Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R4bi4 kuzumm nasılsın ben uzun zamandır yazamadım sıkıntılı günler geçirdim net bitti derken uzadı baya nasılsın nasıl gidiyor ?
Canimm ben iyiyim şükür sen nasılsın kuzum hayırdır kötü bir şey yoktur inşaallah, sesin çıkmıyor bayagidir ⚘

Canimm ben iyiyim şükür sen nasılsın kuzum hayırdır kötü bir şey yoktur inşaallah, sesin çıkmıyor bayagidir ⚘
Bizim kız az kalsın doğuyodu ucuz atlattık kuzum sürekli dinleme modundayım sancımız çıktı açıklık çıktı erken Doğum dedi kanamam falan oldu doktor yat hastaneye dedi bende yatmadım iyi ki de yatmamışım şimdi iyiyiz çok şükür

Anamm sabırsız çıktı prenses
Iyi yapmışsın kuzum ya zekaide doktorlar bi değişik valla. Çok şükür balım iyi olun ikiniz de, şunun şurasında ne kaldı

Anamm sabırsız çıktı prenses
Iyi yapmışsın kuzum ya zekaide doktorlar bi değişik valla. Çok şükür balım iyi olun ikiniz de, şunun şurasında ne kaldı
Anası sabırsız kızı anasından sabırsız çıktı hemde iyiyiz çok şükür ya zekaide gözümü çok korkuttular çıkıp çıkmama konusunda kararsız kaldım ama sonunda çıktım çok şükür yoksa zorla doğurturlardı bi de hastane basıyo zaten doğacaksa da evde başlasın madem dedim ki doğmadı henüz

Hadi inşaallah balım güzel haberlerini bekliyoruz:)

Kızlar her iki kasigim da patlayacak gibi ağrıyor yum dönemindeyim ilk defa sağ da ağrıyor yumurtlamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…