Soğan suyu denedin mi hiç?İnşallah canım, görmüyorum aşılama riskli benim için çatlatma iğneleri vs kistimi tetikliyormuş, macun aldım ona başladım bu ay, avakado yiyorum, eşim test yaptırdı normal çıktı sonuçlar, ovülasyon testi kullanmıştım bu ay ilk defa
Soğan suyu denedin mi hiç?
of yaBen hayatımda bi kere gördüm o çift çizgiyi, o dA nasip olmadı işte.. Ah be içim yandı..
Agnucaston müthiş bir şey ,hamile kalmayı kolaylastiriyormus canım ben aldım ,sen de bunu kullanmak istemiyorsan hayıt suyu ekstresi al kullan kuzum.Maalesef canım Rabia da çok denememi istedi ama bende gastrit var korkuyorum
İnşallah güzel sonuç alırsın canımİnşallah canım, görmüyorum aşılama riskli benim için çatlatma iğneleri vs kistimi tetikliyormuş, macun aldım ona başladım bu ay, avakado yiyorum, eşim test yaptırdı normal çıktı sonuçlar, ovülasyon testi kullanmıştım bu ay ilk defa
Kuzu yaa bende bir tavsiyede bulunayim ben yapamadim ama belki sen denemk istersin ben hep adettn sonra yumurtlama gunlerindw aklima geldiginden yapamadim yani bir turlu naaip olmadiMaalesef canım Rabia da çok denememi istedi ama bende gastrit var korkuyorum
Kuzu yaa bende bir tavsiyede bulunayim ben yapamadim ama belki sen denemk istersin ben hep adettn sonra yumurtlama gunlerindw aklima geldiginden yapamadim yani bir turlu naaip olmadi
.smdi nasip olur dogurursam dogumdn sona kesinlikle yapicam..
Bogurtlen koku var annemin bir arkadasi onunla.hamile.kaldi 7 senenin ardina..eger bulabilirsen denemek iatersen cok kiside ise yaradigini duydum
Kuzum aktardan degilde yerinden daglarsan fln bulabilecek biri ykmu eger varsa oylesi daha yarar iseHatırlattığın iyi oldu canım onu almalıyım evet aktara uğrayıp
Yok ki canım, keşke olsaKuzum aktardan degilde yerinden daglarsan fln bulabilecek biri ykmu eger varsa oylesi daha yarar ise
canım gebe kalmayı kolaylaştırıyor, hormonları dengeliyor,kaliteli yumurta oluşturuyor.Agnucaston nedir canım, reçetesiz alınır mı?R4bi4
Agnucaston müthiş bir şey ,hamile kalmayı kolaylastiriyormus canım ben aldım ,sen de bunu kullanmak istemiyorsan hayıt suyu ekstresi al kullan kuzum.
bi de soğan suyunu icemiyorsan arpacık soğanı fırında yumusat, kabuğunu soy ip geçir fitil yap onu.
Eşimin halasinda kocaman bi kist varmış ameliyat istemiş doktor. Bunu fitil yapmış kisti düşürmüş ondan sonra 2 kızı olmus
canım gebe kalmayı kolaylaştırıyor, hormonları dengeliyor,kaliteli yumurta oluşturuyor.
Reçetesiz aldım ben
kız bizim burda ormanda böğürtlen ağaçları var nesini koparcamKuzum aktardan degilde yerinden daglarsan fln bulabilecek biri ykmu eger varsa oylesi daha yarar ise
yok adetliyken bile kullanılır canım hiç birakmaAdeti bekliyorum canım, olduktan sonra kullanayım ben de alıp sağolasın
Kizucumm ayni meryem ana otu gibi koku var onu yapiysn..rhim temizliyr ozellikle kisti olanlar icin tavsiye ediliyr..bana bir tuelu nasip olmadi hep ya tuttuysa dedm kullanamadim yumurtlama zamanlarina geldi hepkız bizim burda ormanda böğürtlen ağaçları var nesini koparcam
kız bizim burda ormanda böğürtlen ağaçları var nesini koparcam
Gastrite öneride bulunayım mıı babamınki geçti çok şükürMaalesef canım Rabia da çok denememi istedi ama bende gastrit var korkuyorum
hani balım hiç o ota benzemiyorKizucumm ayni meryem ana otu gibi koku var onu yapiysn..rhim temizliyr ozellikle kisti olanlar icin tavsiye ediliyr..bana bir tuelu nasip olmadi hep ya tuttuysa dedm kullanamadim yumurtlama zamanlarina geldi hep
koparırım valla canım :)Ay bana da kopar kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?