- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ah evet kuzumİyiyim canım :) sen nasılsın Doğum yaklaştı iyice
İyi gidiyo çok şükürAh evet kuzum
Yarın Ankara’ya gelicem gün alıcam artık, tarihimiz belli olacak
Senin nasıl gidiyor pek takip edemedim
Kuzum kasılmalarım hep var benim geçmiyor sağolsunlarİyi gidiyo çok şükürbiliyorum Nisan annelerini okuyorum arada sancın var mı başladı mı ?
İnşaallah canım benimKuzum kasılmalarım hep var benim geçmiyor sağolsunlar
Artık korkuyorum ayırt edemezsem diye ama napalımKendi gelmeye kalkmadan doktor amcalarının verdiği güne kadar durur inşallah :)
Yarın sabahtan gelcem inşallahİnşaallah canım benimSon zamanlar ya ondandır kasılmalar beklesin uras bey biraz daha ne zaman geleceksin bide hangi bölüme gidiyorsun burda :)
Gel kuzum bi şeye ihtiyacın olursa haber et elimden geleni yaparım inşaallahYarın sabahtan gelcem inşallah
Perinatolojiye geliyorum kuzu
Sağol kuzum düşünmen yeterGel kuzum bi şeye ihtiyacın olursa haber et elimden geleni yaparım inşaallahriskli gebelik mi oluyo ben oraya gidiyorum da
Fmf var ya bende o yüzden gidiyorum canımSağol kuzum düşünmen yeter
Aynen riskli gebelik, sen niye gidiyodun kuzu ya unutkanlığım tuttu ya da kaçırdım
Hatırladım kuzuFmf var ya bende o yüzden gidiyorum canımgerçekten bi şey lazım olursa söyle kuzum
Oh şükür çok sevindimBitanemm kuzucuk biraz korkuttu beni bugun randevuya gitmeden peceteye pembe kan geldi oldum dirildim..gidince guzel seyler duyduk Allaha sukur rahatladmm cnmm bnmm...yolk sac, kese, bebis gorundu..kalp atisini derinden de olsa duydk Allaha bin sukurr..hersey normal dedi..
Anladım kuzum sanırım gatada bir ürolog varmış iyiymis oraya gidecek galiba bizde sperm sayısı az ve hareket düşük dün benim doktora gösterdim sonuçlarını eşimin bu değerlerle normal yoldan gebelik olması zormu olmazmi dedim öyle birşey yok sayısı ve hareketi azda olsa sonuçta sperm var normal yoldanda gebe kalabilirsin dedi.Bizde çok az varikosel vardı sperm vardı ama hızı yoktu bizde tamamen bitkisel ürün kullandık 2.5 ay sonra ibni sinaya gittik hem ultrason istedi hem semen testi istedi kan testi isteyip hormonlara baktı ultrason da biraz sıkıntı var test sonucuna yansımamış dedi kanda problem yok dedi
Kuzum çok sevindim sağ saglim kucağına aldiginida görürüz inşallah ❤Bitanemm kuzucuk biraz korkuttu beni bugun randevuya gitmeden peceteye pembe kan geldi oldum dirildim..gidince guzel seyler duyduk Allaha sukur rahatladmm cnmm bnmm...yolk sac, kese, bebis gorundu..kalp atisini derinden de olsa duydk Allaha bin sukurr..hersey normal dedi..
Degdi degdi kuzum ck sukurr kanamalar korkuttu beni baya ama sukurler olsn guzel seyler duydumm..saglikla gelsin kuzucuklarr..17 gun mu kaldii oyyyy :)Oh süper maşallah kuzum beklediğine değdi
Aminn bitanem amin insallah bol bol dua ettim sizler icin Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin insallah cnm bnmKuzum çok sevindim sağ saglim kucağına aldiginida görürüz inşallah ❤
Tahminimce haftaya sezeryan olucam kuzum, yarın belli olacak hayırlısıylaDegdi degdi kuzum ck sukurr kanamalar korkuttu beni baya ama sukurler olsn guzel seyler duydumm..saglikla gelsin kuzucuklarr..17 gun mu kaldii oyyyy :)
Kuzum bnm yaKIzlar, çocuğumun olmama sebebini buldum, eşimin bana yaptığı haksızlıkları hazmedemiyorum senelerdir, bu da bebek olmasına ve tutunmasına engel oluyor..
Amin kuzum inşallah:)Aminn bitanem amin insallah bol bol dua ettim sizler icin Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin insallah cnm bnm
Ay hadi hayirlisi bizede bildir kuzum yarin..Rabbim saglikla kucagina almaani nasip etsn bitanem.bi avazda kurtulun insallahTahminimce haftaya sezeryan olucam kuzum, yarın belli olacak hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?