Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan suyu denedin mi hiç?

Maalesef canım Rabia da çok denememi istedi ama bende gastrit var korkuyorum
Agnucaston müthiş bir şey ,hamile kalmayı kolaylastiriyormus canım ben aldım ,sen de bunu kullanmak istemiyorsan hayıt suyu ekstresi al kullan kuzum.

bi de soğan suyunu icemiyorsan arpacık soğanı fırında yumusat, kabuğunu soy ip geçir fitil yap onu.
Eşimin halasinda kocaman bi kist varmış ameliyat istemiş doktor. Bunu fitil yapmış kisti düşürmüş ondan sonra 2 kızı olmus

İnşallah güzel sonuç alırsın canım

Maalesef canım Rabia da çok denememi istedi ama bende gastrit var korkuyorum
Kuzu yaa bende bir tavsiyede bulunayim ben yapamadim ama belki sen denemk istersin ben hep adettn sonra yumurtlama gunlerindw aklima geldiginden yapamadim yani bir turlu naaip olmadi
.smdi nasip olur dogurursam dogumdn sona kesinlikle yapicam..
Bogurtlen koku var annemin bir arkadasi onunla.hamile.kaldi 7 senenin ardina..eger bulabilirsen denemek iatersen cok kiside ise yaradigini duydum

Hatırlattığın iyi oldu canım onu almalıyım evet aktara uğrayıp

canım gebe kalmayı kolaylaştırıyor, hormonları dengeliyor,kaliteli yumurta oluşturuyor.
Reçetesiz aldım ben

Adeti bekliyorum canım, olduktan sonra kullanayım ben de alıp sağolasın

kız bizim burda ormanda böğürtlen ağaçları var nesini koparcam
Kizucumm ayni meryem ana otu gibi koku var onu yapiysn..rhim temizliyr ozellikle kisti olanlar icin tavsiye ediliyr..bana bir tuelu nasip olmadi hep ya tuttuysa dedm kullanamadim yumurtlama zamanlarina geldi hep

Kizucumm ayni meryem ana otu gibi koku var onu yapiysn..rhim temizliyr ozellikle kisti olanlar icin tavsiye ediliyr..bana bir tuelu nasip olmadi hep ya tuttuysa dedm kullanamadim yumurtlama zamanlarina geldi hep
hani balım hiç o ota benzemiyor
ben de kullanayım kısmetse:)

Eklentiler

• images.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…