Canimm ben iyiyim şükür sen nasılsın kuzum hayırdır kötü bir şey yoktur inşaallah, sesin çıkmıyor bayagidir ⚘R4bi4 kuzumm nasılsın ben uzun zamandır yazamadım sıkıntılı günler geçirdim net bitti derken uzadı baya nasılsın nasıl gidiyor ?
Bizim kız az kalsın doğuyodu ucuz atlattık kuzumCanimm ben iyiyim şükür sen nasılsın kuzum hayırdır kötü bir şey yoktur inşaallah, sesin çıkmıyor bayagidir ⚘
Anamm sabırsız çıktı prensesBizim kız az kalsın doğuyodu ucuz atlattık kuzumsürekli dinleme modundayım sancımız çıktı açıklık çıktı erken Doğum dedi kanamam falan oldu doktor yat hastaneye dedi bende yatmadım iyi ki de yatmamışım şimdi iyiyiz çok şükür
Anası sabırsız kızı anasından sabırsız çıktı hemdeAnamm sabırsız çıktı prenses
Iyi yapmışsın kuzum ya zekaide doktorlar bi değişik valla. Çok şükür balım iyi olun ikiniz de, şunun şurasında ne kaldı
Zeynep kamile kuzuİyi canım hangisine gittin
Hadi inşaallah balım güzel haberlerini bekliyoruz:)Anası sabırsız kızı anasından sabırsız çıktı hemdeiyiyiz çok şükür ya zekaide gözümü çok korkuttular çıkıp çıkmama konusunda kararsız kaldım ama sonunda çıktım çok şükür yoksa zorla doğurturlardı bi de hastane basıyo zaten doğacaksa da evde başlasın madem dedim ki doğmadı henüz
Hadi inşallah gelir bu sefer bebiş senden umutluyum bu ayKızlar her iki kasigim da patlayacak gibi ağrıyor yum dönemindeyim ilk defa sağ da ağrıyor yumurtlamada
Oy balımHadi inşallah gelir bu sefer bebiş senden umutluyum bu ay
Hgsden sonra geldi bence o şans sanaOy balımhiç zannetmiyorum, o şans bizde ne arar
Inşaallah balım ya şu mübarek aylarda Rabbim kabul etsin dualarımızıHgsden sonra geldi bence o şans sanabeklemelerdeyim senden güzel bi haber
Amiin inşallaahInşaallah balım ya şu mübarek aylarda Rabbim kabul etsin dualarımızı
Söyleyecektim unuttum kuzu hayıt tableti kullansana sen deAmiin inşallaahBenim iş uzadı yine prolaktin bu seferde 0a düşmüş
Hadi hayırlısı olsun canım benimde diğer adete ertelendi transferimZeynep kamile kuzu
İlaç kullanıyom ya ikisi birbirine şeapar mı bilemedim sorcam endokrin doktoruna bakim biSöyleyecektim unuttum kuzu hayıt tableti kullansana sen deAgnucaston u
Kuzum benim de hep sağ ağrır sol ağrısız olurdu sağı anlardım solu anlamaZdım bence hsg işe yaramışKızlar her iki kasigim da patlayacak gibi ağrıyor yum dönemindeyim ilk defa sağ da ağrıyor yumurtlamada
Hadi insallah Rabisimmmm :)Kuzum benim de hep sağ ağrır sol ağrısız olurdu sağı anlardım solu anlamaZdım bence hsg işe yaramış
Inşaallah kuzum 'ya ovu testinde pozitifi görmedim hâlâ ama değerlendireyim yaa:)Kuzum benim de hep sağ ağrır sol ağrısız olurdu sağı anlardım solu anlamaZdım bence hsg işe yaramış
Dua edin kuzular ya yoruldum artıkHadi insallah Rabisimmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?