Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30 gr civanperçemi, 30 gr defne otu, 30 gr at kuyruğu otunu toz haline getirttim aktarda, oturma banyosu yapıcam, bitkilerden anlayan biri verdi tarifi, bi de gojiberry yiyorum, macuna devam, olmasa da ben elimden geleni yaptım derim

rabissss nasilsin canım kız benim 4 günüm geçti ama cesaret edemiyorum negatif okdr yerlesmiski artık hayatima ve negatif cikinca öyle kötü olnuca test yapmaya korkuyorum ve akinti geliyor sadece beyaz fazla yürürken kaşık batması yaşıyorum hafif baş ağrılarım oluyor okdr 23 25 günleri arasi gelir adetin son 4 aydır ve eşim gece ruyasinda bir oglumuz olmus adını furkan koyun demişler öyle bir rüya görmüş yani daha ona günüm geçiyor falan demedim gördü rüyayı dün anlatmayacaktim ama sabredrmrdim dedi böyle gördüm dedi ve ben 1 kat daha heyecanlandım yasa R4bi4

İnşaallah vardır bebiş ne diyeyim canım.
Allah hayırlara çevirsin

30 gr civanperçemi, 30 gr defne otu, 30 gr at kuyruğu otunu toz haline getirttim aktarda, oturma banyosu yapıcam, bitkilerden anlayan biri verdi tarifi, bi de gojiberry yiyorum, macuna devam, olmasa da ben elimden geleni yaptım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…