Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canım kendi kafamıza göre karar verceksek neden size danışıyoruz o zaman.
Bnde bi gun sag boslugumda oyle bi agriyla gittim ki idrar tahlili fln istedi verdim uroloji dr.u sahsiyete..aldi bakti kum olabilir tas olmus olabilir hic nirseyde olmayabilir dedi bn dellendim bunlari bn nettede okudum bana asil cevabi verecek olan size geldim dedm bnmle bu tarz konusamazsin diip havaya girdi..bende kizdm aldm kagitlari ne kolay gelsn ne bise siz anca o koltukta haketmeden yer isgal etmeyi bilin dedim ciktm..dengesiz dr ck fazla Allahim insaflilarin eline dusursun gercektn

kuzum bu hastanenin üroloji doktorlarında genel bir sıkıntı var hepsi ayna havada kadın doğum doktorları ne kadar iyi ilgiliyse ürologlar o kadar ilgisiz, benim bir sorunum olmamasına rağmen benim doktorum bütün sonuçlarımı değerledirmişti, yüzüme baka baka sanki bir arkadaşıyla sohbet eder gibi anlatmıştı herşeyi, bu yüzümüze bile bakmadı naparsanız yapın banan demeye getirdi resmen.

Kuzum bebişin sağlıklı haberlerini bekliyorum, takipteyim hep ama işyerinde bi hafta yalnızım o yüzden yazamıyorum çok, okuyorum ama hep yazdıklarınızı

valla canım yaşlımıydı neydi :) bi garip konuşmuş terslesen adı tersledi oluyor
yaşlıda değildi kuzum en fazla 45 ya vardır ya yoktur yani terslesen gene onlar haklı çıkıyor, şiddete karşı bir insanım ama doktor dövenlere hak veriyorum bazen vallahi insanların zaten canları boğazında bunların burnu kaf dağında

Aynn ole bi cvp olms kuzum yaa ah ahh bu dr.lar

allah iyilerin eline düşürsün canım

Kuzum bebişin sağlıklı haberlerini bekliyorum, takipteyim hep ama işyerinde bi hafta yalnızım o yüzden yazamıyorum çok, okuyorum ama hep yazdıklarınızı
Cnimm Allah razi olsun insallah bakalim neler gorucez bugun..olsun kuzumm biliyrm gonlunu arada ses verin ozluyrz sadece :) kolay gelsin sana cnm bnm

Devlet hastanesimi canım nerde gittiniz doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…