Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar regli oldum ve hala suan hamile olma ihtimalim var mi yani regli olduktan sonra tutunmuş olabilir mi fikri olan var mi

Kizlar regli oldum ve hala suan hamile olma ihtimalim var mi yani regli olduktan sonra tutunmuş olabilir mi fikri olan var mi
Canım üstüne görme olabilir ama adet kanının miktarına bağlı netten araştır istersen tutuyo mu belirtileri

Anlat bakalım canım ne zamandır evlisin =)
2 buçuk yıldır evliyim. 1 sene önce rahim ağzı yetmezliği sebebi ile 25+5 de erken doğum yaptım. Kuzum 21 gün yaşadı Sezeryan olduğum için en az 1 sene bekle dedi doktorum. 1 sene geçmek bilmedi.. Şimdi tekrar düşünüyoruz. Ama ne zamana hamile kalırım bakalım. Sonrasında da rahim ağzına dikiş atılacakmış uzun bir süreç umarım bu sefer herşey güzel olur.. Allah hepimize sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin..

H.geldiniz..Rabbim saglikli olaniyla doldursun yerini minik meleginiz bekleyecek sizi insallah..yasanilan kolay degil ama Rabbim sabrini veriyr bir sekilde hayirlisi olsn hepimiz hakkinda

canım benım dongum 33-37 aası degısıyor yumurtlama tarıhımı takip ettim 24de yumurtam çatladıbugun ustunden 17 gun gectı yumurtlamamdan hala adet olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…