Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bn anestezili cektirmistim iyikide ole yapmisim..agri esigim dusuk bnm..
ben 2 kere çektirdim zorlanmadım ayılmalar bayılmalar olmadı
adet sancı çeker gibi çektim çektımm

Doktor çektir diyecek mi prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama ben gidip şu kadar zaman oldu deniyoruz yaşım da bu diyecem bakalıö ne diyecek, doktor işi beni çok geriyor ya, çok gittim çünkü.. Doltora gitmeden bi buhar banyosu var onu denicem adetim bitince

doktora gidiyorsun rahim filimi çektirmek istiyorum diyorsun. oda gün veriyor. anestezili çektirceksen randevu alman gerekiyor farklı oluyo.diğeri hemen çekiliyo

Kuzum ilk gittiin dr esinden sperm testi istiyecek sendn rahim filmi..ben ilk gittigimde ozele dedm acaba para icinmi diyolar, devlete gittim ordaki de ayni seyleri istedi..ilaca baslamadan once bu iki testi istemislerdi..sonra ilaca basliyr bi ay sona..dr isi germesin kuzumm miniklere ulasmamiz icin onlarin vesilesine ihtiyacimiz var..Rabbim tez zamanda nasip etsn insallah bekleyen isteyen herkese icindede siz guzel kuzularima..

Kuzum benim eşim aşılama tüp vs istemiyor olursa olur diyor o kadar, tedavi için gitmiyorum sadece belki takviye verir ya da ne bileyim film çekilirse kalırım diye gidiyorum, daha önce kaldığım İçin şimdi de kalacağımı düşünüyordu hep gittiğim doktorlar ama bi sene oldu kalamadım, çok çok iyi bi aktardan duyduğum buhar banyosu var, onu denicem, macun alıcam yine bir de rahim filmi istiyorum ama eşimden test istiyorlar mı rahim filmi için? Test yaptırdı yalvar yakar ama şimdiasla yaptırmaz, bi başıma çabalıyorum çaresizim ve zor durumdayım. OlmaZsa olmaz çok sorun değil benim için diyip çıkıyo işin içinden artık çıldırmak üzereyim

Bitanem oyle bi dunya yk..evlilikte hersey icin birlikte hareket etmesi lazim..cocuk mevzusu onsuz olacak birsey degil..kusura bakmasin sen bu kdr istiyorken istemek ya da o da azck cabalamak zorunda..asilamada da tuptede yaptiklari tek sey sperm vermek bu yani bu kdr...bunun nesini yapamayacak..olursa olur eyvallah yani olmayacagi varsa asilamadada olmuyor tuptede..amaa en azindn sevdigi kadin icin bunu yapmali zorunda buna..oyle bi dunya yk yaa..

Maalesef canım. Herkesin eşi aynı değil. Bana böyle bi eş denk geldi işte. Yapacak hiç bişeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…