- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.583
- 133
Akşamdan hiç bişey yoktu ablacımGünaydın balım, midene yediğin bir şey mi dokundu acaba.
Canımm doktora sordun mu. Kaşıntı mantar olabilir ama başka bir belirti yok ki.
Tıpkı benGünaydım canım ben tekrar uyumuşum :)
Hayırlısı olsun balımmAkşamdan hiç bişey yoktu ablacım
İnşallah canım ablammmHayırlısı olsun balımm
Merhaba canım, hoşgeldin.Merhaba arkadaşlar, bende hamile kalmak için çalışmalara başlamış bulunmaktayım beni de aranıza alır mısınız
canım ben çekindim ama herhangi bir aksama olmadı bendeKızlar aranızda hsg çekilen varmı hsg den sonra adet döngüm uzadı hala adet olmadım bir zararımı oldu acaba bana
Anlat bakalım canım ne zamandır evlisin =)Merhaba, hoşbuldum
Canım üstüne görme olabilir ama adet kanının miktarına bağlı netten araştır istersen tutuyo mu belirtileriKizlar regli oldum ve hala suan hamile olma ihtimalim var mi yani regli olduktan sonra tutunmuş olabilir mi fikri olan var mi
2 buçuk yıldır evliyim. 1 sene önce rahim ağzı yetmezliği sebebi ile 25+5 de erken doğum yaptım. Kuzum 21 gün yaşadıAnlat bakalım canım ne zamandır evlisin =)
H.geldiniz..Rabbim saglikli olaniyla doldursun yerini minik meleginiz bekleyecek sizi insallah..yasanilan kolay degil ama Rabbim sabrini veriyr bir sekilde hayirlisi olsn hepimiz hakkinda2 buçuk yıldır evliyim. 1 sene önce rahim ağzı yetmezliği sebebi ile 25+5 de erken doğum yaptım. Kuzum 21 gün yaşadıSezeryan olduğum için en az 1 sene bekle dedi doktorum. 1 sene geçmek bilmedi.. Şimdi tekrar düşünüyoruz. Ama ne zamana hamile kalırım bakalım. Sonrasında da rahim ağzına dikiş atılacakmış uzun bir süreç umarım bu sefer herşey güzel olur.. Allah hepimize sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Hoşbulduk canım amin inşallah... Öyle derdi veren Mevlam dayanma gücünü de veriyor hamdolsun..H.geldiniz..Rabbim saglikli olaniyla doldursun yerini minik meleginiz bekleyecek sizi insallah..yasanilan kolay degil ama Rabbim sabrini veriyr bir sekilde hayirlisi olsn hepimiz hakkinda
canım bende yanlış bişeylermi yaptılar hiç olmazdı halbuki ya senede bir kez falan hava degısımlerınde gecıkırse gecıkırdıcanım ben çekindim ama herhangi bir aksama olmadı bende
belkide hamilesindir canım :)canım bende yanlış bişeylermi yaptılar hiç olmazdı halbuki ya senede bir kez falan hava degısımlerınde gecıkırse gecıkırdı
canım yok dun kan verdım 1.20 cıktıbelkide hamilesindir canım :)
anladım canım. belki bünyeye göre değişiyordur canım. kaç gün geçtikicanım yok dun kan verdım 1.20 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?