- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Benim kırmızılar bir gün erken geldi sağolsunlar
Kızlar yaa 11 gün erken regl oldum tedavi ertelendi bu ay da
Dimi haklısınEe onlar yüzünden niye tedavini erteliyosun boşver
Nasip böyleymiş
Cnm bn anestezili cektirmistim iyikide ole yapmisim..agri esigim dusuk bnm..Rahim filmi anestezili mi daha iyi uyutulmasan dayanılır mı? Doktora gitmeyi düşünüyorum da hiç çektirmedim
Rahim filmi anestezili mi daha iyi uyutulmasan dayanılır mı? Doktora gitmeyi düşünüyorum da hiç çektirmedim
Cnm bn anestezili cektirmistim iyikide ole yapmisim..agri esigim dusuk bnm..
ben 2 kere çektirdim zorlanmadım ayılmalar bayılmalar olmadı
adet sancı çeker gibi çektim çektımm
Doktor çektir diyecek mi prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama ben gidip şu kadar zaman oldu deniyoruz yaşım da bu diyecem bakalıö ne diyecek, doktor işi beni çok geriyor ya, çok gittim çünkü.. Doltora gitmeden bi buhar banyosu var onu denicem adetim bitince
kesinlikle anesteziRahim filmi anestezili mi daha iyi uyutulmasan dayanılır mı? Doktora gitmeyi düşünüyorum da hiç çektirmedim
Ben de sıfır ağrı oldu normal muayene gibi ama tıkanıklık olursa ağrı oluyomuş sanırımRahim filmi anestezili mi daha iyi uyutulmasan dayanılır mı? Doktora gitmeyi düşünüyorum da hiç çektirmedim
Kuzum ilk gittiin dr esinden sperm testi istiyecek sendn rahim filmi..ben ilk gittigimde ozele dedm acaba para icinmi diyolar, devlete gittim ordaki de ayni seyleri istedi..ilaca baslamadan once bu iki testi istemislerdi..sonra ilaca basliyr bi ay sona..dr isi germesin kuzumm miniklere ulasmamiz icin onlarin vesilesine ihtiyacimiz var..Rabbim tez zamanda nasip etsn insallah bekleyen isteyen herkese icindede siz guzel kuzularima..Doktor çektir diyecek mi prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama ben gidip şu kadar zaman oldu deniyoruz yaşım da bu diyecem bakalıö ne diyecek, doktor işi beni çok geriyor ya, çok gittim çünkü.. Doltora gitmeden bi buhar banyosu var onu denicem adetim bitince
Kuzum ilk gittiin dr esinden sperm testi istiyecek sendn rahim filmi..ben ilk gittigimde ozele dedm acaba para icinmi diyolar, devlete gittim ordaki de ayni seyleri istedi..ilaca baslamadan once bu iki testi istemislerdi..sonra ilaca basliyr bi ay sona..dr isi germesin kuzumm miniklere ulasmamiz icin onlarin vesilesine ihtiyacimiz var..Rabbim tez zamanda nasip etsn insallah bekleyen isteyen herkese icindede siz guzel kuzularima..
Bitanem oyle bi dunya yk..evlilikte hersey icin birlikte hareket etmesi lazim..cocuk mevzusu onsuz olacak birsey degil..kusura bakmasin sen bu kdr istiyorken istemek ya da o da azck cabalamak zorunda..asilamada da tuptede yaptiklari tek sey sperm vermek bu yani bu kdr...bunun nesini yapamayacak..olursa olur eyvallah yani olmayacagi varsa asilamadada olmuyor tuptede..amaa en azindn sevdigi kadin icin bunu yapmali zorunda buna..oyle bi dunya yk yaa..Kuzum benim eşim aşılama tüp vs istemiyor olursa olur diyor o kadar, tedavi için gitmiyorum sadece belki takviye verir ya da ne bileyim film çekilirse kalırım diye gidiyorum, daha önce kaldığım İçin şimdi de kalacağımı düşünüyordu hep gittiğim doktorlar ama bi sene oldu kalamadım, çok çok iyi bi aktardan duyduğum buhar banyosu var, onu denicem, macun alıcam yine bir de rahim filmi istiyorum ama eşimden test istiyorlar mı rahim filmi için? Test yaptırdı yalvar yakar ama şimdiasla yaptırmaz, bi başıma çabalıyorum çaresizim ve zor durumdayım. OlmaZsa olmaz çok sorun değil benim için diyip çıkıyo işin içinden artık çıldırmak üzereyim
Bitanem oyle bi dunya yk..evlilikte hersey icin birlikte hareket etmesi lazim..cocuk mevzusu onsuz olacak birsey degil..kusura bakmasin sen bu kdr istiyorken istemek ya da o da azck cabalamak zorunda..asilamada da tuptede yaptiklari tek sey sperm vermek bu yani bu kdr...bunun nesini yapamayacak..olursa olur eyvallah yani olmayacagi varsa asilamadada olmuyor tuptede..amaa en azindn sevdigi kadin icin bunu yapmali zorunda buna..oyle bi dunya yk yaa..
Kuzum ne diimki Rabbim tez zamanda nasip etsn insallah dualarimdasiniz cnm bnmMaalesef canım. Herkesin eşi aynı değil. Bana böyle bi eş denk geldi işte. Yapacak hiç bişeyim yok.
Kuzum ne diimki Rabbim tez zamanda nasip etsn insallah dualarimdasiniz cnm bnm
Cansin kuzumm Allah sendende razi olsun insallah..gormeden sevdiklerimdensin inan..dualarimizla olacak insallah kuzumm Rabbim yar ve yardimcin olsunnAllah binlerce kez razı olsun, uyumadan önce dualarıma kattıklarımdansın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?