Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimde 2ye yanaştı hiç korunmadık
Daha fazla beklemeyiz inş canım, bende meryem ana otu var bu ay onu deneyeceğim bu andil günü akşam meryem suresini otun üzerine okuyup gebe kalana kadar üzerimde taşıyacağım bakalım olacakmı canım

Daha fazla beklemeyiz inş canım, bende meryem ana otu var bu ay onu deneyeceğim bu andil günü akşam meryem suresini otun üzerine okuyup gebe kalana kadar üzerimde taşıyacağım bakalım olacakmı canım
Bende de zemzem suyu ve umreden gelen hurmalar var akşam dualarımı ediyim onları yiyim sonra da bebek meyvesini kaynatıp içiyim yine bu ay diye düşündüm. Hayırlısıyla nasip olur inşallah

Bende de zemzem suyu ve umreden gelen hurmalar var akşam dualarımı ediyim onları yiyim sonra da bebek meyvesini kaynatıp içiyim yine bu ay diye düşündüm. Hayırlısıyla nasip olur inşallah
amin canım tabiki takdir Allahtan bunların hepsi vesile olsunda bebişlerimiz gelsin inşallah bende de var hurma ve zemzem bende içiyim eşimede içireyim bari

sağol kuzu ya ilk girişim değil bide 2inci :) bakalım nasl olucak bu sefer
seninde kandilin mübarek olsun
sen nasıl oldun hsgden snra kanamaların bittimi iyi oldun mu

En iyisini yapmışsın kuzum güzelce yerleşsin yavru :)

test sonuçları elimde değil kuzum arabada kaldı unutmazsam foto çeker atarım yarın, ultrason baktırdı kuzum yumurtalıklarında herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
Yanlış hatırlamıyorsam hızda sorun vardı dimi varikoselle alakalı olabilir bizim öyleydi ve genelde bununla karşılaşıyor dr tavrı beni biraz düşündürdü istersen özel yerine iyi bir araştırma hastanesine gidebilirsiniz daha iyi ilgileniyorlar

kuzum buda eğitim araştırma hastanesi varikosel yok sperm sayısı azdı olan spermlerde hareketsiz demişti önceki doktor, yine başka bir hastanede bir ürolog varmış bir arkadaşının tanıdığıymış yarın yada öbür gün ona gidecek birde bakalım o ne dicek, eşim doktoru dövecekti elinden gelse o kadar sinirlendi.

Allahtan anlamışsınız kuzum bizim ilk gittiğimiz ilgileniyormuş gibi yapıp bizi yanlış yönlendirdi Başka bi araştırmaya gittik sen Ankara’da mıydın ?

Allahtan anlamışsınız kuzum bizim ilk gittiğimiz ilgileniyormuş gibi yapıp bizi yanlış yönlendirdi Başka bi araştırmaya gittik sen Ankara’da mıydın ?
evet canım ankaradayım, ilk gittiğimiz doktoru bu kadar ilgisi zdeğildi yine bilgileri düzgün veriyordu, o izindeymiş yerine bakıyormuş bu doktor manyak mıdır nedir

zübeyde hanıma gidiyorduk yarın o doktora gitmezse olmadı oradan bir randevu alıp gidelim canım doktorunun adı neydi
Zübeyde hanımdan nefret ediyorum desem yeridir bi ürolog odası var zaten canım adını hatırlamıyorum ama farklı doktorlarda olsa iyi ilgileniyorlar

Zübeyde hanımdan nefret ediyorum desem yeridir bi ürolog odası var zaten canım adını hatırlamıyorum ama farklı doktorlarda olsa iyi ilgileniyorlar
valla bende nefret ettim kuzum benim doktorum iyiydi Allahtan ilgilendi, eşiminki gıcık çıktı, olmadı oraya gitsin birde, sizde varikoselmi vardı

valla bende nefret ettim kuzum benim doktorum iyiydi Allahtan ilgilendi, eşiminki gıcık çıktı, olmadı oraya gitsin birde, sizde varikoselmi vardı
Bizde çok az varikosel vardı sperm vardı ama hızı yoktu bizde tamamen bitkisel ürün kullandık 2.5 ay sonra ibni sinaya gittik hem ultrason istedi hem semen testi istedi kan testi isteyip hormonlara baktı ultrason da biraz sıkıntı var test sonucuna yansımamış dedi kanda problem yok dedi

U Umithepvar kuzu naptınn?
Zeyah3917 sen nasılsın canım?
Bitanemm kuzucuk biraz korkuttu beni bugun randevuya gitmeden peceteye pembe kan geldi oldum dirildim..gidince guzel seyler duyduk Allaha sukur rahatladmm cnmm bnmm...yolk sac, kese, bebis gorundu..kalp atisini derinden de olsa duydk Allaha bin sukurr..hersey normal dedi..

Oh süper maşallah kuzum beklediğine değdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…