ha anladım kuzum, kabızlık falan geçirdiysen çatlamış olabilir, dert etme canım inşaallah kötü bir şey yoktur
Ck gecms olsn cnm bilmiyrdum ne oldugunu aramizda ayip kalmadi artk :) ck ck gecms olsn bizede haber ver olurmu
İyiyim şükür balımm, bu kalbim kadar temiz teste bakıyordumGunaydin bebisim nbr nasilsin bugun bakalimm
Yeni mi yaptın ? Ben çok umutlanmıştım senin adına bence yine de batı bekle sen canım hayırlısıyla gelmiştir inşallah bebişinİyiyim şükür balımm, bu kalbim kadar temiz teste bakıyordum
Sen nasilsin kuzum
Balım panik yok, sakin kuzum. Doktor içini ferahlatacak bi şeyler söyler inşaallah
Gece yapmıştım kuzum, bekliyorum artık ne yapalımYeni mi yaptın ? Ben çok umutlanmıştım senin adına bence yine de batı bekle sen canım hayırlısıyla gelmiştir inşallah bebişin
Önceki testlerini gördüm şimdi de ben de umutlanmıştım senden. Sıkma canını hemen regl gününü bekle, tekrarla testi. İnşallah vardır bebişin balım yaaaGece yapmıştım kuzum, bekliyorum artık ne yapalım
Var gibi goruyrm gormek istedigim icin mi bilmiyrm ama insallah erkendir yaptigin zaman olarak kuzum du bakalim gun dogmadan neler doguyor..İyiyim şükür balımm, bu kalbim kadar temiz teste bakıyordum
Sen nasilsin kuzum
Önceki testlerini gördüm şimdi de ben de umutlanmıştım senden. Sıkma canını hemen regl gününü bekle, tekrarla testi. İnşallah vardır bebişin balım yaaa
Var gibi goruyrm gormek istedigim icin mi bilmiyrm ama insallah erkendir yaptigin zaman olarak kuzum du bakalim gun dogmadan neler doguyor..
Bnde is yerinde takilmaca kuzu nolsn
Maşallah canım benimm, gözün aydın olsun. Allahım sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et.hanimlar, bir müjde de benden
dün sabah yaptigim erken gebelik testi pozitif cikti, ardindan ikinci testi denedim (kullandigim test bozuktur diye, okadar beklemiyordum!).
aksam yine baska bir test, bu sabahta tabiki, bu gidisle ben dokuz ay boyunca test yapicam galiba inanamadigimdan!
mutluluktan göklerdeyiz..Allah saglik sihhatle bebegimize kavusmayi nasip etsin bana ve butun hamile annelere
hamile kalmaya calisan butun hanimlar icinde bol bol dua etmeye devam edecegim, sizlere de bi an once nasip olsun insallah!
su birkac haftayi bi atlatsak..biraz zaman gecmesini beklerken anlatmadan nasil duracagim bu haberi sevdiklerime bilmiyorum!
Gözünaydın canım :) hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhanimlar, bir müjde de benden
dün sabah yaptigim erken gebelik testi pozitif cikti, ardindan ikinci testi denedim (kullandigim test bozuktur diye, okadar beklemiyordum!).
aksam yine baska bir test, bu sabahta tabiki, bu gidisle ben dokuz ay boyunca test yapicam galiba inanamadigimdan!
mutluluktan göklerdeyiz..Allah saglik sihhatle bebegimize kavusmayi nasip etsin bana ve butun hamile annelere
hamile kalmaya calisan butun hanimlar icinde bol bol dua etmeye devam edecegim, sizlere de bi an once nasip olsun insallah!
su birkac haftayi bi atlatsak..biraz zaman gecmesini beklerken anlatmadan nasil duracagim bu haberi sevdiklerime bilmiyorum!
Canım hayırlısı olsun adet olana kadar ümit var :)İyiyim şükür balımm, bu kalbim kadar temiz teste bakıyordum
Sen nasilsin kuzum
dur canım daha erken bat 15 aralık değilmi. sen 17 aralıkta falan yap erken yapma ben gibi kimyasalı falan yakalarsın insan daha çok üzülüyor cnmİyiyim şükür balımm, bu kalbim kadar temiz teste bakıyordum
Sen nasilsin kuzum
Canım hayırlısı olsun adet olana kadar ümit var :)
dur canım daha erken bat 15 aralık değilmi. sen 17 aralıkta falan yap erken yapma ben gibi kimyasalı falan yakalarsın insan daha çok üzülüyor cnm
Tmm cnm haberdar ederim... İnş gerek kalmadan gelirler dıye umut etmektende vazgeçmeyerekUgrqsiriz bizde yavrm be isimiz ne :) dr.a gittiginde bizide haberdar et emi bnde asilama icin gidicem belki ayni asamalardan geceriz
Hayirlisi bitanem du bakalim Rabbim buyukk..aynn iyi oluyr bir yandan kuzum ya baska seylerle mesgul olmk iyo geliyoHayırlısı olsun kuzum bekliycem artık
ikinci çizgi beyaz kuzum, testin kendi çizgisidir muhtemelen. Allah'tan hayırlısı
Valla yerinde olmak isterim balım en azından kafa dağıtıyorsun iş yerinde
O umudumuz olsn hep be kuzum o olmasa nasil her ay adet glince yikilip tekrar toparlanabilirdikTmm cnm haberdar ederim... İnş gerek kalmadan gelirler dıye umut etmektende vazgeçmeyerek
Günaydım canım ben tekrar uyumuşum :)bu arada günaydın ballışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?