- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Sonradan çıkan bi çok arkadaşımız hamile çıkıyo burda kuzum, bence çok ümit vaad ediyosun :) batı bekle bakalım kuzum, inşallah gelmiştir bebişinYapıp duşa girmiştim aklıma geldi bakayım dedim böyle olmuş canım, sanki sonradan çıkmış gibi duruyor :/ 4 gün var balım
Haklısın kuzum, inşaallahO histe çok kötü ama hadi biri bozuktu diğeri de mi bozuktu hadi diğeri de bozuktu bu da mı bozuk? Ben bu kadar çok yanlış çıkcağını sanmıyorum, sağlıklı olsun sana tutunsun inşallah
Canım benim ya inşaallah dediğin gibidir kuzumSonradan çıkan bi çok arkadaşımız hamile çıkıyo burda kuzum, bence çok ümit vaad ediyosun :) batı bekle bakalım kuzum, inşallah gelmiştir bebişin
İçini ferah tut Bn hissediyorum hatta dün mesajları okurken bu ay Rabia nın sırası hamile bnce dedim o bebiş gelmiş çok şükür rabbim daha fazla bekletmesin inş.. kuzum senın Bı sayfan daha var dı Bn bu ay ordan bırsy yapacaktım ama bulamadımİnşaallah canımın içi ya ama nedense hiç sanmıyorum :/
anlatmaz olur muyum canımın içi.
Kan idrar aldılar ama sonucu yarın dedilerCanım kan almadılar mı, seninki Allahın izniyle kesinŞükür ki geldi bebişin balım :)
Benimki bi ümit işte :/
Sonucunu al da listeye ekleyelim inşaallah :)
İçini ferah tut Bn hissediyorum hatta dün mesajları okurken bu ay Rabia nın sırası hamile bnce dedim o bebiş gelmiş çok şükür rabbim daha fazla bekletmesin inş.. kuzum senın Bı sayfan daha var dı Bn bu ay ordan bırsy yapacaktım ama bulamadım
yarını iple çekiyoruz balımKan idrar aldılar ama sonucu yarın dedilerkesin olursa yazcam ayrintlar ornek olsn diye arkdalara
İnş mutluluk gözyaşların olur her daim her namazda her çektiğim zikirde sizlerde varsınız... Bakıyorum televizyondan öyle kurban olduğum rabbim akıl sağlığı yerinde olmayan daha kendine bakmakta aciz olan o kadar kadına bu duyguyu yaşatmış ki... Rabbim diyorum hazinende çoktur yeter ki sen ol de.. o onların sınavı buda bizim.. . Allahım buradaki tüm kardeşlerime ve bana hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah... saol kuzum etiketle bakım sana zahmetMesajını okurken ağladım canım
İnşaallah dediğin gibi olur kuzum, bekliycem artıkSeni etiketleyim konulara canım
Ne kadar güzel dua ediyosun öyleİnş mutluluk gözyaşların olur her daim her namazda her çektiğim zikirde sizlerde varsınız... Bakıyorum televizyondan öyle kurban olduğum rabbim akıl sağlığı yerinde olmayan daha kendine bakmakta aciz olan o kadar kadına bu duyguyu yaşatmış ki... Rabbim diyorum hazinende çoktur yeter ki sen ol de.. o onların sınavı buda bizim.. . Allahım buradaki tüm kardeşlerime ve bana hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah... saol kuzum etiketle bakım sana zahmet
Kuzum dua etmekten başka elimden birsey gelmiyor ki....Ne kadar güzel dua ediyosun öyle
Yavrmm ck guzrl ve icten dua ediyosun masallahh sana bizleride unutma dualarinda yavrmm insallah ellerimiz bos dondurmesim Rabbim kapisindanKuzum dua etmekten başka elimden birsey gelmiyor ki....
Evet canım o yüzden sordumR4bi4 rabisimmm birazck kaymis sanki ama yaa var gibiii yavrmmm hadi insallahhh dualarimiz seninleee :****
Guzel haberinle cosalimmm insallahhhhhhhhh :))Evet canım o yüzden sordum
Allah razı olsun ballışım ^_^
Herdaim kuzum ... İnş bizimde sıramız gelicektirYavrmm ck guzrl ve icten dua ediyosun masallahh sana bizleride unutma dualarinda yavrmm insallah ellerimiz bos dondurmesim Rabbim kapisindan
İnşallah tatlım inşallahMaşallah canım baya belli hayırlı olsun sıkı sıkı tutunur annesine inşaallah:)
Ayy hadi bakalım :) şifa olmuştur kullandıkları inşaallah bu arada kendini de ihmal etme iyi bak yumoşlara :):)Bugün adet oldum canım bundan sonrasından çok umutluyum zaten nedense :) 72 gün ile 90 gün arasında spermler yenileniyomuş ya inşallah artık tuttururuz canım :) 3 ay dolunca test yaptırcaz hemen kuzum, merak ediyorum zaten. Bi çok şey kullandırıyorum adama, bakalım sonuçlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?