- 6 Aralık 2017
- 6.469
- 6.583
- 198
evet canım 1 gün gecikmeli geldi cumartesi olacaktı pazar başladıhaklısın bende pazar günü hiç girmiyorum. noldu sen adet tamamen geldimi en son leke geliyordu
valla kuzum yaklaşık 3 aydır hep 1 2 gün gecikmeli geliyor eşim ilacı kullanmaya başladıktan sonra bende de adet gecikmesi başladı ama ben inanmıyorum onaGecikmeli gelen adetler rahmi gebeliğe hazırlar diye bi hurafe var kızlar, ne düşünüyorsunuz doğruluğu hakkında?
evet canım sıkıntı yokdr denemelere başlayın dedimi :)
Ben de inanmıyorum dA inanan çok diye sordum kuzum :)valla kuzum yaklaşık 3 aydır hep 1 2 gün gecikmeli geliyor eşim ilacı kullanmaya başladıktan sonra bende de adet gecikmesi başladı ama ben inanmıyorum ona
benim sorunum eşimde sperm azlığı var onun için ilaç kullanıyor ve o ilaca başladıktan sonra gecikme başladı acaba diyorum ilaç işe mi yarıyor ondan olabilir mi gecikmeler.Ben de inanmıyorum dA inanan çok diye sordum kuzum :)
Yavaş yavaş yapsaydın keşke canım eğilmeden yaa inşallah bişey olmamıştırKaç gündür öyle yapıyodum da bugün saçlar tozlar gözüme gözüme gözüktü sinirlerimi bozdularbıraktım yattım şimdi
Bi mutfak ve ütü kaldı gerisini bitirdim yavaş yavaşYavaş yavaş yapsaydın keşke canım eğilmeden yaa inşallah bişey olmamıştır
inşallah rast gelir de bebişlereimiz olur aminnnRastgele bebeğim
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNinşallah rast gelir de bebişlereimiz olur aminnn
Ver valla canım:)sanada enerjimizden verelim kuzum :)
Görüyorum balım inşallah vardır:)Görebiliyo musun bilmiyorum baya silikR4bi4
canım testini bekliyoruzBenim iki gündür az az kahve leke geliyor ama adet gelmiyor, beklemedeyim hala, sanırım gebelik olamaz bu durumda değil mi kızlar?
valla ben 50 Adet 40 tl almıştım canimkızz benim öyle yok hep eczaneden gidip alıyorum30lusu ne kdar
İnşallaahVer valla canım:)
Görüyorum balım inşallah vardır:)
canım testini bekliyoruz
valla ben 50 Adet 40 tl almıştım canim
Bende inanmazdım ama Temmuz ayında hayatımda ilk defa 1 hafta geciktim.Gecikmeli gelen adetler rahmi gebeliğe hazırlar diye bi hurafe var kızlar, ne düşünüyorsunuz doğruluğu hakkında?
benim 3 aydır 1 yada 2 gün gec oluyor hepBende inanmazdım ama Temmuz ayında hayatımda ilk defa 1 hafta geciktim.
Ağustosta hamile olduğumu öğrendim..
Döngüm 28 gün hiç şaşmazdı.
Bir fikrim yok belki herkeste geçerli olan birşey değildir amabenim 3 aydır 1 yada 2 gün gec oluyor hep
hayırlısı canım ben umutsuz vakalardanım sanırım bu konudaBir fikrim yok belki herkeste geçerli olan birşey değildir ama
Zeyah3917 aynı şekilde gecikmişti öbür ay hamişti
evet canım 1 gün gecikmeli geldi cumartesi olacaktı pazar başladı
hayırlısı canımsağlık olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?