Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, nasılsınız? Ben bu ayı pas geçiyorum. Rektal kanamam var sebebi bulunmadı henüz o yüzden bu ay denemicem bebek, önce sağlığımı bi elime alayım hayırlısıyla

Canım hayırdır inşallah, o ne demek bilemedim :/

Cnm gecms olsn rektal kanama nedir iyisin demi bebis ugruna kendimizden gectk vala sunu yapmayaym hamileysem bunu yapmayayim hamileysem once saglk kuzum yapilmasi gerknleri yap insallah kisa zamand aatlat

Canım hayırdır inşallah, o ne demek bilemedim :/

Çok teşekkür ederimm, ay söylemesinde ayıp ama makatımdan kan geliyo genel cerrahiye gidicem bugün bakalım. İnşallah kötü bişey çıkmaz kuzular sağolun

Göğüslerim çok acıyo kızlar ya bide sabah sabah midem ağrıyor neden olabilir sizce?

Kızlar afedersiniz ben tuvaletimi yapıp silerken kaşıntı oluyor ama sadece tuvalet esnasında sonrasında herhangi bir kaşıntı yok. Ve bu yaklaşık 1 aydır oluyor. Sarı akıntı var ama her zaman bi akıntım olur zaten şimdi yumurtlama zamanına girdiğim için akıntım artmaya başladı. Koku yok. Sizce bu enfeksiyon mantar falan olabilir mi?

Kaşıntının yanı sıra kızarıklık felan oluyorsa süt kesiği peynirimsi akıntın oluyorsa mantar olabilir mantar değilse bile bi sirkeli suyla yıka derim ben canım çok iyi gelir mikropları felan öldürür

Kızarıklık ve dediğin gibi akıntı yok canım. Sirkeli suyla yıkayım yinede o zaman. Peki sırf sirkeyle mi yıkayım yoksa yarı su yarı sirke karışımımı olsun?

Kızarıklık ve dediğin gibi akıntı yok canım. Sirkeli suyla yıkayım yinede o zaman. Peki sırf sirkeyle mi yıkayım yoksa yarı su yarı sirke karışımımı olsun?
Aynen canım benim eşit olsun yıka faydasını göreceksin eminim ama sirkeli suyla yıkadıktan sonra hiç durulamadan kurula

Çok teşekkür ederimm, ay söylemesinde ayıp ama makatımdan kan geliyo genel cerrahiye gidicem bugün bakalım. İnşallah kötü bişey çıkmaz kuzular sağolun
ha anladım kuzum, kabızlık falan geçirdiysen çatlamış olabilir, dert etme canım inşaallah kötü bir şey yoktur

Göğüslerim çok acıyo kızlar ya bide sabah sabah midem ağrıyor neden olabilir sizce?

Günaydın balım, midene yediğin bir şey mi dokundu acaba.

Canımm doktora sordun mu. Kaşıntı mantar olabilir ama başka bir belirti yok ki.

Günaydın balım, midene yediğin bir şey mi dokundu acaba.

Canımm doktora sordun mu. Kaşıntı mantar olabilir ama başka bir belirti yok ki.
Doktora sormayı unuttum canım
kaşıntı birde sürekli yok sadece wc deyken oluyor. Birde afedersin vajina kısmımda yok ön tatafta oluyor kaşıntı. Geçen ay parfümlü tuvalet kağıdı almıştım acaba omu yaptı diye düşünüyorum

Insallah kuzumm ellerimizi bos cevirmesin Rabbim insallah

Olabilir balım ama ben de ondan kullanıyorum, alerji yapmış olabilir sende. vajinal bölgede yoksa muhtemelen mantar falan değildir canım

Ck gecms olsn cnm bilmiyrdum ne oldugunu aramizda ayip kalmadi artk :) ck ck gecms olsn bizede haber ver olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…