- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
İnşallah valla heyecanlıyım çok:/ay kız inşallah ya mutlu haberinizi duyarız
aynen canım zübeyde hanım eşm sonuçları başka doktora gösterecek bir iki tane övülen doktor varmış onlardan birine gidecek.Kuzular Günaydın, hepinizin kandili mübarek olsun
minik kalp0753 geçmiş olsun canım, bi nefeste kurtulursun inşaallah hsg den .
papatyakokankadin canımcım o nasıl doktor öyle, hangi hastaneye gittiniz. zübeyde ise öğ derim. Bazen böyle baştan savma konuşuyorlar kekolar.
p a t u l i kuzucum hadi inşaallah güzel habereler alcaz senden:)
U Umithepvar heyecanla bekliyoruz tatlim ilk buluşmayı:)
İnşallah valla heyecanlıyım çok:/
Kuzular Günaydın, hepinizin kandili mübarek olsun
papatyakokankadin canımcım o nasıl doktor öyle, hangi hastaneye gittiniz. zübeyde ise öğ derim. Bazen böyle baştan savma konuşuyorlar kekolar.
KUzum bende sana bakmak için girdim nasıl bi akıntıydı yerleşme kanaması denilen şey olabilir dikkat et ayaklarını çokta yukarı olmıcak şekilde uzat dinlenmene bak bol bolKuzumm gunaydinn..saat teee 6da randevu kuzum yaa yazarim tabikii cnmsin unutmamissin kuzum..pazar gunu kahverengi akintim oldu o gundn beri fenalardaym bi gorsem guzel seyler duysam insallah rahatlicam dr olabiliyr bu haftalarda demis ama gittim hemen rapor aldm evde dinleniyrm kuzum..
Kuzucuklarim bu arada hepinize gunaydin hayirli kandilleriniz olsun dualarda bulusalim insallah
Canım foto at istersen bi karşılaştırma yapalım bi de ultrason baktırdı mı eşin yani bu sadece sperm değerleriyle alakalı bi şey değil bazı doktorlar maalesef çok önemsemiyorsabah sabah deli olduk kuzum insan bir ilaca devam edin değerler güzel hemen aşılama yapmayalım yaşınız daha genç falan bir açıklama yapar ben olsam ilaca devam ederdim diyor, ama sen değilsin işte bu dertle uğraşan
Kuuzmm rahat ol zor ama bir o kdr da heyecanli bir surec Rabbim yar ve yardimcin olsun guzel haberlerini alalim insallah kuzumm
Sanirim yerlesme kanamasi yasadim bitanem ama ck korktm ya gunluk pedde ole gorunce..dr.a yazdm direk o da bu haftalarda olmasi ck normal olabiliyr endiselenme dinlen demis..ck sukur onunla kaldi zatn gelmedi baska canisi..ama beni bnden aldi :) rapor aldm dinleniyrm kuzum korkudan :)KUzum bende sana bakmak için girdim nasıl bi akıntıydı yerleşme kanaması denilen şey olabilir dikkat et ayaklarını çokta yukarı olmıcak şekilde uzat dinlenmene bak bol bol
Bendeee bndee :)) sagl kuzummKuzular Günaydın, hepinizin kandili mübarek olsun
test sonuçları elimde değil kuzum arabada kaldı unutmazsam foto çeker atarım yarın, ultrason baktırdı kuzum yumurtalıklarında herhangi bir sıkıntı çıkmadı.Canım foto at istersen bi karşılaştırma yapalım bi de ultrason baktırdı mı eşin yani bu sadece sperm değerleriyle alakalı bi şey değil bazı doktorlar maalesef çok önemsemiyor
İlk aşama ilaç verecek işte iğne galiba tam bilmiyomilk aşama neymiş anlat bize için yatışsın :)
Allah yardımcın olsun canım bebeğe odaklan sıkıntıya strese girme herşey güzel olacak inş.İlk aşama ilaç verecek işte iğne galiba tam bilmiyom
İnşallah cnm rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunKuuzmm rahat ol zor ama bir o kdr da heyecanli bir surec Rabbim yar ve yardimcin olsun guzel haberlerini alalim insallah kuzumm
Amin canım hepizin inşAllah yardımcın olsun canım bebeğe odaklan sıkıntıya strese girme herşey güzel olacak inş.
Ben 2,5 yıllık evliyim hiç korunmadıkkızlar kimler kaç yıllık evli ne zamandır bebek istiyor az sohbet edelim sinirlerimiz yatışsın
amin cnm :)Amin canım hepizin inş
bende 1,5 bizde hiç korunmadık cnmBen 2,5 yıllık evliyim hiç korunmadık❤
Bizimde 2ye yanaştı hiç korunmadıkkızlar kimler kaç yıllık evli ne zamandır bebek istiyor az sohbet edelim sinirlerimiz yatışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?