Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

haklısın ne güzel konuşuyorsun valla içimi okur gibi beni rahatlatan cinsten sağolasın valla
şükür 2 doktorda göremediyse inşallah bişey yoktur. o korku herşeye bedel hepsinden daha zor allah kimseye yaşatmasın herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhatli hayırlı minnoşlar versin

Bişey danışcam sana ya kasığım seyiriyo iğneden mi acaba sana oldumu hiç

En azından çaresi var kuzum, lütfen ümitsiz olma. Herşey yoluna girecek inşaallah
ama tüplerini aldırma, kapalı da olsa aldirilmasina izin verme sakin

kuzu sancıların var mı, bana bugün yarın bebiş gelir gibi geldi
Kuzuşum benim 33. Haftadan beri düzenli sancılarım çıkıyor ama açıklık yapmadılar.
Erken Doğum riskimiz vardı kasılmalardan dolayı ama maşallahımız var gelmek istemiyoruz galiba
Şafak 10 zaten bakalım ne zaman gelecek minik paşa Hiç belli olmaz dediğin gibi belki yarın belki bir hafta içinde
Şu zamanlar hayaldi benim için her yönden..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımdasınız
Sizde bana dua edin oğluşuma sağsalim kavuşayım, %50 yaşama şansı verdiler hayırlısıyla kucağıma alayım başka birşey istemiyorum. Her aşaması ayrı yorgunluk hamileliğin; öncesi de sonrası da..

Pasamiz saglikla gelicek insallah sen gonlunu ferah tut bol dua et dualarimdasin bitanemm

Cnmsiniz bnm hepinizi seviyrm kuzumm her birinizin haberini almadn ayrilmk yk burdn :) sen icini ferh tut Rabbim olumlu sonuc alacagin yola sevk etsin insallah

Allah razı olsun kuzum benim.
Hepinizin güzel Gönüllerinden Öpüyorum
Sen nasılsın kuzuşum, devam ediyor mu kahverengiler?
Sendende razi olsn bitanemm..dunden beri gelmiyr kuzum temizlendi gibi insallah tekrarlammaz bi dahaki randevumuz 16sinda onu bekliyrmm hayirlisi Allahtn bakalimm cnm bnm

Sendende razi olsn bitanemm..dunden beri gelmiyr kuzum temizlendi gibi insallah tekrarlammaz bi dahaki randevumuz 16sinda onu bekliyrmm hayirlisi Allahtn bakalimm cnm bnm
Şükür kuzum.
Ama takılma olumsuz düşünme.
Hep kanaması olup çok sağlıklı sorunsuz hamilelik geçirenler oluyor.
En yakın örneğim annem.. 9 ay boyunca her daim kanaması oldu sağlıklı bebek tutunuyor ama sımsıkı annesine
Tedbirini al yinede, dinlen mümkün olabildiğince Bu bebişler nazlı bebişler baksana hem bekletiyorlar hem korkutuyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…