- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Cnm bnde 2 ve ustu iyi diye biliyrm ama ck bi fark yk tedavi gordunmu hic olgn yumurtalarin oldumu olduysa hic takilma degereKızlar amh testim 1.5 çıktı sizce nasıl değerim?
Aminnn aminn aminn hepimiz için inşallahKiz ne oyunu resmi buyultmeden goruluyoooo :)) masallahhhh saglikla tutunsun insallah yavrucakk
Evet burası çok farklı canım kimseyle paylaşamadığımızı burda paylaşıyoruz.. naçizane tavsiyem tam olarak emin olduktan sonra ailene söyle :)HSG yaptrmktn ceknyrdm çok. Yaa inşallah gelsin guzel teyzeleri sağlıcakla. Daha aileme bile soylemedm sizlerle burda kalbimizi paylsyrz ne güzel
Evet aynısıydı canım hatta dedim ya sizede regl belirtisi var olmadı yapmıcam test diye inşaallah bitanemYani reglden önceki normal göğüs ağrısı mıydı canım. Ayy inşaallah kuzum ya
Evet canim nasipse bat geçsin kan tahlili yaptrdktan sonra soylmyi dusunyrm. Bu arada dün gece büyük ablam hamile görmstm rüyamdaEvet burası çok farklı canım kimseyle paylaşamadığımızı burda paylaşıyoruz.. naçizane tavsiyem tam olarak emin olduktan sonra ailene söyle :)
Denicez canım daha bugün aldik sonuclariÇakşır denediniz mi canım etkili oluyo keçiboynuzu özü falan ?
Amin canim benim çok istiyor bebek umarim birakabilirCnm ben gunde bire dusurdum sigarayi gercktn istediktn sonra oluyr tamamen kopamadim henuz hem is yeri ortami hem yemek sonrasi sendromlari derken 1 tane iciyrm..gercektn istediktn sona yapilabilir eger esin gercektn cocuk fikrini benimsemisse yapar sikma canini ilaclari sifa olsn bebiisinizi getirsin size insallah
Evet canım zaten test vermeye gittikten sonra azaltti biraz bugunden sonra da birakicam dedi ama bakalimYanaşıyor mu peki bırakmaya canım.
Üzme tatlı canını. En azından sorunun ne olduğunu öğrendin canım
Anladım canım doktor normal dedi ama birde buraya sormak istedimMerhaba canım,
1.82 - 3 arası normal doğurganlık oranı diye biliyorum
Bende öğrenmeden önce tombiş bi erkek çocuğu görmüştüm rüyamda canım :)Evet canim nasipse bat geçsin kan tahlili yaptrdktan sonra soylmyi dusunyrm. Bu arada dün gece büyük ablam hamile görmstm rüyamda
Anladım canım olur inşaallah kötü düşünmeyin bizimde sonucumuz kötüydü çok şükür oldu doğal yollaDenicez canım daha bugün aldik sonuclari
Yumurtalarım oluyor canım her ay. Bu ay hormon tahlillerim yapıldı hepsi güzel çıktı bugünde amh sonucumu aldım onada iyi dedi doktor. Yumurtayada baktı hiç bir sorun yok bebek olmaması için gün aşırı ilişki dedi. Bende bi buraya sormak istedim amh ı. İnşallah bu ay hamile kalırım sanki içimde bir umut oldu doktor olumlu konuşunca.Cnm bnde 2 ve ustu iyi diye biliyrm ama ck bi fark yk tedavi gordunmu hic olgn yumurtalarin oldumu olduysa hic takilma degere
hatırladım kuzum ya umudum yeşerdiEvet aynısıydı canım hatta dedim ya sizede regl belirtisi var olmadı yapmıcam test diye inşaallah bitanem
Evet canım acaba kan makinesi mi yanlış ölçtüR4bi4 canim aksamki testimdede silik cizgi cikti bekledikce silik cizgi cikarmi markasi fortune bununda
Amin cnm inşallah Rabbim büyük bizede nasip eder insallahAnladım canım olur inşaallah kötü düşünmeyin bizimde sonucumuz kötüydü çok şükür oldu doğal yolla
şükür kuzumAnladım canım doktor normal dedi ama birde buraya sormak istedim
Merhaba canımUzun aradan sonra tekrar merhaba
uok canim sanmam hayirlisi kimyasal olmus olabilir ama kabullenmem zor oldu rabbim yardimcimiz olsunEvet canım acaba kan makinesi mi yanlış ölçtü
Her şeye hazırlıklı ol canım olursa büyük sevinç yaşarız inşaallah:):)hatırladım kuzum ya umudum yeşerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?