- 6 Aralık 2017
- 6.463
- 6.580
- 198
anladım canım güzel sonuçlar alırsın inşallaholdum doktora gittim hsg çekecek cmt günü. tıkalı tüpü ya Ameliyatla alacağız yada ilaçlı tedavi deneyelim 5 ay sürer dedi. bnde ameliyat istemiyorum şimdilik. ilaçlı tedavi deneyeceğiz. ama kesin sonucu gene hsg sonra söyleyebilir. sağ tarafımdada batma vardı oda enfeksiyondan olabilir dedi antibiyotik verdi :)
anladım canım güzel sonuçlar alırsın inşallah
Allah kabul etsin kuzum bende meryem suresi okudum hepimiz için dua ettim inşallah kabul eder Rabbim:)Olsun kuzumm allah razi olsunn..Rabbim hepinize nasip etsn insallahh dun dua ettm hepinizin rumuzuyla rumuzla komik oldu biraz ama :) Rabbim kabul etsin insallah tez zamanda darisi basiniza kuzum
iyiyiz cnm senden naber:)Nabersiniz
Nabersiniz
Bende iyiyiim diyetin tatsız yemekleriyle boğuşuyorumiyiyiz cnm senden naber:)
Oo hadi gel birlikte diyet yapalımiyi kız sen napıyorsun öğlen saat birde kilo analizine gitcem
Allah kabul etsin kuzum seninkinide insallahAllah kabul etsin kuzum bende meryem suresi okudum hepimiz için dua ettim inşallah kabul eder Rabbim:)
Günaydınlar canım:) Neye borçluyuz:)Günaydın topiğin güllerinasılsınız? Ben çok heyecanlıyım
Tabii ki canımsonuçta döllenme için 1 sperme ihtiyaç var:) Ben inanıyorum olacağına:)baada öyle dedi kuzum geç olur demedi ama normal yoldan gebelik olmaz demem sana sonuçta sperm var her an gebe kalabilirsin de dedi
daim olsun canım, beklemedeyiz her zamanki gibi:)İyiyim canım çok şükür sen nasılsın gorusmeyeli
pinekliyorum kuzuNabersiniz
Tüp bebişe başlıyo bugüünGünaydınlar canım:) Neye borçluyuz:)
Ooh mispinekliyorum kuzu
oww hadi inşaallah yaa nisan ayı bereketli olsun kuzum:)Tüp bebişe başlıyo bugüün
bende inanıyorum kuzum Allahın izniyle gelecek bebişler, sonra buralar bebeğim durmuyor bebeğimin çok gazı var, uykusuzluktan ölüyorum mesajlarıyla dolacakTabii ki canımsonuçta döllenme için 1 sperme ihtiyaç var:) Ben inanıyorum olacağına:)
ah ah ne olcak bu kilo problemimiz ya bende aylardır dikkat ediyorum gram gram gidiyor lanet kilolarBende iyiyiim diyetin tatsız yemekleriyle boğuşuyorum
Ben trambolin aldım eveah ah ne olcak bu kilo problemimiz ya bende aylardır dikkat ediyorum gram gram gidiyor lanet kilolar
ahahah benimde koşu bandım bisikletim var ama haftafa 3 gün yapabiliyorum spor sadece gerçi tam anlamıyla diyet yapmıyorum canımın çektiğini azda olsa yiyorumBen trambolin aldım eveüstünde zıplamaya ve koşmaya başladım inanıyorum bu sefer gitcek kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?