- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Ever canım siz?pawlover komşu siz doğalgazlı mısınız
Bizde cnm az önce msj geldi alt yapı çalışması nedeniyle gazı keseceklermişEver canım siz?
Anaa ne zaman kız bana gelmediBizde cnm az önce msj geldi alt yapı çalışması nedeniyle gazı keseceklermiş
Sayaç numarası kime aitse ona geliyo msj. 23:45 te sona erecekmiş çalışma ama kesilmedi daha. Blöf mü yaptılar anlamadımAnaa ne zaman kız bana gelmedi
Zaten yakmıyom kaloriferi ev sıcak artık her yerden güneş alıyo benim evde yemek yapamam diye korkmuştum o da pişti şükürSayaç numarası kime aitse ona geliyo msj. 23:45 te sona erecekmiş çalışma ama kesilmedi daha. Blöf mü yaptılar anlamadım
Zaten yakmıyom kaloriferi ev sıcak artık her yerden güneş alıyo benim evde yemek yapamam diye korkmuştum o da pişti şükürkesebilirler
Soğuk ev kötü oluyo ya yak gitsin ben tişörtleyim artık evde bi sabah karşı soğuk oluyo o kadarbenim hep rüzgar alıyo yaa hep serin oluyo ben yakıyom
Benim güneş almıyo sadece sabah 8-9 da ve akşam 5-6 gibi güneş alıyo o da yarım saat ancak. Yakıyom valla ama kısa kolla duracak gibi yakmıyorumSoğuk ev kötü oluyo ya yak gitsin ben tişörtleyim artık evde bi sabah karşı soğuk oluyo o kadar
Ben o yönden çok şanslıyım tüm kışı en düşükte yakarak kısa kolluyla geçirdim. Bi yatak odam serin oluyo onu da zaten ben sıcakta uyuyamıyorumBenim güneş almıyo sadece sabah 8-9 da ve akşam 5-6 gibi güneş alıyo o da yarım saat ancak. Yakıyom valla ama kısa kolla duracak gibi yakmıyorum
Aynen ya güneş önemli ben buraya taşınalı 2 sene oldu avrupa yakasında oturuyodum daha önce ordaki ev aynı senin ev gibiydi rahattım valla. kayınpederimin bu ev.kiracıyı çıkardı bizi oturttu bende idare ediyom tayinciyiz diye en azından kira derdi yokBen o yönden çok şanslıyım tüm kışı en düşükte yakarak kısa kolluyla geçirdim. Bi yatak odam serin oluyo onu da zaten ben sıcakta uyuyamıyorum
Kira büyük sıkıntı bizimde kiracı var eşimin evinde ordan gelenin üstüne katıp burayı tuttuk işte. Evler ateş pahası hiç alcak gibi değillerAynen ya güneş önemli ben buraya taşınalı 2 sene oldu avrupa yakasında oturuyodum daha önce ordaki ev aynı senin ev gibiydi rahattım valla. kayınpederimin bu ev.kiracıyı çıkardı bizi oturttu bende idare ediyom tayinciyiz diye en azından kira derdi yok
Valla bilgim yok canım ama kiralarda en dandik eve 1.000 tl istiyolarKira büyük sıkıntı bizimde kiracı var eşimin evinde ordan gelenin üstüne katıp burayı tuttuk işte. Evler ateş pahası hiç alcak gibi değiller
Aynen öyle piyasa çok kötüValla bilgim yok canım ama kiralarda en dandik eve 1.000 tl istiyolar
Ver valla canım:)
Görüyorum balım inşallah vardır:)
canım testini bekliyoruz
valla ben 50 Adet 40 tl almıştım canim
Üzülme canım kaç gün vardı bataBen hayatımda bi kere gördüm o çift çizgiyi, o dA nasip olmadı işte.. Ah be içim yandı..
Üzülme canım kaç gün vardı bata
Hımm inş en kısa vakitte anne olursun cnm tedavi felan görüyomusunValla geçen ay 27sinde oldum, bu ay bugün yarın olmalıydım hala gelen giden yok, ilk defa böyle oldu, yaş oldu 34
Hımm inş en kısa vakitte anne olursun cnm tedavi felan görüyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?