Kuzum bnm yaesin san ahic yardimci degil
Allah razi olsun bitanemm darisi sizlere insallah bu mubarek gunde Rabbim kabul etsinOh şükür çok sevindim
Amin kuzum. Hayırlısıyla haber veririm inşallahAy hadi hayirlisi bizede bildir kuzum yarin..Rabbim saglikla kucagina almaani nasip etsn bitanem.bi avazda kurtulun insallah
Allah razi olsun bitanemm..olucak insallah hicc sikma vcanini Rabbim nasip edicekk dualarla olucak kuzummKUzum benim de sınavım buymuş....Senin bebişi duydum şimdi o kadar sevindim ki, hiç duyamadım kalp atışı, bebek de göremedim, boş kese gördüm sadece ama İnan bana kendime olsa bu kadar sevinirdim, sağlıkla gelsin teyzesinin minişi
Amiin inşallah canımm bende okudum duamı ettim kabul olur inşallahAllah razi olsun bitanemm darisi sizlere insallah bu mubarek gunde Rabbim kabul etsin
Eşini de bebeği de koy bi kenara o zaman kendini mutlu eden şeylere vakit ayır. Ben de bugün gittim spor malzemeleri aldım diyete ve spora başlıyorum kafam dağılır diye sen de dikkatini vercek bişeyler bulsanKIzlar, çocuğumun olmama sebebini buldum, eşimin bana yaptığı haksızlıkları hazmedemiyorum senelerdir, bu da bebek olmasına ve tutunmasına engel oluyor..
Erken Doğum riskimiz var canım ataklara bağlı olarak bi de kromozom farklılığı olabilirmişHatırladım kuzu
Ne gibi etkisi oluyor sıkıntılı bir durum yoktur inşallah
Nerelerdesin kuzu sen özlettin kendini takılıyoruz kendi halimizde sen napıyorsun?
Aynen öyle kuzum bir spermle dölleniyo zaten dua ve teslimiyette çok önemli inşaallah yakındır zamanıAnladım kuzum sanırım gatada bir ürolog varmış iyiymis oraya gidecek galiba bizde sperm sayısı az ve hareket düşük dün benim doktora gösterdim sonuçlarını eşimin bu değerlerle normal yoldan gebelik olması zormu olmazmi dedim öyle birşey yok sayısı ve hareketi azda olsa sonuçta sperm var normal yoldanda gebe kalabilirsin dedi.
Valla canım hamileliğin baslari iyi deilde miğde bulantısı falan bı yandan kızın okulu yeni yeni kendime geliyorum canım valla bende özledim sen naptın. Nasıl gidiyorNerelerdesin kuzu sen özlettin kendini takılıyoruz kendi halimizde sen napıyorsun?
Hayırlısıyla 32ye gelmişsin kuzum şu saatten sonra doğsada tutunacaktır hayataErken Doğum riskimiz var canım ataklara bağlı olarak bi de kromozom farklılığı olabilirmiş
Aminnnm canm benim insallahAynen öyle kuzum bir spermle dölleniyo zaten dua ve teslimiyette çok önemli inşaallah yakındır zamanı
Elhamdulillah canım iyiyim bende biraz ağrılarım oluyo sona yaklaştık malum Rabbim yardımcın olsun zor hem mide bulantısı hem okul falan atlatırsın bi an önce inşaallahValla canım hamileliğin baslari iyi deilde miğde bulantısı falan bı yandan kızın okulu yeni yeni kendime geliyorum canım valla bende özledim sen naptın. Nasıl gidiyor
İnşaallah canım duamız o yönde bakalım inşaallah bende dua ediyorum 37-38 de gelsin diye ama sürekli diken üstünde oluyo insan biliyorsun.. maşaallah size sağlıkla gelsin oğluşumuzHayırlısıyla 32ye gelmişsin kuzum şu saatten sonra doğsada tutunacaktır hayata
Tabi inşallah zamanını bekler gelişir serpilir
Benimde 33. Haftada riskim oldu sancım çıkmıştı şükür atlattık 37 olduk bile, o psikolojiyi iyi biliyorum o yüzden. Hayırlı olan ne ise o olsun inşallah
Merhaba tatlım nasılsın
Valla inşaallah su gibi geçer canım:)sağol kuzu ya ilk girişim değil bide 2inci :) bakalım nasl olucak bu sefer
seninde kandilin mübarek olsun
sen nasıl oldun hsgden snra kanamaların bittimi iyi oldun mu
aa merhaba canım hoşgeldin :) neden kaçtı fırsat anlayamadımherkese merhaba,
her zaman takipcinizdim. araniza katilmak istedim. anne olma firsati kacti ama umarim 2019 da hamile olabilirim.
canım Allahın izniyle hiç-bir şey olmayacak, sağlıkla vaktinde gelecek inşaallahErken Doğum riskimiz var canım ataklara bağlı olarak bi de kromozom farklılığı olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?