- 6 Aralık 2017
- 6.463
- 6.580
- 198
Daha fazla beklemeyiz inş canım, bende meryem ana otu var bu ay onu deneyeceğim bu andil günü akşam meryem suresini otun üzerine okuyup gebe kalana kadar üzerimde taşıyacağım bakalım olacakmı canımBizimde 2ye yanaştı hiç korunmadık
Bende de zemzem suyu ve umreden gelen hurmalar var akşam dualarımı ediyim onları yiyim sonra da bebek meyvesini kaynatıp içiyim yine bu ay diye düşündüm. Hayırlısıyla nasip olur inşallahDaha fazla beklemeyiz inş canım, bende meryem ana otu var bu ay onu deneyeceğim bu andil günü akşam meryem suresini otun üzerine okuyup gebe kalana kadar üzerimde taşıyacağım bakalım olacakmı canım
amin canım tabiki takdir Allahtan bunların hepsi vesile olsunda bebişlerimiz gelsin inşallah bende de var hurma ve zemzem bende içiyim eşimede içireyim bariBende de zemzem suyu ve umreden gelen hurmalar var akşam dualarımı ediyim onları yiyim sonra da bebek meyvesini kaynatıp içiyim yine bu ay diye düşündüm. Hayırlısıyla nasip olur inşallah
Aynen kuzum vesile olur inşallahamin canım tabiki takdir Allahtan bunların hepsi vesile olsunda bebişlerimiz gelsin inşallah bende de var hurma ve zemzem bende içiyim eşimede içireyim bari
inşallah cnmAynen kuzum vesile olur inşallah
Kuzular Günaydın, hepinizin kandili mübarek olsun
minik kalp0753 geçmiş olsun canım, bi nefeste kurtulursun inşaallah hsg den .
papatyakokankadin canımcım o nasıl doktor öyle, hangi hastaneye gittiniz. zübeyde ise öğ derim. Bazen böyle baştan savma konuşuyorlar kekolar.
@patuli6153 kuzucum hadi inşaallah güzel habereler alcaz senden:)
U Umithepvar heyecanla bekliyoruz tatlim ilk buluşmayı:)
En iyisini yapmışsın kuzum güzelce yerleşsin yavru :)Sanirim yerlesme kanamasi yasadim bitanem ama ck korktm ya gunluk pedde ole gorunce..dr.a yazdm direk o da bu haftalarda olmasi ck normal olabiliyr endiselenme dinlen demis..ck sukur onunla kaldi zatn gelmedi baska canisi..ama beni bnden aldi :) rapor aldm dinleniyrm kuzum korkudan :)
Yanlış hatırlamıyorsam hızda sorun vardı dimi varikoselle alakalı olabilir bizim öyleydi ve genelde bununla karşılaşıyor dr tavrı beni biraz düşündürdü istersen özel yerine iyi bir araştırma hastanesine gidebilirsiniz daha iyi ilgileniyorlartest sonuçları elimde değil kuzum arabada kaldı unutmazsam foto çeker atarım yarın, ultrason baktırdı kuzum yumurtalıklarında herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
kuzum buda eğitim araştırma hastanesi varikosel yok sperm sayısı azdı olan spermlerde hareketsiz demişti önceki doktor, yine başka bir hastanede bir ürolog varmış bir arkadaşının tanıdığıymış yarın yada öbür gün ona gidecek birde bakalım o ne dicek, eşim doktoru dövecekti elinden gelse o kadar sinirlendi.Yanlış hatırlamıyorsam hızda sorun vardı dimi varikoselle alakalı olabilir bizim öyleydi ve genelde bununla karşılaşıyor dr tavrı beni biraz düşündürdü istersen özel yerine iyi bir araştırma hastanesine gidebilirsiniz daha iyi ilgileniyorlar
Allahtan anlamışsınız kuzum bizim ilk gittiğimiz ilgileniyormuş gibi yapıp bizi yanlış yönlendirdi Başka bi araştırmaya gittik sen Ankara’da mıydın ?kuzum buda eğitim araştırma hastanesi varikosel yok sperm sayısı azdı olan spermlerde hareketsiz demişti önceki doktor, yine başka bir hastanede bir ürolog varmış bir arkadaşının tanıdığıymış yarın yada öbür gün ona gidecek birde bakalım o ne dicek, eşim doktoru dövecekti elinden gelse o kadar sinirlendi.
evet canım ankaradayım, ilk gittiğimiz doktoru bu kadar ilgisi zdeğildi yine bilgileri düzgün veriyordu, o izindeymiş yerine bakıyormuş bu doktor manyak mıdır nedirAllahtan anlamışsınız kuzum bizim ilk gittiğimiz ilgileniyormuş gibi yapıp bizi yanlış yönlendirdi Başka bi araştırmaya gittik sen Ankara’da mıydın ?
İbni sinaya gidin gitmediyseniz canın orda çok iyi ilgileniyorlar biz orda öğrendik sorunumuzuevet canım ankaradayım, ilk gittiğimiz doktoru bu kadar ilgisi zdeğildi yine bilgileri düzgün veriyordu, o izindeymiş yerine bakıyormuş bu doktor manyak mıdır nedir
zübeyde hanıma gidiyorduk yarın o doktora gitmezse olmadı oradan bir randevu alıp gidelim canım doktorunun adı neydiİbni sinaya gidin gitmediyseniz canın orda çok iyi ilgileniyorlar biz orda öğrendik sorunumuzu
Zübeyde hanımdan nefret ediyorum desem yeridirzübeyde hanıma gidiyorduk yarın o doktora gitmezse olmadı oradan bir randevu alıp gidelim canım doktorunun adı neydi
valla bende nefret ettim kuzum benim doktorum iyiydi Allahtan ilgilendi, eşiminki gıcık çıktı, olmadı oraya gitsin birde, sizde varikoselmi vardıZübeyde hanımdan nefret ediyorum desem yeridirbi ürolog odası var zaten canım adını hatırlamıyorum ama farklı doktorlarda olsa iyi ilgileniyorlar
Bizde çok az varikosel vardı sperm vardı ama hızı yoktu bizde tamamen bitkisel ürün kullandık 2.5 ay sonra ibni sinaya gittik hem ultrason istedi hem semen testi istedi kan testi isteyip hormonlara baktı ultrason da biraz sıkıntı var test sonucuna yansımamış dedi kanda problem yok dedivalla bende nefret ettim kuzum benim doktorum iyiydi Allahtan ilgilendi, eşiminki gıcık çıktı, olmadı oraya gitsin birde, sizde varikoselmi vardı
Bitanemm kuzucuk biraz korkuttu beni bugun randevuya gitmeden peceteye pembe kan geldi oldum dirildim..gidince guzel seyler duyduk Allaha sukur rahatladmm cnmm bnmm...yolk sac, kese, bebis gorundu..kalp atisini derinden de olsa duydk Allaha bin sukurr..hersey normal dedi..
Oh süper maşallah kuzum beklediğine değdiBitanemm kuzucuk biraz korkuttu beni bugun randevuya gitmeden peceteye pembe kan geldi oldum dirildim..gidince guzel seyler duyduk Allaha sukur rahatladmm cnmm bnmm...yolk sac, kese, bebis gorundu..kalp atisini derinden de olsa duydk Allaha bin sukurr..hersey normal dedi..
İyiyim canım :) sen nasılsın Doğum yaklaştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?