladım. İnanın hâlâ etkisinden kurtulamadım. ama işte hayat devam ediyor. Kendi akıbetimiz hayrolsun
Sizler nasılsınız kuzular, çok özledim sahiden. Aradan aylar yıllar geçmiş gibi :)
Kuzum başınız sağolsun rabbim mekanlarını cennet eylesin geri de kalanlara sabır versin inş .. Bnim bat gelmedi ama yarın kesin gelir kuzum gelince bildiririmisisxz @yildizprm E ebruu05 1 17platon17 Valensiya @blanche_ea
Kızlar merhaba, yeni batları bildirir misiniz :)
MLKn L lifedoesntwait
Merhaba kızlar bugün batınız, durumlar nasıl :)
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm Allah razı olsunAynen tek tüple hamile kalan çok. Sen umudunu yitirme. İsteyen herkes duamda. Allah nasip etsin inşaallah
canımm doktorumuzun ani bir kongresi çıkmış da bıdı bıdıYavruu niye gidemediniz yaa meraklan bekliyrdummm..nese akintilari gorduysen acik gorusu siklastirmak lazm :))) kuzum dualarimdasinn insallah bizde artk bebislerimizi konusuyr oluruz Rabbim tez zaamnda ikimizede bekleyen isteyen herkese de nasip etsn insallah..ben acayip free takiliyrm yavru 11.gun akinti fln yk daha bir kere iliski oldu saldm bu ay diger ay asilama icin gidicm diye hakkimizda hayirlisi bitanem bnm yaa
rabişcimm özlemişiz seni hoşgeldin kuzum =)@bi prenses annesi
@Masalim17
@Zeyah3917
@papatyam67
1 1melegimolsun
@bengiisuu
whiterabbit88
@emineee_e
isisxz
@Eaglemarbling
wiha02
@MrsRed
@cengelliigne
U Umithepvar
Valensiya
@papatyakokankadin
Ölümün saati yok..Bunu bir kez daha anladım. İnanın hâlâ etkisinden kurtulamadım. ama işte hayat devam ediyor. Kendi akıbetimiz hayrolsun
Sizler nasılsınız kuzular, çok özledim sahiden. Aradan aylar yıllar geçmiş gibi :)
çok geçmiş olsunBebegimi kaybettim
@bi prenses annesi
@Masalim17
@Zeyah3917
@papatyam67
1 1melegimolsun
@bengiisuu
whiterabbit88
@emineee_e
isisxz
@Eaglemarbling
wiha02
@MrsRed
@cengelliigne
U Umithepvar
Valensiya
@papatyakokankadin
Hoşgeldin canım yeni bat 2 ocakisisxz @yildizprm E ebruu05 1 17platon17 Valensiya @blanche_ea
MLKn L lifedoesntwait
Merhaba canım, benim bat 23 aralık. Doktora gidip hormon testi yaptırdım. Fsh yüksek çıktı, onun üzüntüsünü yaşıyorumbitkisel kürleri deneyecem bu ay. Allahtan ümit kesilmez, rabbim ol derse olur. O yüzden yeni ayla yeni umutla çalışmalara devam :)
Canım özledik seni... Allah kalanlara sabır versin ölenlerin mekanı cennet olsun...
Ben de doktora gittim bugün hormonlar için kan verdim inşallah sonuçlar iyi çıkar. Yoksa aynı tas aynı hamam durumundayım. Yüzsüz kırmızılar istenmeyen misafir gibi çıkıp çıkıp geliyor her ay.
Kuzum başınız sağolsun rabbim mekanlarını cennet eylesin geri de kalanlara sabır versin inş .. Bnim bat gelmedi ama yarın kesin gelir kuzum gelince bildiririm
rabişcimm özlemişiz seni hoşgeldin kuzum =)
valla haya işte.. acı tatlı her tür sürpriz bizim için. allah bunları unutturacak daha büyük acılar vermesin
Olsun yavrm vardir bir hayir bundada..peki ne zmn gidiceksin diger ay mi o gunu bekleyeym :)) degerlendirin kuzum insallah zamani gelmistir artkcanımm doktorumuzun ani bir kongresi çıkmış da bıdı bıdıbugün 14. gün akıntılar devam gibi, değerlendiriyoruz tabi :))) sen de gene de ilişki işini boşlama kuzumm, hiç belli olmaz
dediğin gibi artık sağlıkla gelsin bebeklerimiz yaa çok zaman oldu, daha da beklemeyelim inşallah
rabişcimm özlemişiz seni hoşgeldin kuzum =)
valla haya işte.. acı tatlı her tür sürpriz bizim için. allah bunları unutturacak daha büyük acılar vermesin
çok geçmiş olsunen yakın zamanda tekrar mutlu haberi al inşallah..
Sağlık olsun kuzum yeni yıl, yeni umutlar inşaallahHoşgeldin canım yeni bat 2 ocak
İnş ama umudum çok varken yine gitti... 17 aydır ilk kez meme uçlarım sadece acımaya başladı normalde adete günler kala dokunamazdım bile... Ama iki gün önce test yaptım ve negatifti... Çok zor ya her ay aslanlar gibi ayağa kalkıp sonrada da betona çakılıyorum isyan etmiyorum hala namazlar kılıp dua etmektende vazgeçmiyorum ama Allah biliyor ya çok yıprandım... Eşim ilk kez var ya diyordu gece gece açıkmalarım hazımsızlık miğde bulantısı ... Onun ağladığını gördüm ve benden saklama çabasını.. İşte o an tutamadım kendimi rabbim sen iyisini bilensin 5 yaşında annesiz bıraktığın şu adamı çoçuk sevgisinden mahrum bırakma dıye... Annesinin mezarlığına uğradık . Onu öyle çaresiz görmek içimi yaktı... Mezarını temizlerken su dökerken.. Yarabbim sen isteyen herkese ve bizi annelik ve babalık duygusunu yaşat inş... Hiç mi hiç iyi değilimAllah razı olsun kuzum, öyle deme inşaallah gelmez hayırlısı ile :)
Çıktı canım maşallah hepsi çok iyiymiş. Eşimin sonuçlarınada iyi dedi klomen bile vermek istemedi doktor yumurtaların gayet güzel gelişiyor dedi ama aylardır niye olmuyor anlamıyorum hiç sorun yok ortada. Allah korusun ama kimyasal bile yaşamadım.Sağlık olsun canım benim, hangi kürü yapıyorsun. inşallah en kısa zamanda düzelir, bebişine kavuşursun kuzum :)
Ben de özledim sizleri kuzum nasıl çıktı mı sonuçlar. inşallah iyidir
Allah razı olsun kuzum, öyle deme inşaallah gelmez hayırlısı ile :)
Hoşbuldum balımm :)Ben de özledim valla
amiiinnn inşaallah balım benim
Sağlık olsun canım benim, hangi kürü yapıyorsun. inşallah en kısa zamanda düzelir, bebişine kavuşursun kuzum :)
Allah razı olsun canım benim, en önemlisi sağlık tabi. Soğan kürüne başladım bugün. Kısmet olursa 15 gün devam :) sonra da testere dişli arslanpençesine geçecem. Sonra da incirle havuç kürü. İbrahim Saraçoğlu bu sıralamayı öneriyor hep. Videolarını izledim bikaç gündür. Hayıt otunu kullanıp da fayda görenler de çok olmuş da ben onu deneyip denememekte kararsız kaldım. Hepsi birbirine girmesin diye. Allahım sağlıcakla nasip eder inşallah. Bana ve tüm isteyenlere.
Ben de özledim sizleri kuzum nasıl çıktı mı sonuçlar. inşallah iyidir
Allah razı olsun kuzum, öyle deme inşaallah gelmez hayırlısı ile :)
Hoşbuldum balımm :)Ben de özledim valla
amiiinnn inşaallah balım benim
isisxz @yildizprm E ebruu05 1 17platon17 Valensiya @blanche_ea
MLKn L lifedoesntwait
Canim 21 aralik benim ki tesekkur ederim ilgilendigin icin.isisxz @yildizprm E ebruu05 1 17platon17 Valensiya @blanche_ea
MLKn L lifedoesntwait
Cok cok uzuldum. Insallah tez zamanda yeniden hamile kalirsin ne diyeyim ki sozun bittigi yer.Bebegimi kaybettim
İnş ama umudum çok varken yine gitti... 17 aydır ilk kez meme uçlarım sadece acımaya başladı normalde adete günler kala dokunamazdım bile... Ama iki gün önce test yaptım ve negatifti... Çok zor ya her ay aslanlar gibi ayağa kalkıp sonrada da betona çakılıyorum isyan etmiyorum hala namazlar kılıp dua etmektende vazgeçmiyorum ama Allah biliyor ya çok yıprandım... Eşim ilk kez var ya diyordu gece gece açıkmalarım hazımsızlık miğde bulantısı ... Onun ağladığını gördüm ve benden saklama çabasını.. İşte o an tutamadım kendimi rabbim sen iyisini bilensin 5 yaşında annesiz bıraktığın şu adamı çoçuk sevgisinden mahrum bırakma dıye... Annesinin mezarlığına uğradık . Onu öyle çaresiz görmek içimi yaktı... Mezarını temizlerken su dökerken.. Yarabbim sen isteyen herkese ve bizi annelik ve babalık duygusunu yaşat inş... Hiç mi hiç iyi değilim
Çıktı canım maşallah hepsi çok iyiymiş. Eşimin sonuçlarınada iyi dedi klomen bile vermek istemedi doktor yumurtaların gayet güzel gelişiyor dedi ama aylardır niye olmuyor anlamıyorum hiç sorun yok ortada. Allah korusun ama kimyasal bile yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?