Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sukur cnm bnm insallah..hayata tutunmada inadi babasina benzesin diyrm :) inadini sevmem esimin ama bu huyunu smdilik babasindn alsn :) hemde ne nazli mahvediyolar bizi bi gelsinler isircam her yerini..kanama korkutmuyr da gidip gorunce rahatliyr insaan kuzum bakalim insallah saglikla buyuyordur kuzucuk

Ehehe :)
İnşallah kuzumm hayırlısıyla sağlıkla büyüsün gelişsin

En azından çaresi var kuzum, lütfen ümitsiz olma. Herşey yoluna girecek inşaallah
ama tüplerini aldırma, kapalı da olsa aldirilmasina izin verme sakin
O zamanda tüp bebek yapınca düşer dedi . Tüplerden gelen sıvıyla. Bnmde aklıma o takıldı daha 23 yaşındayım ve tüplerimi aldıracağım yada kabullenemiyorum bilmiyorum

O zamanda tüp bebek yapınca düşer dedi . Tüplerden gelen sıvıyla. Bnmde aklıma o takıldı daha 23 yaşındayım ve tüplerimi aldıracağım yada kabullenemiyorum bilmiyorum
Kuzumm kararini verdigin zaman guvendigin bi tup bebek merkezi veya hastanede bi tup bebek dr.uyla gorusmeni tavsiye ederm insallah bekledigin kdr olumsuz seyler beklemiyordur seni kuzum

Olayı şimdi anladım. Başka doktorada git bence çok önemli bir konu bu cnm

yaşayacak, güçlüdür oğlusun, bak bu güne kadar geldi elhamdülillah:) Rabbim sağlık sıhhat versin inşaallah kuzum, içerde keyfiyerinde gelesi yok küçük adamın

Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin balım,

Valla canım şuan gitmediğim için hemğz bilğim yok ama ben diğer hrmon testleri yaptığım da diğerleri hep normal prolktin hep yüksekti dostinekle hemen normale dönüyo bırakınca yükseliyo. Adetlerim düzenli yumrtlamam normal ama hala bebek sahibi olamadım morelim sıfır yanii bakalım endokrinden sonra tekrar kadın doğuma gidip artık tüp bebek mi derler zaten aşılama demişlerdi korktum kaçtım sonra baktım prolktin tavan yapmış bilmiyorum morelim çok kötü yaa.

Evet ilacı devamlı kullanmak gerekiyo bırakmamak lazım. Gebelik hormonları değil 2 3 tane başka hormona bakıyolar büyüme hormonu stres hormonu falan. Moralini düzelt ama o çok etkiliyo

Kızlar benim durumda olup hamile kalan varmı
1 yıllık evliyiz hiç korunmadım doktora gittik bende sıkıntı yokmuş eşimin sperm sayısı düşük aşılama yada tüp bebek önermedi doktor eşime vitamin verdi bana da klomen verdi ama maalesef olmadı yarın yine gideceğiz doktora yaşım 34

eşinin beslenmesinde dikkat edin bir çok kişi böyle şeyler deneyebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…