- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Kuzum bnmm guzellikler bekliyr insallah her birinizi..Rabbim buyukk bende daha 2 ayoncesine kdr bn anne olamicm herhalde diydm hala o risk var tabiki ama mucize..normal yolla olmuyosa ck sukur bak tipta yollari var..yilmadan amaca ulasmak icin cabalamak lazm insallah ck ugrasanlardan olmayalim kuzumm..
Vala kanama hakkinda bi fikrim yk neyin nesiydi persembe aklim cikti adet gibiydi bildigin..16sinda kontrolumuz var o zmn ogrenicem sanirim..kanama alani gormedi iki dr.da..hayirlisi Allahtan..ben hamile kalinca biter saniyodum asil smdi basliyormus :)
Rabbim hepinize saglikli gebelikler nasip etsin insallah kuzum benimm..
Hadi yaa geçmiş olsun canım hsg sırasında açılmadımı tüpler me yaptınızevet canım
Bişey danışcam sana ya kasığım seyiriyo iğneden mi acabaKuzum bnmm guzellikler bekliyr insallah her birinizi..Rabbim buyukk bende daha 2 ayoncesine kdr bn anne olamicm herhalde diydm hala o risk var tabiki ama mucize..normal yolla olmuyosa ck sukur bak tipta yollari var..yilmadan amaca ulasmak icin cabalamak lazm insallah ck ugrasanlardan olmayalim kuzumm..
Vala kanama hakkinda bi fikrim yk neyin nesiydi persembe aklim cikti adet gibiydi bildigin..16sinda kontrolumuz var o zmn ogrenicem sanirim..kanama alani gormedi iki dr.da..hayirlisi Allahtan..ben hamile kalinca biter saniyodum asil smdi basliyormus :)
Rabbim hepinize saglikli gebelikler nasip etsin insallah kuzum benimm..
yok açılmıyormuş verilen sıvı geri rahme akıyormuş. ameliyatla tüpleri almam lazım yoksa tüp bebek yaparsak düşürür dediHadi yaa geçmiş olsun canım hsg sırasında açılmadımı tüpler me yaptınız
Ameliyatlada açılmıyomu yaniyok açılmıyormuş verilen sıvı geri rahme akıyormuş. ameliyatla tüpleri almam lazım yoksa tüp bebek yaparsak düşürür dedi
Tüp bebeğe de kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla bence moral de çok önemliöyle canım haklısın herkesin konusu farklı ama hepimizin tek bir amacı varanlıyorum senii doğru söylüyorsun
Ameliyatlada açılmıyomu yani
Hsg harici başka bi operasyon geçirdin yaniameliyat oldum zaten açılmamış
Hsg harici başka bi operasyon geçirdin yanişimdi nolcak ya
Allah allah e tüp düşer demiş nasıl olacak o zamannormal yollardan hamile kalman mucize dedi. yapcak bişi yok dedi. tüp bebek yapcan dedi
Allah allah e tüp düşer demiş nasıl olacak o zamankafam karıştı iyice
En azından çaresi var kuzum, lütfen ümitsiz olma. Herşey yoluna girecek inşaallahcanım brokoli denedim aslan pençesi çayı içtim.
laraskopi oldum dış gebeliğimde 1 tüpün durumu kötüydü zaten...
bu 2. doktor 2 kere hsg çekti ve böyle konuştutüplerini alcam tüp bebek yapcaz dedi...
kuzu sancıların var mı, bana bugün yarın bebiş gelir gibi geldiKorunma mı vermişlerdi kuzum. Olsun bakalım vakitlerinde sağlıkla gelsinler inşallah
Kuzuşum benim 33. Haftadan beri düzenli sancılarım çıkıyor ama açıklık yapmadılar.kuzu sancıların var mı, bana bugün yarın bebiş gelir gibi geldi
Kuzumm ignelerden olacagini snmiyrm yumoslar baski yapiyordurBişey danışcam sana ya kasığım seyiriyo iğneden mi acabasana oldumu hiç
Pasamiz saglikla gelicek insallah sen gonlunu ferah tut bol dua et dualarimdasin bitanemmKuzuşum benim 33. Haftadan beri düzenli sancılarım çıkıyor ama açıklık yapmadılar.
Erken Doğum riskimiz vardı kasılmalardan dolayı ama maşallahımız var gelmek istemiyoruz galiba
Şafak 10 zaten bakalım ne zaman gelecek minik paşaHiç belli olmaz dediğin gibi belki yarın belki bir hafta içinde
Şu zamanlar hayaldi benim için her yönden..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımdasınız
Sizde bana dua edin oğluşuma sağsalim kavuşayım, %50 yaşama şansı verdiler hayırlısıyla kucağıma alayım başka birşey istemiyorum. Her aşaması ayrı yorgunluk hamileliğin; öncesi de sonrası da..
Allah razı olsun kuzum benim.Pasamiz saglikla gelicek insallah sen gonlunu ferah tut bol dua et dualarimdasin bitanemm
Cnmsiniz bnm hepinizi seviyrm kuzumm her birinizin haberini almadn ayrilmk yk burdn :) sen icini ferh tut Rabbim olumlu sonuc alacagin yola sevk etsin insallahhaklısın ne güzel konuşuyorsun valla içimi okur gibi beni rahatlatan cinsten sağolasın valla
şükür 2 doktorda göremediyse inşallah bişey yoktur. o korku herşeye bedel hepsinden daha zor allah kimseye yaşatmasın herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhatli hayırlı minnoşlar versin
Sendende razi olsn bitanemm..dunden beri gelmiyr kuzum temizlendi gibi insallah tekrarlammaz bi dahaki randevumuz 16sinda onu bekliyrmm hayirlisi Allahtn bakalimm cnm bnmAllah razı olsun kuzum benim.
Hepinizin güzel Gönüllerinden Öpüyorum
Sen nasılsın kuzuşum, devam ediyor mu kahverengiler?
Şükür kuzum.Sendende razi olsn bitanemm..dunden beri gelmiyr kuzum temizlendi gibi insallah tekrarlammaz bi dahaki randevumuz 16sinda onu bekliyrmm hayirlisi Allahtn bakalimm cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?