Amiin inşallah genelde adet belirtileriyle aynı diyolar inşallah bebiştendirAdet olacak gibiyim ama, inşallah hepimizin hayırlı zamanda sağlıkla gelsin..
Evi süpürürken kasıklarıma çok fena bi ağrı girdi geçmiyo inşallah kötü bişey yapmamışımdır
Uzandım şimdi bişey olmamıştır inşallahhemencik uzan dinlen
Gel veriyim sana bi test aşk olsuun
Uzandım şimdi bişey olmamıştır inşallah
Uzandım şimdi bişey olmamıştır inşallah
Senin kaç gün kalmıştıpawlover kııız herkesi etkilemeye başladık bile bekliyoz daha günümüz var canım gel birlikte bekleyelim
Senin kaç gün kalmıştı
nabersiniz kızçeler
iyiyim kuzum hafta sonları pek giremiyorum canım yapılcak işler gidilecek yerler oluyor buraya vakit kalmıyor.iyi kuzu senden naber yoktun kaç gündür
Benimde 2 nisan29 marttttbütün hareketlerimide yaptım ohh
çok şükür iyiyim canım mr sonuçlarımız temiz geldi bugün de adet oldum sayılır hayırlısı nasip diyor önümüzdeki aylara bakıyoruzdvtb kuzum senin sağlık durumları nasıl gidiyor iyimisin :)
iyiyim kuzum hafta sonları pek giremiyorum canım yapılcak işler gidilecek yerler oluyor buraya vakit kalmıyor.
Kaç gündür öyle yapıyodum da bugün saçlar tozlar gözüme gözüme gözüktü sinirlerimi bozdularDinlen kız boşver evi falan bi gün süpürmeyi ver
çok şükür iyiyim canım mr sonuçlarımız temiz geldi bugün de adet oldum sayılır hayırlısı nasip diyor önümüzdeki aylara bakıyoruz
İnşallah öylediirinşallah bebişim yoruldun belki ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?