- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Dualarimdasiniz her zaman bitanem..Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah..her birinize..bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bitanemmDua edin kuzular ya yoruldum artık
Değerlendir kuzum hatta iki güne bi değerlendir ben ovu testlerine pek güvenmiyorum açıkcası sen garantiye al :)Inşaallah kuzum 'ya ovu testinde pozitifi görmedim hâlâ ama değerlendireyim yaa:)
Allah razı olsun canım benimDualarimdasiniz her zaman bitanem..Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah..her birinize..bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bitanemm
Eşim diyor bizi ördeğe çevirdin kuzum, zırt pırt suya giriyoruz:)Değerlendir kuzum hatta iki güne bi değerlendir ben ovu testlerine pek güvenmiyorum açıkcası sen garantiye al :)
Öyle oluyo kuzum valla :) hamile kaldıktan sonra baya ara verirsiniz zaten dinlenirsiniz :)Eşim diyor bizi ördeğe çevirdin kuzum, zırt pırt suya giriyoruz:)
Bakalım nasip inşaallah:)
Pik olmamış daha çatlamamış
Valla siliklesti artık test kuzum neyse yaBöyle olcak kuzuR4bi4
Sen devam et yapmaya bazen oluyo öyle canımValla siliklesti artık test kuzum neyse ya
Öyle yapayım bitanemSen devam et yapmaya bazen oluyo öyle canım
Onun transferi ertelendi kuzucukp a t u l i senin tedavin ne durumda canım bayadır topiğe girmiyorum hamilemisin
Buralardayım kuzucum 1 haftadır falan çok hastayım giremedim buraya
1 hafta sonunda çok şükür iyyim canımcım sen nasılsınNasılsınız şekerler
Hayrolsun kuzum neyin vardı,1 hafta sonunda çok şükür iyyim canımcım sen nasılsın
saol kuzum, hiç sorma tatlım çok kötü üşüttüm serumlarla falan ayağa kalktım anca yeni yeni düzeliyorum.Hayrolsun kuzum neyin vardı,
Iyiyim ben çok şükür balım
Ayy canım ya çok geçmiş olsun kuzum , havalar da ısındı nasıl üşüttün bunyen mi zayıf düştü acaba canimsaol kuzum, hiç sorma tatlım çok kötü üşüttüm serumlarla falan ayağa kalktım anca yeni yeni düzeliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?