- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Bide ben 30 tane aldım ya gelip gidip yapasım geliyovarsa yap gitsin kız
Benim iki gündür az az kahve leke geliyor ama adet gelmiyor, beklemedeyim hala, sanırım gebelik olamaz bu durumda değil mi kızlar?
İnşallah yerleşmedirBenim iki gündür az az kahve leke geliyor ama adet gelmiyor, beklemedeyim hala, sanırım gebelik olamaz bu durumda değil mi kızlar?
31e mi 32ye mi ne aldım baya ucuza geliyo internetten toplu alıncakızz benim öyle yok hep eczaneden gidip alıyorum30lusu ne kdar
31e mi 32ye mi ne aldım baya ucuza geliyo internetten toplu alınca
Atıyım mı linkvaaa tanesi 1 tl gelmiş oluyor.. ama ben yanlışıkla ovu testi alırım die korkuyom
Atıyım mı link
Ya testim olsa bende sizi yanlız bırakmamak için yapardımbenimde canımı çektirdin bnmde test yapasım geldibağımlılık gibi bişi oldu bu
Gel veriyim sana bi test aşk olsuunYa testim olsa bende sizi yanlız bırakmamak için yapardım
bekle kahverengilerin rengi koyulaşırsa hemen doktora git
Bildiğim kadarıyla o zamana denk geliyo zaten yerleşme kanaması o yüzden adetle karıştırılıyoAdet günü yerleşme oluyor mu ki
Ya testim olsa bende sizi yanlız bırakmamak için yapardım
Ay had sağlıklı ve hayırlıysa inşallah 13 ay oldu artık. Diğer hamileliğimde hiç leke gelmemiştiBildiğim kadarıyla o zamana denk geliyo zaten yerleşme kanaması o yüzden adetle karıştırılıyo
Kahverengi hep gelirdi ama arkasından regl olurdum, yine öyle olacak galiba. Hamile kalırsam mucize olacak gibi geliyor artık
Evde erken gebelik testi vardı gidince yapayım gelmezseadet hala gelmezse sadece idrar testi yaparsın :)
Aynen perşembeyi toplu test günü ilan edelimpawlover kııız herkesi etkilemeye başladık bile bekliyoz daha günümüz var canım gel birlikte bekleyelim
İnşallah gelmiştir miniğiinAy had sağlıklı ve hayırlıysa inşallah 13 ay oldu artık. Diğer hamileliğimde hiç leke gelmemişti
İnşallah gelmiştir miniğiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?