Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzular Günaydın, hepinizin kandili mübarek olsun
minik kalp0753 geçmiş olsun canım, bi nefeste kurtulursun inşaallah hsg den .

papatyakokankadin canımcım o nasıl doktor öyle, hangi hastaneye gittiniz. zübeyde ise öğ derim. Bazen böyle baştan savma konuşuyorlar kekolar.

p a t u l i kuzucum hadi inşaallah güzel habereler alcaz senden:)

U Umithepvar heyecanla bekliyoruz tatlim ilk buluşmayı:)

aynen canım zübeyde hanım eşm sonuçları başka doktora gösterecek bir iki tane övülen doktor varmış onlardan birine gidecek.

sağol kuzu ya ilk girişim değil bide 2inci :) bakalım nasl olucak bu sefer
seninde kandilin mübarek olsun
sen nasıl oldun hsgden snra kanamaların bittimi iyi oldun mu

KUzum bende sana bakmak için girdim nasıl bi akıntıydı yerleşme kanaması denilen şey olabilir dikkat et ayaklarını çokta yukarı olmıcak şekilde uzat dinlenmene bak bol bol

Canım foto at istersen bi karşılaştırma yapalım bi de ultrason baktırdı mı eşin yani bu sadece sperm değerleriyle alakalı bi şey değil bazı doktorlar maalesef çok önemsemiyor

KUzum bende sana bakmak için girdim nasıl bi akıntıydı yerleşme kanaması denilen şey olabilir dikkat et ayaklarını çokta yukarı olmıcak şekilde uzat dinlenmene bak bol bol
Sanirim yerlesme kanamasi yasadim bitanem ama ck korktm ya gunluk pedde ole gorunce..dr.a yazdm direk o da bu haftalarda olmasi ck normal olabiliyr endiselenme dinlen demis..ck sukur onunla kaldi zatn gelmedi baska canisi..ama beni bnden aldi :) rapor aldm dinleniyrm kuzum korkudan :)

Bendeee bndee :)) sagl kuzumm

Canım foto at istersen bi karşılaştırma yapalım bi de ultrason baktırdı mı eşin yani bu sadece sperm değerleriyle alakalı bi şey değil bazı doktorlar maalesef çok önemsemiyor
test sonuçları elimde değil kuzum arabada kaldı unutmazsam foto çeker atarım yarın, ultrason baktırdı kuzum yumurtalıklarında herhangi bir sıkıntı çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…