İnş kuzum inşaallahgerçi ona da hak veriyorum 4 gün üst üste olunca ben bile bıktım ama ne bileyim
Aminn canım biraz daha sabret olur inşaallah. Elbet bir gün gülecek yüzümüz. Sen bu ay o inciri kullan lütfen. İnşaallah şifa olsun
Eşim evde değil kuzu zaten görmek içimden gelmiyor.
Canım beniiimm, niye ağlıyorsun yapma kendine böyle. Stresle de alakalı bu bebek durumları biliyorsun. Evet, ben de senin gibi düşünüyorum. Her şey Allahtan gelir, o isterse olur tabi de bizim de istememiz ve olması için çaba sarfetmemiz lazım. En azından acaba o zamanı değerlendirmedik ondan mı olmadı diye düşünüp üzülmezsin. Erkekler bu konuda biraz daha rahat ve takdirci düşünüyorlar. Benim eşim de 'boşver okuyup durma o öyle bu böyle diye, Allah verecekse olur diyor.' Öyle yumurtlama günü falan da pek tınlamıyor :) afedersin de eğer öyle olsaydı tecavüze uğrayıp hamile kalanlar nasıl oluyor hep mi yumurtlamaya denk geliyor diyor. Düşününce o da haklı. Neyse fazla uzun yazdım ben. Amacım seni rahatlatmak. Allahım hayırlısıyla verir inşallah. İçini ferah tut.@yaprakali E ebruu05
Kızlar ovulasyon günlerini değerlendiriyorduk, dün olmadı bugün değerlendirelim dedim. Bırak artık şu saçmalıkları, takdiri ilahi diyor. Ben de biliyorum öyle olduğunu ama değerlendirsek fena mı olurdu yani
Şimdi konuşmuyorum onunla. Odadan çıkmadım sabahtan beri ağlıyorum
Ben unutkan değildim ama çok fena oldum aklımda tutamıyorum hiç bişeyi bi soruyu 3-4 defa soruyorum falanBende çok unutkan oldum Zaten unutkandım katlandı hep :)
Ben cinsiyeti öğrendiğimden beri ufak ufak kıyafet vs aldım kuzum geri kalanlarada başlama vakti geldi artık tam kış vakti Zaten insanın enerjisi olmuyorCinsiyeti öğrendin mi kız
Bende öyle diyordum ama tahmin yapmıştı banada bende devlete gidiyorum doktordan doktora da değişiyor demek ki. Gösteriyor mu kapatıyor mu bacağını Peki resim varsa belki tahmin yürütürüzBen unutkan değildim ama çok fena oldum aklımda tutamıyorum hiç bişeyi bi soruyu 3-4 defa soruyorum falanyok öğrenemedim daha kuzum devlete gidiyorum orda da söylemiyorlar bakalım 2 hafta sonra kontrol var söyleyeceğini zannetmiyorum ama bi umut Hareketlerini hissetmeye başladın mı ay ben çok merak ediyorum
Fotoğraf falan vermedi kuzum ya zaten bi şey sorunca başlarından vurulmuşa dönüyorlar tahminde de bulunmadı belki bu gittiğimde söyler bilmiyorum bebişimi geçen kontrolde ilk defa gördüm düşün yani değişiyor doktordan doktora çok merak ediyorum belki de o yüzden nasip olmuyoBende öyle diyordum ama tahmin yapmıştı banada bende devlete gidiyorum doktordan doktora da değişiyor demek ki. Gösteriyor mu kapatıyor mu bacağını Peki resim varsa belki tahmin yürütürüz
Ben 18+3te birden hissetmeye başladım o küçük pıtları ayırt edemiyordum hiç gazdan şimdi ayırt edilmesi kolaylaştı :) Az kalmış hayırlısıyla hissedersin sende kuzumÖzellikle dinlenme vakitlerinde yatarken vs sırt üstü yada yan yat hissetmeye çalış ilerleyen haftalarda
Ya sorma bende başka bir hastasına cinsiyet için çok erken dediğini duymuştum korka korka sormuştum ama yinede yumuşatarak :) Kibarlıktan ölecektim sorarken ehehe acaba gösteriyorsa söyleyebiliyor musunuz erken ama daha tahmininiz var mı diye uzun bir cümle kurmuştum :)Fotoğraf falan vermedi kuzum ya zaten bi şey sorunca başlarından vurulmuşa dönüyorlar tahminde de bulunmadı belki bu gittiğimde söyler bilmiyorum bebişimi geçen kontrolde ilk defa gördüm düşün yani değişiyor doktordan doktora çok merak ediyorum belki de o yüzden nasip olmuyoben dün başka bi şey için ultrasona girdim çok açtım ve sırt üstü düz yattığımda karnımı farkettim ilk defa normalde daha göbek falan çıkmadı bi de geriden geliyoruz 1 hafta hesaplama yaparken kafam karışıyor
Bi gün eşimle birlikte bi sefere mahsus gidicez inşallah özele canım bende çok merak ediyorum eşimde çok merakYa sorma bende başka bir hastasına cinsiyet için çok erken dediğini duymuştum korka korka sormuştum ama yinede yumuşatarak :) Kibarlıktan ölecektim sorarken ehehe acaba gösteriyorsa söyleyebiliyor musunuz erken ama daha tahmininiz var mı diye uzun bir cümle kurmuştum :)İlk olunca merak ediliyor :)
Bir seferlik özele gitme durumu yok mu kuzum ya doya doya bi bak yavruşuna çok ayrı bir heyecanı oluyor gerçekten ben 14+6da gitmiştim özele bildiğin uyuşturucu almış gibi dolaştım bütün gün mutluluktan herşeyi belli oluyordu o gün aşırı mutluluktan ağzım açık gezmiştim bütün gün :) Göbüş benim hiç yokken birden çıktı hala dahada büyüdü mü birden büyüyor çok garip
İlahi yaaBi gün eşimle birlikte bi sefere mahsus gidicez inşallah özele canım bende çok merak ediyorum eşimde çok merakkurdursa bende kurcam öyle saçma ve uzun cümle ama yok beni ilgilendirmiyor cinsiyet dedi istediğim doktora bi randevu alabilsem sorcam ama ona da alamıyorum beklemem gerekiyor demek ki diyip oturuyorum aşağı
Bu sefer alabilirim inşallah bakalım :) Bende çok şükür aşırı derecede bulantı olmadı kuzum mide yanması çok oldu ve hala devam ediyo şimdilik kendimi zinde hissediyorum bazen zorunda kalsam da ama bi sıkıntı yok elhamdulillah o karamsar taraf gitti yani senin nasıl balayına girdin miİlahi yaaDevletin o sorunu var gerçekten randevu bulunmuyor iyi doktorlara. En iyi ihtimalle 2-3 hafta sonrasına bulabiliyorsun bazen o bile çıkmıyor
Bulantın falan olmuş muydu canım geçti mi şuan durumlar nasıl?
Yaa bende de çok öyle belirti olmadı 2 hafta süren bulantı oldu özellikle akşamları geçti gitti sonra karnım büyümese hamile olduğuma inanmıcam. Maşallah sorunsuz atlattık sorunlu olabilecek zamanıBu sefer alabilirim inşallah bakalım :) Bende çok şükür aşırı derecede bulantı olmadı kuzum mide yanması çok oldu ve hala devam ediyo şimdilik kendimi zinde hissediyorum bazen zorunda kalsam da ama bi sıkıntı yok elhamdulillah o karamsar taraf gitti yani senin nasıl balayına girdin mi
Evet mide bulantısı kusmadan çok kilo veren insanları görünce kendimde bi belirti olmadığını anladım bende burda söylüyodum bazen hamile olduğumu hissetmiyorum falan diye kızlar bana kızıyodu öyle pek belirti yaşamayınca normal gündelik olarak hissediyo insan ama artık değişti elhamdulillah ...3.aya girerken başladı mide yanması ilaç içiyorum çok yandığında geçiyo :) bi şeyler bakmak istiyorum artık ama bu doktorlar yüzünden bakamıyorumYaa bende de çok öyle belirti olmadı 2 hafta süren bulantı oldu özellikle akşamları geçti gitti sonra karnım büyümese hamile olduğuma inanmıcam. Maşallah sorunsuz atlattık sorunlu olabilecek zamanıMide yanması da kötü ben hamilelikten önce çok çekiyordum ama düzenli beslenmediğimdenmiş. Eş vardiyalı çalışınca yemek düzeni olmuyormuş şimdi dikkat ettiğimden sorun yok şükür. Tabi senin durum farklı olabiliyormuş hamilelikte de geçer inşallah o da.
İlla söyleyecekler kuzu 16. Haftada zaten organ gelişimi tamamlanmış oluyor. Bazı doktorlar yanılma payından dolayı söylemiyor ama 15-16 dan sonra söylerler artık gösterirse. :)Evet mide bulantısı kusmadan çok kilo veren insanları görünce kendimde bi belirti olmadığını anladım bende burda söylüyodum bazen hamile olduğumu hissetmiyorum falan diye kızlar bana kızıyodu öyle pek belirti yaşamayınca normal gündelik olarak hissediyo insan ama artık değişti elhamdulillah ...3.aya girerken başladı mide yanması ilaç içiyorum çok yandığında geçiyo :) bi şeyler bakmak istiyorum artık ama bu doktorlar yüzünden bakamıyorum
Test yapmadım canım daha var çünkü ovulasyon da yapmadım:))@balbocegi35 10 Aralık
papatyam67 10 Aralık
@bengiisuu
Kızlar gebelik testi yaptınızmı hiç bat tarihlerimiz aynı yada ovulasyon. ben 23 de ovulasyon pik yapmişti
Canım bu sorun bizde de var, takma kafana, aylardır belki de düzenli olmadığından kalamıyorum, yorgun oluyorlar biliyorum ama en azından iki günde bir düzenine koysalar başka bi derdimiz yok..
Canım beniiimm, niye ağlıyorsun yapma kendine böyle. Stresle de alakalı bu bebek durumları biliyorsun. Evet, ben de senin gibi düşünüyorum. Her şey Allahtan gelir, o isterse olur tabi de bizim de istememiz ve olması için çaba sarfetmemiz lazım. En azından acaba o zamanı değerlendirmedik ondan mı olmadı diye düşünüp üzülmezsin. Erkekler bu konuda biraz daha rahat ve takdirci düşünüyorlar. Benim eşim de 'boşver okuyup durma o öyle bu böyle diye, Allah verecekse olur diyor.' Öyle yumurtlama günü falan da pek tınlamıyor :) afedersin de eğer öyle olsaydı tecavüze uğrayıp hamile kalanlar nasıl oluyor hep mi yumurtlamaya denk geliyor diyor. Düşününce o da haklı. Neyse fazla uzun yazdım ben. Amacım seni rahatlatmak. Allahım hayırlısıyla verir inşallah. İçini ferah tut.
Aynı kuzum sen napıyorsunn?Doğru valla canım zaten öğle vakti değerlendirdik artık hayırlısı zaten, bi de dediğin gibi düzenli olsa amenna.
Merhaba tatlım :)) Neler yapıyorsun
Allah razı olsun kuzum valla rahatladım ne yalan söyleyeyim :) Allah isterse oluyor valla 70 yaşındaki kadına da veriyor. Hayat mucizelerle dolu, akışına bırakmak gerek
Ayyy ne sevindim rahatlamana, inan ben mutlu oldum yazını okuyunca :) şimdi okuyabildim ben de işten güçten. Erkeklerin yarısı kadar rahat kafa olabilsek çoktan ulaşmıştık isteğimizeDoğru valla canım zaten öğle vakti değerlendirdik artık hayırlısı zaten, bi de dediğin gibi düzenli olsa amenna.
Merhaba tatlım :)) Neler yapıyorsun
Allah razı olsun kuzum valla rahatladım ne yalan söyleyeyim :) Allah isterse oluyor valla 70 yaşındaki kadına da veriyor. Hayat mucizelerle dolu, akışına bırakmak gerek
yerimizde sayıyoruz balım :/Aynı kuzum sen napıyorsunn?
Ayyy ne sevindim rahatlamana, inan ben mutlu oldum yazını okuyunca :) şimdi okuyabildim ben de işten güçten. Erkeklerin yarısı kadar rahat kafa olabilsek çoktan ulaşmıştık isteğimizehamilelik olayı kafa rahatlığına bakıyor bence. Benim bi bebişim var, nasip olursa ikinci için çabalar :) o da inatlaşmıştı gelmek için, tam dedim ki amaaan nasılsa olmuyo beklenti içine girmeyeyim, o ay hamile kaldığımı öğrendim. Hiç beklemediğim bi anda sürpriz yaptı bebişim. Takmamayı nasıl başardım bilmiyorum şimdi. Onu bi başarsak olacak bence. Hormonlarımız da etkileniyor bizim ruh halimizden. İnşallah birbirimize güzel haberler veririz burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?