Dr benim eşime de öyle demiş canım bu değerlerle olur ama geç olabilir demisAnladım kuzum sanırım gatada bir ürolog varmış iyiymis oraya gidecek galiba bizde sperm sayısı az ve hareket düşük dün benim doktora gösterdim sonuçlarını eşimin bu değerlerle normal yoldan gebelik olması zormu olmazmi dedim öyle birşey yok sayısı ve hareketi azda olsa sonuçta sperm var normal yoldanda gebe kalabilirsin dedi.
Hoş geldin canım hemen detayları ver bize bakalım fırsat neden kaçtı kaç yaşındasın ne kadardır istiyosunuz sorun felan var mıherkese merhaba,
her zaman takipcinizdim. araniza katilmak istedim. anne olma firsati kacti ama umarim 2019 da hamile olabilirim.
Bizede öyle dediler gerçi bizim normal görünüm %2 bi doktor direk tüp dedi diğeri aşılama demişti çok can sıkıcı olur ama ne zaman olurDr benim eşime de öyle demiş canım bu değerlerle olur ama geç olabilir demis
Valla inşaallah su gibi geçer canım:)
ben iyiyim toparlandim şükür kuzum❣
Günaydın topiğin güllerinasılsınız? Ben çok heyecanlıyım
baada öyle dedi kuzum geç olur demedi ama normal yoldan gebelik olmaz demem sana sonuçta sperm var her an gebe kalabilirsin de dediDr benim eşime de öyle demiş canım bu değerlerle olur ama geç olabilir demis
Günaydın tatlımgünaydın can kızlar
Günaydın tatlım
iyiyim kuzum çok şükür sen nasılsınnasılsın canım bnm
İnşallah kuzum seninde yaklaştı hayiirslisiya sağlıcakla kucağına alırsın insallajElhamdulillah canım iyiyim bende biraz ağrılarım oluyo sona yaklaştık malum Rabbim yardımcın olsun zor hem mide bulantısı hem okul falan atlatırsın bi an önce inşaallah
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın gorusmeyeliMerhaba tatlım nasılsın
GünaydıınGünaydın topiğin güllerinasılsınız? Ben çok heyecanlıyım
iyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın
Olsun kuzumm allah razi olsunn..Rabbim hepinize nasip etsn insallahh dun dua ettm hepinizin rumuzuyla rumuzla komik oldu biraz ama :) Rabbim kabul etsin insallah tez zamanda darisi basiniza kuzumU Umithepvar gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımgün içinde gördüm aslında o güzel haberini ama yazıp yazmadığımı hatırlayamadım geriye dönüp de bakmaya üşendim yazayım dedim rabbim bizede nasip eder inşallah
sen regli oldunmu kız ben orayı kaçırdımbnde iyiyim canım
Saglikla ve zamaninda gelicekler insallah kuzumm sen rahat ol insallahİnşaallah canım duamız o yönde bakalım inşaallah bende dua ediyorum 37-38 de gelsin diye ama sürekli diken üstünde oluyo insan biliyorsun.. maşaallah size sağlıkla gelsin oğluşumuz
Merhaba hosgeldinn aramiza Rabbim tez zamanda nasip etsin insallahherkese merhaba,
her zaman takipcinizdim. araniza katilmak istedim. anne olma firsati kacti ama umarim 2019 da hamile olabilirim.
sen regli oldunmu kız ben orayı kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?