Yaaa ne guzel 9. Haftadsnz masallah size kuzunlaKuzum ne diimki Rabbim tez zamanda nasip etsn insallah dualarimdasiniz cnm bnm
Canimm Allah razi olsnnn sizede kirk bir kere masaallah kocaman olmussunuz.. :)Yaaa ne guzel 9. Haftadsnz masallah size kuzunla
Büyüyor teyzesi inşallah Hepimiz sağlıkla aliriz kucağımizaCanimm Allah razi olsnnn sizede kirk bir kere masaallah kocaman olmussunuz.. :)
Yesinler onu aminn kuzummm amin insallah saglikla gelsin minikler..Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallahBüyüyor teyzesi inşallah Hepimiz sağlıkla aliriz kucağımiza
Tekrarladın mı canimNabersiniz kızlar? Ben pozitif gördüm ertesi gün adet oldum
Yok canım adet oldumTekrarladın mı canim
belki üstüne gormedir diye dedim canım ya da kimyasal olduYok canım adet oldum
Üstüne görme gibi değil baya kırmızıbelki üstüne gormedir diye dedim canım ya da kimyasal oldu
bazen test de yanıltıyor canım, hayırlısı olsun inşaallahÜstüne görme gibi değil baya kırmızıKimyasal oldu yine galiba
İki yıldır hep aynı markayı kullanıyorum o yüzden yanılttığını düşünmüyorum ama nasip hayırlısı olsun inşallahbazen test de yanıltıyor canım, hayırlısı olsun inşaallah
O meyveyi kullandın mı bu ay kuzumİki yıldır hep aynı markayı kullanıyorum o yüzden yanılttığını düşünmüyorum ama nasip hayırlısı olsun inşallah
Yok canım kullanmadım soğan suyu denemiştim bu ay sadeceO meyveyi kullandın mı bu ay kuzum
anladım kuzum bak faydasını gördün hiç yoktanYok canım kullanmadım soğan suyu denemiştim bu ay sadece
Sen naptın kaç var bataanladım kuzum bak faydasını gördün hiç yoktan
Daha ovu gelmedi kuzum. Saldım ya takip etmek istemiyorumSen naptın kaç var bata
Ben de hep böyle diyorum sonra bat yaklaşırken bi acabalar başlıyo yineDaha ovu gelmedi kuzum. Saldım ya takip etmek istemiyorum
Laboquick ise test yanıltıyor bi çok kez yanılttı beniİki yıldır hep aynı markayı kullanıyorum o yüzden yanılttığını düşünmüyorum ama nasip hayırlısı olsun inşallah
Evet o ama daha önce bi kez pozitif gördüm o da kanda da pozitifti sonra kimyasal olmuştu. Onun dışında hiç pozitif görmedim ben bu markadaLaboquick ise test yanıltıyor bi çok kez yanılttı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?