Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapıp duşa girmiştim aklıma geldi bakayım dedim böyle olmuş canım, sanki sonradan çıkmış gibi duruyor :/ 4 gün var balım
Sonradan çıkan bi çok arkadaşımız hamile çıkıyo burda kuzum, bence çok ümit vaad ediyosun :) batı bekle bakalım kuzum, inşallah gelmiştir bebişin

O histe çok kötü ama hadi biri bozuktu diğeri de mi bozuktu hadi diğeri de bozuktu bu da mı bozuk? Ben bu kadar çok yanlış çıkcağını sanmıyorum, sağlıklı olsun sana tutunsun inşallah
Haklısın kuzum, inşaallah
Bat günü yeni test yaparım ancak o zaman emin olurum canım :/

İnşaallah canımın içi ya ama nedense hiç sanmıyorum :/

anlatmaz olur muyum canımın içi.
İçini ferah tut Bn hissediyorum hatta dün mesajları okurken bu ay Rabia nın sırası hamile bnce dedim o bebiş gelmiş çok şükür rabbim daha fazla bekletmesin inş.. kuzum senın Bı sayfan daha var dı Bn bu ay ordan bırsy yapacaktım ama bulamadım

Mesajını okurken ağladım canım
İnşaallah dediğin gibi olur kuzum, bekliycem artık Seni etiketleyim konulara canım

Mesajını okurken ağladım canım
İnşaallah dediğin gibi olur kuzum, bekliycem artık Seni etiketleyim konulara canım
İnş mutluluk gözyaşların olur her daim her namazda her çektiğim zikirde sizlerde varsınız... Bakıyorum televizyondan öyle kurban olduğum rabbim akıl sağlığı yerinde olmayan daha kendine bakmakta aciz olan o kadar kadına bu duyguyu yaşatmış ki... Rabbim diyorum hazinende çoktur yeter ki sen ol de.. o onların sınavı buda bizim.. . Allahım buradaki tüm kardeşlerime ve bana hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah... saol kuzum etiketle bakım sana zahmet

Ne kadar güzel dua ediyosun öyle

Ayy hadi bakalım :) şifa olmuştur kullandıkları inşaallah bu arada kendini de ihmal etme iyi bak yumoşlara :):)

Kızlar bütün iyi dilekleriniz için çok teşekkürler hepinize ayrı ayrı hep dua ediyorum sizlerede sizlerde bana edin ve miniğimi sağlıkla kucağıma alayım inşaallah Allahım.Bugün bende sağlık ocağına gittim yarın öğlen deri sonuç duramadım kendi çalıştığım hastanede verdim kan ve sonucum 396 çıktı kızlar inşaallah bundan sonra süreç sıkıntısız işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…