- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Cok sukur cnm bnm insallah..hayata tutunmada inadi babasina benzesin diyrm :) inadini sevmem esimin ama bu huyunu smdilik babasindn alsn :) hemde ne nazli mahvediyolar bizi bi gelsinler isircam her yerini..kanama korkutmuyr da gidip gorunce rahatliyr insaan kuzum bakalim insallah saglikla buyuyordur kuzucukŞükür kuzum.
Ama takılma olumsuz düşünme.
Hep kanaması olup çok sağlıklı sorunsuz hamilelik geçirenler oluyor.
En yakın örneğim annem.. 9 ay boyunca her daim kanaması oldu sağlıklı bebek tutunuyor ama sımsıkı annesine
Tedbirini al yinede, dinlen mümkün olabildiğinceBu bebişler nazlı bebişler baksana hem bekletiyorlar hem korkutuyorlar :))
Ehehe :)Cok sukur cnm bnm insallah..hayata tutunmada inadi babasina benzesin diyrm :) inadini sevmem esimin ama bu huyunu smdilik babasindn alsn :) hemde ne nazli mahvediyolar bizi bi gelsinler isircam her yerini..kanama korkutmuyr da gidip gorunce rahatliyr insaan kuzum bakalim insallah saglikla buyuyordur kuzucuk
Insallah cnm bnmm Allah razi olsnnEhehe :)
İnşallah kuzumm hayırlısıyla sağlıkla büyüsün gelişsin
O zamanda tüp bebek yapınca düşer dedi . Tüplerden gelen sıvıyla. Bnmde aklıma o takıldı daha 23 yaşındayım ve tüplerimi aldıracağım yada kabullenemiyorum bilmiyorumEn azından çaresi var kuzum, lütfen ümitsiz olma. Herşey yoluna girecek inşaallah
ama tüplerini aldırma, kapalı da olsa aldirilmasina izin verme sakin
Tek doktorla karar verme varsa üniversite hastanesine gitO zamanda tüp bebek yapınca düşer dedi . Tüplerden gelen sıvıyla. Bnmde aklıma o takıldı daha 23 yaşındayım ve tüplerimi aldıracağım yada kabullenemiyorum bilmiyorum
Amin inşallah aynen öyle mutlu haberlerimiz alıp destek olalım birbirimize allahın izniyleCnmsiniz bnm hepinizi seviyrm kuzumm her birinizin haberini almadn ayrilmk yk burdn :) sen icini ferh tut Rabbim olumlu sonuc alacagin yola sevk etsin insallah
Evet gitcem bakalım onlar ne söyleyecekTek doktorla karar verme varsa üniversite hastanesine git
Bide şu maydonoz süt buharına tüpleri açıyo diyolardı sanki emin de değilim yalanda olmasında denemediysen bi araştır kuzumEvet gitcem bakalım onlar ne söyleyecek
Kuzumm kararini verdigin zaman guvendigin bi tup bebek merkezi veya hastanede bi tup bebek dr.uyla gorusmeni tavsiye ederm insallah bekledigin kdr olumsuz seyler beklemiyordur seni kuzumO zamanda tüp bebek yapınca düşer dedi . Tüplerden gelen sıvıyla. Bnmde aklıma o takıldı daha 23 yaşındayım ve tüplerimi aldıracağım yada kabullenemiyorum bilmiyorum
Olayı şimdi anladım. Başka doktorada git bence çok önemli bir konu bu cnmO zamanda tüp bebek yapınca düşer dedi . Tüplerden gelen sıvıyla. Bnmde aklıma o takıldı daha 23 yaşındayım ve tüplerimi aldıracağım yada kabullenemiyorum bilmiyorum
yaşayacak, güçlüdür oğlusun, bak bu güne kadar geldi elhamdülillah:) Rabbim sağlık sıhhat versin inşaallah kuzum, içerde keyfiyerinde gelesi yok küçük adamınKuzuşum benim 33. Haftadan beri düzenli sancılarım çıkıyor ama açıklık yapmadılar.
Erken Doğum riskimiz vardı kasılmalardan dolayı ama maşallahımız var gelmek istemiyoruz galiba
Şafak 10 zaten bakalım ne zaman gelecek minik paşaHiç belli olmaz dediğin gibi belki yarın belki bir hafta içinde
Şu zamanlar hayaldi benim için her yönden..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımdasınız
Sizde bana dua edin oğluşuma sağsalim kavuşayım, %50 yaşama şansı verdiler hayırlısıyla kucağıma alayım başka birşey istemiyorum. Her aşaması ayrı yorgunluk hamileliğin; öncesi de sonrası da..
Valla canım şuan gitmediğim için hemğz bilğim yok ama ben diğer hrmon testleri yaptığım da diğerleri hep normal prolktin hep yüksekti dostinekle hemen normale dönüyo bırakınca yükseliyo. Adetlerim düzenli yumrtlamam normal ama hala bebek sahibi olamadım morelim sıfır yanii bakalım endokrinden sonra tekrar kadın doğuma gidip artık tüp bebek mi derler zaten aşılama demişlerdi korktum kaçtım sonra baktım prolktin tavan yapmış bilmiyorum morelim çok kötü yaa.Muhtemelen dostinex vercek canım benim de bi kimyasal gebeliğim var. Dostinex hem prolaktini dengeliyo hem de kitleyi küçültme etkisi varmış. Prolaktin normale dönse de kullanmak gerekiyomuş. Ben bu bilgiyi alana kadar doktorla birbirimize girmiştik. Diyorum değer düştü hala kullanmama gerek var mı kafana göre bırakcaksan bi daha gelme falan dedi. Doktorlarda ayrı manyak inşallah düzgün bi doktora denk gelirsin. İstanbuldaysan öneri de bulunabilirim şuanki doktorumdan çok aşırı memnunum. İlki bizi aşırı korkutmuştu. Korkcak hiç bişey yok. Stres çok etkiliyo illaki yapcan ama en aza indirirsen hipofiz için en iyisi. Sadece prolaktini mi etkiliyo başka hormonlara da etki etmiş mi? Benim çok şükür sadece prolaktini oynatıyo
Evet ilacı devamlı kullanmak gerekiyo bırakmamak lazım. Gebelik hormonları değil 2 3 tane başka hormona bakıyolar büyüme hormonu stres hormonu falan. Moralini düzelt ama o çok etkiliyoValla canım şuan gitmediğim için hemğz bilğim yok ama ben diğer hrmon testleri yaptığım da diğerleri hep normal prolktin hep yüksekti dostinekle hemen normale dönüyo bırakınca yükseliyo. Adetlerim düzenli yumrtlamam normal ama hala bebek sahibi olamadım morelim sıfır yanii bakalım endokrinden sonra tekrar kadın doğuma gidip artık tüp bebek mi derler zaten aşılama demişlerdi korktum kaçtım sonra baktım prolktin tavan yapmış bilmiyorum morelim çok kötü yaa.
Olayı şimdi anladım. Başka doktorada git bence çok önemli bir konu bu cnm
Bide şu maydonoz süt buharına tüpleri açıyo diyolardı sanki emin de değilim yalanda olmasında denemediysen bi araştır kuzum
Kızlar benim durumda olup hamile kalan varmı
1 yıllık evliyiz hiç korunmadım doktora gittik bende sıkıntı yokmuş eşimin sperm sayısı düşük aşılama yada tüp bebek önermedi doktor eşime vitamin verdi bana da klomen verdi ama maalesef olmadı yarın yine gideceğiz doktora yaşım 34
O zaman boşvermaydonoz sütü dnedim 1 gün kuruluk yaptıdoktorda fark etti hemen fitil yazdıda kullanmadım :/
Tabiki hemşerim iyi düşün bi doktorla karar verme gerekirse özele gitdeğilmi şöyle bir oturup düşününce ciddi bir konu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?