Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr benim eşime de öyle demiş canım bu değerlerle olur ama geç olabilir demis

herkese merhaba,
her zaman takipcinizdim. araniza katilmak istedim. anne olma firsati kacti ama umarim 2019 da hamile olabilirim.
Hoş geldin canım hemen detayları ver bize bakalım fırsat neden kaçtı kaç yaşındasın ne kadardır istiyosunuz sorun felan var mı

Dr benim eşime de öyle demiş canım bu değerlerle olur ama geç olabilir demis
Bizede öyle dediler gerçi bizim normal görünüm %2 bi doktor direk tüp dedi diğeri aşılama demişti çok can sıkıcı olur ama ne zaman olur

Elhamdulillah canım iyiyim bende biraz ağrılarım oluyo sona yaklaştık malum Rabbim yardımcın olsun zor hem mide bulantısı hem okul falan atlatırsın bi an önce inşaallah
İnşallah kuzum seninde yaklaştı hayiirslisiya sağlıcakla kucağına alırsın insallaj

Olsun kuzumm allah razi olsunn..Rabbim hepinize nasip etsn insallahh dun dua ettm hepinizin rumuzuyla rumuzla komik oldu biraz ama :) Rabbim kabul etsin insallah tez zamanda darisi basiniza kuzum

sen regli oldunmu kız ben orayı kaçırdım

oldum doktora gittim hsg çekecek cmt günü. tıkalı tüpü ya Ameliyatla alacağız yada ilaçlı tedavi deneyelim 5 ay sürer dedi. bnde ameliyat istemiyorum şimdilik. ilaçlı tedavi deneyeceğiz. ama kesin sonucu gene hsg sonra söyleyebilir. sağ tarafımdada batma vardı oda enfeksiyondan olabilir dedi antibiyotik verdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…