Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HSG yaptrmktn ceknyrdm çok. Yaa inşallah gelsin guzel teyzeleri sağlıcakla. Daha aileme bile soylemedm sizlerle burda kalbimizi paylsyrz ne güzel
Evet burası çok farklı canım kimseyle paylaşamadığımızı burda paylaşıyoruz.. naçizane tavsiyem tam olarak emin olduktan sonra ailene söyle :)

Evet burası çok farklı canım kimseyle paylaşamadığımızı burda paylaşıyoruz.. naçizane tavsiyem tam olarak emin olduktan sonra ailene söyle :)
Evet canim nasipse bat geçsin kan tahlili yaptrdktan sonra soylmyi dusunyrm. Bu arada dün gece büyük ablam hamile görmstm rüyamda

Amin canim benim çok istiyor bebek umarim birakabilir

Cnm bnde 2 ve ustu iyi diye biliyrm ama ck bi fark yk tedavi gordunmu hic olgn yumurtalarin oldumu olduysa hic takilma degere
Yumurtalarım oluyor canım her ay. Bu ay hormon tahlillerim yapıldı hepsi güzel çıktı bugünde amh sonucumu aldım onada iyi dedi doktor. Yumurtayada baktı hiç bir sorun yok bebek olmaması için gün aşırı ilişki dedi. Bende bi buraya sormak istedim amh ı. İnşallah bu ay hamile kalırım sanki içimde bir umut oldu doktor olumlu konuşunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…