Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş kuzum ama sanmıyorum bizimkiler öyle sürprizli gelmezler baksana ne çok uğraştırdılar böyle kolay olmıcak gelişleri
Ugrqsiriz bizde yavrm be isimiz ne :) dr.a gittiginde bizide haberdar et emi bnde asilama icin gidicem belki ayni asamalardan geceriz

Kizzz gogus agrisindan bahsetmistm ben :))) hamileligi elbet yasamadik :)

Olumlu düşün canım benim, eşin kot pantolon giyiyorsa giymesin bi süre. O da olumsuz etki yapıyormuş. Hiçbir şey halledilmeyecek gibi değil kuzum elhamdülillah

Olumlu düşün canım benim, eşin kot pantolon giyiyorsa giymesin bi süre. O da olumsuz etki yapıyormuş. Hiçbir şey halledilmeyecek gibi değil kuzum elhamdülillah
yok canım kot giymez hiç ama çok sigara içiyor doktor sigarayı bırakmasını söyledi

Kuzum kan verdi sonucu 1.20
Aaaa ablacım ben hiç okumuyorum ki testlere göre yorum yaptım çok üzüldüm ya ( Y yaprakali üzülmek yok çalışmalara devam rabbim hayırlı zamanı bekliyo vermek için tez zamanda gelir o zamanda inşaAllah çok özür dilerim görmemiştin ben senin kan sonucunu

Selam kızlar, nasılsınız? Ben bu ayı pas geçiyorum. Rektal kanamam var sebebi bulunmadı henüz o yüzden bu ay denemicem bebek, önce sağlığımı bi elime alayım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…