Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

artmış demiş işte doktor daha neyi beğenmedi

büyüdü kocaman oldu nerdeysee sağlıkla büyüsün inş

artmış demiş işte doktor daha neyi beğenmedi
kuzum doktor olarak değerlerin artmış ilacı kullanmaya devam et yada vakit kaybetmeyeleim aşılama yapalım demesi gerekmiyormu? ister aşılamaya yaptırın ister ilaca devam edin dedi hiç yüzümüze bile bakmadı konuşurken

ayne işte bu doktor tam öyle değerlerine baktı artış var ister aşılama yaptrın ister ilacı biraz daha kullan bn olsan ilacı kullanmaya devam ederdim deyip gönderdi bizi
Resmen başından savmış doktor değiştirin bence ne demek istersen falan hayret bişey biz bilsek zaten sana gelmeyiz deseydin

cnm bnm sagolasinn..insallah iyi bi dr.a denk gelirsiniz yav degistirme karariyla iyi yapmissiniz..o ne demek zaten onumuzdeki secenekleri biliyrz biz sen yol gostercen hey Allahim
aynen canım kendi kafamıza göre karar verceksek neden size danışıyoruz o zaman.

Resmen başından savmış doktor değiştirin bence ne demek istersen falan hayret bişey biz bilsek zaten sana gelmeyiz deseydin
sabah sabah deli olduk kuzum insan bir ilaca devam edin değerler güzel hemen aşılama yapmayalım yaşınız daha genç falan bir açıklama yapar ben olsam ilaca devam ederdim diyor, ama sen değilsin işte bu dertle uğraşan

o zaman haklısınız canım bu doktorlar neden umursamaz ben anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…