Kızlar günaydın bugün modum düşük.. Rabbim imtihan mı ediyor.
tartıştık kocamlaBenim de bu hafta aşırı modum düşük... Sebepsiz yere
tartıştık kocamlaSabah sabah..
hayırdır canım özle değilse tabi. Boşver üzme kendinitartıştık kocamlaSabah sabah..
Bn çok yoruldum taksamda lmuyor takmasamda olmuyor... Bazen diyorum rabbim sem bizi düşüncelerinizle sınava bize kaldıramayacağımız dert verme... Ama en azından düşük bile olsa bi kez hamile kalabilseydim..offfff buna ne denir ki...
Nasıl yorum yapılır
İnşallah canım benim, Allahım hepimize sağlık, sıhhat ve mutluluk versin inşallah. Bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.
Günaydın canım, hayırdır ne oldu.Kızlar günaydın bugün modum düşük.. Rabbim imtihan mı ediyor.
Olur öyle eşler arasında, büyük bişey değildir umarım.hayırdır canım özle değilse tabi. Boşver üzme kendini
Ama en azından düşük bile olsa bi kez hamile kalabilseydim..
canım erkekler öyle benim eşimin umrunda değil olursa olur diyor zaten ilk bir sene oluruna bıraktım olmadı ama ben gurur yapmıyorum artık cunku o istediği birşey olunca gurur yapmıyor olan bana oluyor. Düzelir inşallah
Ya diyorum ya rabbim kımseyi taşıyamıcağı dert vermez demekki bunu taşıyabilirim ama düşük olsa taşıyamazsın bununda bilincindeyim ama gel gördü nefs bizi bazen düşündürüyor çok istiyoruz anne olmayı rabbim yardımcımız olsun sende sıkma canını bize nasıl bazen geliyorlarsa onlarda bizim gibi evdeyse git yanına sarıl ve bi kaç dakıka öyle kal bak bürün sıkıntın gidecek allahın iznıyle hadi kuzumCanım böyle dua etme Rabbimin zoruna gider :/
canım erkekler öyle benim eşimin umrunda değil olursa olur diyor zaten ilk bir sene oluruna bıraktım olmadı ama ben gurur yapmıyorum artık cunku o istediği birşey olunca gurur yapmıyor olan bana oluyor. Düzelir inşallah
Ya diyorum ya rabbim kımseyi taşıyamıcağı dert vermez demekki bunu taşıyabilirim ama düşük olsa taşıyamazsın bununda bilincindeyim ama gel gördü nefs bizi bazen düşündürüyor çok istiyoruz anne olmayı rabbim yardımcımız olsun sende sıkma canını bize nasıl bazen geliyorlarsa onlarda bizim gibi evdeyse git yanına sarıl ve bi kaç dakıka öyle kal bak bürün sıkıntın gidecek allahın iznıyle hadi kuzum
İyiyim gülüm ben sen nasılsın trip atılıyor gibi hissettim
Unuttunuz diye atmış olabilirimİyiyim gülüm ben sen nasılsın trip atılıyor gibi hissettim
Aklımdasın İnan kuzum hem eskisi kadar giremiyorum kk’ye hemde link çok uzun aklımda tutamıyorum yazıyım diyorum ama gelmiyor gerisiUnuttunuz diye atmış olabilirim
İyiyim bende çok şükür. Nasıl gidiyor
Bende çok unutkan oldum Zaten unutkandım katlandı hep :)Aklımdasın İnan kuzum hem eskisi kadar giremiyorum kk’ye hemde link çok uzun aklımda tutamıyorum yazıyım diyorum ama gelmiyor gerisiçok şükür kuzum senin nasıl gidiyo bebiş nasıl başladın mı hazırlıklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?