Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sayaç numarası kime aitse ona geliyo msj. 23:45 te sona erecekmiş çalışma ama kesilmedi daha. Blöf mü yaptılar anlamadım
Zaten yakmıyom kaloriferi ev sıcak artık her yerden güneş alıyo benim evde yemek yapamam diye korkmuştum o da pişti şükür kesebilirler

Soğuk ev kötü oluyo ya yak gitsin ben tişörtleyim artık evde bi sabah karşı soğuk oluyo o kadar
Benim güneş almıyo sadece sabah 8-9 da ve akşam 5-6 gibi güneş alıyo o da yarım saat ancak. Yakıyom valla ama kısa kolla duracak gibi yakmıyorum

Benim güneş almıyo sadece sabah 8-9 da ve akşam 5-6 gibi güneş alıyo o da yarım saat ancak. Yakıyom valla ama kısa kolla duracak gibi yakmıyorum
Ben o yönden çok şanslıyım tüm kışı en düşükte yakarak kısa kolluyla geçirdim. Bi yatak odam serin oluyo onu da zaten ben sıcakta uyuyamıyorum

Ben o yönden çok şanslıyım tüm kışı en düşükte yakarak kısa kolluyla geçirdim. Bi yatak odam serin oluyo onu da zaten ben sıcakta uyuyamıyorum
Aynen ya güneş önemli ben buraya taşınalı 2 sene oldu avrupa yakasında oturuyodum daha önce ordaki ev aynı senin ev gibiydi rahattım valla. kayınpederimin bu ev.kiracıyı çıkardı bizi oturttu bende idare ediyom tayinciyiz diye en azından kira derdi yok

Kira büyük sıkıntı bizimde kiracı var eşimin evinde ordan gelenin üstüne katıp burayı tuttuk işte. Evler ateş pahası hiç alcak gibi değiller

Hımm inş en kısa vakitte anne olursun cnm tedavi felan görüyomusun

İnşallah canım, görmüyorum aşılama riskli benim için çatlatma iğneleri vs kistimi tetikliyormuş, macun aldım ona başladım bu ay, avakado yiyorum, eşim test yaptırdı normal çıktı sonuçlar, ovülasyon testi kullanmıştım bu ay ilk defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…