Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya belli canım inşaallah sıkı sıkı tutunur annesine Emin olmak istersen iki gün sonra tekrar yap bence :)
Bazı arkdslar teste gorms sonra kimysalms okudm uzuldm regl gününden sonra kan tahlili yaptrmya karar verdim. Burda okuyunca ben de hamile olms gibi seviniyordm arkdslarn. Inşallah hepimize nasip eder bana da.

Bazı arkdslar teste gorms sonra kimysalms okudm uzuldm regl gününden sonra kan tahlili yaptrmya karar verdim. Burda okuyunca ben de hamile olms gibi seviniyordm arkdslarn. Inşallah hepimize nasip eder bana da.
Sen bilirsin tatlım ... maalesef kimyasal üzücü oluyo ama kimyasal bile olsa döllenme olduğunu ve doğal yolla olabileceğini söylüyor doktorlar canım seninki inşaallah sağlıklıdır ve sıkı sıkı tutunur annesine :)

Benimde göğüs ağrım hatta adet olmuşum gibi rahim ağrım vardı canım gebelikle adet belirtileri aynı zaten olumlu düşün olumlu olsun inşaallah

Yani reglden önceki normal göğüs ağrısı mıydı canım. Ayy inşaallah kuzum ya

HSG yaptrmktn ceknyrdm çok. Yaa inşallah gelsin guzel teyzeleri sağlıcakla. Daha aileme bile soylemedm sizlerle burda kalbimizi paylsyrz ne güzel

Kızlar benim adet günüm dündü olmadım telefondaki uygulamanın söylemesine göre yumurtlama günümü değerlendirdim tabiki doğruysa . Hamilelik hiç yaşamadığım için belirti bilmiyorum ama adete yönelik belirtilerim var kasık ağrım falan . Sizce test yapmalımıyım yoksa biraz daha geçmesini yada adetimin gelmesini beklemelimiyim bilgili ve deneyimli arkadaşlar yardım lütfeeen

Selam kızlar, nasılsınız? Ben bu ayı pas geçiyorum. Rektal kanamam var sebebi bulunmadı henüz o yüzden bu ay denemicem bebek, önce sağlığımı bi elime alayım hayırlısıyla
Cnm gecms olsn rektal kanama nedir iyisin demi bebis ugruna kendimizden gectk vala sunu yapmayaym hamileysem bunu yapmayayim hamileysem once saglk kuzum yapilmasi gerknleri yap insallah kisa zamand aatlat

Test yap canım durduğun kabahat

Sperm sayisi az canim olan spermlerinde hareketi yavas
Cnm ben gunde bire dusurdum sigarayi gercktn istediktn sonra oluyr tamamen kopamadim henuz hem is yeri ortami hem yemek sonrasi sendromlari derken 1 tane iciyrm..gercektn istediktn sona yapilabilir eger esin gercektn cocuk fikrini benimsemisse yapar sikma canini ilaclari sifa olsn bebiisinizi getirsin size insallah

R4bi4 canim aksamki testimdede silik cizgi cikti bekledikce silik cizgi cikarmi markasi fortune bununda

Eklentiler

• 2018-12-10 20.29.11.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…