- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Ters falan teper yapma sen bence
:)) bak yaa insallah cnm insallah saglikla gelsin banada sizlerede insallah
bilmiyorum kuzum velhasıl şimdi biz napalım doktor bilmiyorsa siz bilirsiniz belki hadi sorunumuzu siz çözüno zaman haklısınız canımbu doktorlar neden umursamaz ben anlamıyorum
Bnde bi gun sag boslugumda oyle bi agriyla gittim ki idrar tahlili fln istedi verdim uroloji dr.u sahsiyete..aldi bakti kum olabilir tas olmus olabilir hic nirseyde olmayabilir dedi bn dellendim bunlari bn nettede okudum bana asil cevabi verecek olan size geldim dedm bnmle bu tarz konusamazsin diip havaya girdi..bende kizdm aldm kagitlari ne kolay gelsn ne bise siz anca o koltukta haketmeden yer isgal etmeyi bilin dedim ciktm..dengesiz dr ck fazla Allahim insaflilarin eline dusursun gercektnaynen canım kendi kafamıza göre karar verceksek neden size danışıyoruz o zaman.
bilmiyorum kuzum velhasıl şimdi biz napalım doktor bilmiyorsa siz bilirsiniz belki hadi sorunumuzu siz çözün
kuzum bu hastanenin üroloji doktorlarında genel bir sıkıntı var hepsi ayna havada kadın doğum doktorları ne kadar iyi ilgiliyse ürologlar o kadar ilgisiz, benim bir sorunum olmamasına rağmen benim doktorum bütün sonuçlarımı değerledirmişti, yüzüme baka baka sanki bir arkadaşıyla sohbet eder gibi anlatmıştı herşeyi, bu yüzümüze bile bakmadı naparsanız yapın banan demeye getirdi resmen.Bnde bi gun sag boslugumda oyle bi agriyla gittim ki idrar tahlili fln istedi verdim uroloji dr.u sahsiyete..aldi bakti kum olabilir tas olmus olabilir hic nirseyde olmayabilir dedi bn dellendim bunlari bn nettede okudum bana asil cevabi verecek olan size geldim dedm bnmle bu tarz konusamazsin diip havaya girdi..bende kizdm aldm kagitlari ne kolay gelsn ne bise siz anca o koltukta haketmeden yer isgal etmeyi bilin dedim ciktm..dengesiz dr ck fazla Allahim insaflilarin eline dusursun gercektn
Bnde bi gun sag boslugumda oyle bi agriyla gittim ki idrar tahlili fln istedi verdim uroloji dr.u sahsiyete..aldi bakti kum olabilir tas olmus olabilir hic nirseyde olmayabilir dedi bn dellendim bunlari bn nettede okudum bana asil cevabi verecek olan size geldim dedm bnmle bu tarz konusamazsin diip havaya girdi..bende kizdm aldm kagitlari ne kolay gelsn ne bise siz anca o koltukta haketmeden yer isgal etmeyi bilin dedim ciktm..dengesiz dr ck fazla Allahim insaflilarin eline dusursun gercektn
yaşlıda değildi kuzum en fazla 45 ya vardır ya yoktur yani terslesen gene onlar haklı çıkıyor, şiddete karşı bir insanım ama doktor dövenlere hak veriyorum bazen vallahi insanların zaten canları boğazında bunların burnu kaf dağındavalla canım yaşlımıydı neydi :) bi garip konuşmuş terslesen adı tersledi oluyor
Aynn ole bi cvp olms kuzum yaa ah ahh bu dr.larkuzum bu hastanenin üroloji doktorlarında genel bir sıkıntı var hepsi ayna havada kadın doğum doktorları ne kadar iyi ilgiliyse ürologlar o kadar ilgisiz, benim bir sorunum olmamasına rağmen benim doktorum bütün sonuçlarımı değerledirmişti, yüzüme baka baka sanki bir arkadaşıyla sohbet eder gibi anlatmıştı herşeyi, bu yüzümüze bile bakmadı naparsanız yapın banan demeye getirdi resmen.
ne diyim kuzum ya Allah yardımcımız olsun zormuş bu işler, herşeyi boşveresim var.Aynn ole bi cvp olms kuzum yaa ah ahh bu dr.lar
yaşlıda değildi kuzum en fazla 45 ya vardır ya yoktur yani terslesen gene onlar haklı çıkıyor, şiddete karşı bir insanım ama doktor dövenlere hak veriyorum bazen vallahi insanların zaten canları boğazında bunların burnu kaf dağında
Cnimm Allah razi olsun insallah bakalim neler gorucez bugun..olsun kuzumm biliyrm gonlunu arada ses verin ozluyrz sadece :) kolay gelsin sana cnm bnmKuzum bebişin sağlıklı haberlerini bekliyorum, takipteyim hep ama işyerinde bi hafta yalnızım o yüzden yazamıyorum çok, okuyorum ama hep yazdıklarınızı
amin kuzumallah iyilerin eline düşürsün canım
Devlet hastanesimi canım nerde gittiniz doktorasabah sabah deli olduk kuzum insan bir ilaca devam edin değerler güzel hemen aşılama yapmayalım yaşınız daha genç falan bir açıklama yapar ben olsam ilaca devam ederdim diyor, ama sen değilsin işte bu dertle uğraşan
evet canım devlet hastanesi ankaradaDevlet hastanesimi canım nerde gittiniz doktora
hayırlısı olsun canım inş olumlu sonuçlar alırsınızKızlar bende yarın nasipse tedaviye başlayacam çok heyecanlıyım
Hadi bi güzel haberde senden gelcekKızlar bende yarın nasipse tedaviye başlayacam çok heyecanlıyım
Ne tedavisi kuzum ilacla mi asilama tup ?Kızlar bende yarın nasipse tedaviye başlayacam çok heyecanlıyım
Kızlar bende yarın nasipse tedaviye başlayacam çok heyecanlıyım
TüpNe tedavisi kuzum ilacla mi asilama tup ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?