- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Evt boyle kuzu o da ot degil kuru :) bunu kaynatiyosunn kirmizi bi suyu cikiyyoo annem yapti kiyamam kac kere yumurtlamaya geldi diye icemedim yaahani balım hiç o ota benzemiyor
ben de kullanayım kısmetse:)
yok şekil olarak buna benziyor dedin sandim tatlim:)Evt boyle kuzu o da ot degil kuru :) bunu kaynatiyosunn kirmizi bi suyu cikiyyoo annem yapti kiyamam kac kere yumurtlamaya geldi diye icemedim yaa
Oy insallah bitanem.aklima geldi soleyim dedm dua etmemmi kuzumm her zaman dualarimdasiniz kuzumm Rabbm tez zamanda nasip etsn insallahyok şekil olarak buna benziyor dedin sandim tatlim:)
hadi inşaallah biz şifasını buluruz dua et:)
Allah razı olsun canım benimOy insallah bitanem.aklima geldi soleyim dedm dua etmemmi kuzumm her zaman dualarimdasiniz kuzumm Rabbm tez zamanda nasip etsn insallah
Gastrite öneride bulunayım mıı babamınki geçti çok şükür
Ohh miss miss büyüsün bıdık kaç olmuş değerin canım :):) valla anlamadım n’oluyo bu tellere:)Yaa kuzum yaa bnmde tel bozuldu esimin eskisini kullaniym vala telden gorunmusler bize :) yaptirdim buyumus minnakim teyzesi :)) bakalim dr.u aricam belki cagirir bu hafta kuzum
Evet kuzum ilk ay 3 gün gecikmiştim ikinci ay güzel haberi almıştımBir fikrim yok belki herkeste geçerli olan birşey değildir ama
Zeyah3917 aynı şekilde gecikmişti öbür ay hamişti
İyiyim kuzum uyumak üzereydimmEvet kuzum ilk ay 3 gün gecikmiştim ikinci ay güzel haberi almıştımnasılsın tatlım ?
Uyu kuzum valla fırsatını bulmuşken kaçırmaİyiyim kuzum uyumak üzereydimm
Sen nasılsın
1 bardak suya 1 çay kaşığı elma sirkesi yemeklerden önce onu çay içer gibi yudum yudum içceksin birden diklemiceksin. Bi aydan biraz fazla kullandı şimdi bişeyi kalmadı çok şükürSöyle bakalıö kuzum
Sendende bidenemm :*Allah razı olsun canım benim
3061 olms kuzu tekrar kan vermene gerk yk diyip randevu veerdiler 2 nisanda ilk bulusma :)Ohh miss miss büyüsün bıdık kaç olmuş değerin canım :):) valla anlamadım n’oluyo bu tellere:)
Bnde sirkenin faydasini duymstm kuzum denemekte fayda var bncede1 bardak suya 1 çay kaşığı elma sirkesi yemeklerden önce onu çay içer gibi yudum yudum içceksin birden diklemiceksin. Bi aydan biraz fazla kullandı şimdi bişeyi kalmadı çok şükür
Hadi gözün aydın canım3061 olms kuzu tekrar kan vermene gerk yk diyip randevu veerdiler 2 nisanda ilk bulusma :)
Allah razi olsun kuzummm insallaahhh Rabbim her birinize tez zamnda nasip etsin insallahHadi gözün aydın canımsağlıkla kucağına al
canım naptın bugun test yaptınmı yaptıysan burayada atsanabamınki geçti çok şükü
Bugün yapmadım ama adet olcak gibiyim umudum kalmadı pekcanım naptın bugun test yaptınmı yaptıysan burayada atsana
Günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?