İnşallah düzhün bi doktora düşer yolunuz kuzumvallahi Rabbim ellerine düşürmesin kuzum ya deli olduk sabah sabah ister onu yaptır ister onu ne demektir ya
Insallah kuzum Allah razi olsunn..transferim kandil gunu olmustu ilk bulusma da kandile denk geldi :) Rabbim kabul etsin dualarimizi insallahAman Allah korusun yat dinlen iyi yapmışsın. Hayırlı kandillerçiçek gibi haberler alırız inşallah bebişten de
Aynen ne diceğini bilmiyo bazı kendini bilmezlerHöhh dencek seymi o Allah askina banane sendenn dengesiz yaa
Ayy ne güzel denk gelmiş Rabbim hayırlı haberler nasip etsinInsallah kuzum Allah razi olsunn..transferim kandil gunu olmustu ilk bulusma da kandile denk geldi :) Rabbim kabul etsin dualarimizi insallah
günaydın balım hayırlı kandiller :))
Adetten sonra başlanıyo diyo kuzu sen olmadın ama daha başlican mı yine de başlamak istersen ben başlicam zaten destek oluruz güzel olur
Aminn cansinnnAyy ne güzel denk gelmiş Rabbim hayırlı haberler nasip etsin
Günaydın kızçeler biz eşimin doktoruna gittik bugün tekrar değerlerde artış var 3 ay daha kullanmaya devam et ilacı dedi ama adamın ilgilenmesini pek beğenmedi eşim değerlerini birde özel bir hastaneye gösterecek
Bence bittikten 3 gün sonra başla öyle yazıyodu saraçoğlunun sitesindeben şuan adet oldum canım npsam ki
Kuzum sogan icin adetin 7. Gunu deniyr beklesenmikiben şuan adet oldum canım npsam ki
Kuzumm gunaydinn..saat teee 6da randevu kuzum yaa yazarim tabikii cnmsin unutmamissin kuzum..pazar gunu kahverengi akintim oldu o gundn beri fenalardaym bi gorsem guzel seyler duysam insallah rahatlicam dr olabiliyr bu haftalarda demis ama gittim hemen rapor aldm evde dinleniyrm kuzum..
Kuzucuklarim bu arada hepinize gunaydin hayirli kandilleriniz olsun dualarda bulusalim insallah
Bence bittikten 3 gün sonra başla öyle yazıyodu saraçoğlunun sitesinde
Kuzum sogan icin adetin 7. Gunu deniyr beklesenmiki
Ters falan teper yapma sen benceevet cmt hsg çektireceğim ya ondan şimdi başlayım mı dedim
:)) bak yaa insallah cnm insallah saglikla gelsin banada sizlerede insallahbüyüdü kocaman oldu nerdeysee sağlıkla büyüsün inş
kuzum doktor olarak değerlerin artmış ilacı kullanmaya devam et yada vakit kaybetmeyeleim aşılama yapalım demesi gerekmiyormu? ister aşılamaya yaptırın ister ilaca devam edin dedi hiç yüzümüze bile bakmadı konuşurkenartmış demiş işte doktor daha neyi beğenmedi
Ayni fikirdeym bndeeTers falan teper yapma sen bence
Resmen başından savmışayne işte bu doktor tam öyle değerlerine baktı artış var ister aşılama yaptrın ister ilacı biraz daha kullan bn olsan ilacı kullanmaya devam ederdim deyip gönderdi bizi
aynen canım kendi kafamıza göre karar verceksek neden size danışıyoruz o zaman.cnm bnm sagolasinn..insallah iyi bi dr.a denk gelirsiniz yav degistirme karariyla iyi yapmissiniz..o ne demek zaten onumuzdeki secenekleri biliyrz biz sen yol gostercen hey Allahim
sabah sabah deli olduk kuzum insan bir ilaca devam edin değerler güzel hemen aşılama yapmayalım yaşınız daha genç falan bir açıklama yapar ben olsam ilaca devam ederdim diyor, ama sen değilsin işte bu dertle uğraşanResmen başından savmışdoktor değiştirin bence ne demek istersen falan hayret bişey biz bilsek zaten sana gelmeyiz deseydin
kuzum doktor olarak değerlerin artmış ilacı kullanmaya devam et yada vakit kaybetmeyeleim aşılama yapalım demesi gerekmiyormu? ister aşılamaya yaptırın ister ilaca devam edin dedi hiç yüzümüze bile bakmadı konuşurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?