Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canım güzel sonuçlar alırsın inşallah

Olsun kuzumm allah razi olsunn..Rabbim hepinize nasip etsn insallahh dun dua ettm hepinizin rumuzuyla rumuzla komik oldu biraz ama :) Rabbim kabul etsin insallah tez zamanda darisi basiniza kuzum
Allah kabul etsin kuzum bende meryem suresi okudum hepimiz için dua ettim inşallah kabul eder Rabbim:)

baada öyle dedi kuzum geç olur demedi ama normal yoldan gebelik olmaz demem sana sonuçta sperm var her an gebe kalabilirsin de dedi
Tabii ki canımsonuçta döllenme için 1 sperme ihtiyaç var:) Ben inanıyorum olacağına:)

Tabii ki canımsonuçta döllenme için 1 sperme ihtiyaç var:) Ben inanıyorum olacağına:)
bende inanıyorum kuzum Allahın izniyle gelecek bebişler, sonra buralar bebeğim durmuyor bebeğimin çok gazı var, uykusuzluktan ölüyorum mesajlarıyla dolacak

Ben trambolin aldım eve üstünde zıplamaya ve koşmaya başladım inanıyorum bu sefer gitcek kilolar
ahahah benimde koşu bandım bisikletim var ama haftafa 3 gün yapabiliyorum spor sadece gerçi tam anlamıyla diyet yapmıyorum canımın çektiğini azda olsa yiyorum biraz daha sıkı tutsam benimkilerde gidecek inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…