- 6 Aralık 2017
- 6.462
- 6.577
- 198
valla kuzum anlamadım ya koskoca kış geçti hastalanmadım eşimle şehir dışına gitmiştik 2 hafta önce hava çok soğuktu oraa kaptım sanırım.Ayy canım ya çok geçmiş olsun kuzum , havalar da ısındı nasıl üşüttün bunyen mi zayıf düştü acaba canim
Buralardayım kuzucum 1 haftadır falan çok hastayım giremedim burayabende özledim sen nasılsın napıyorsun
geldim geldim kuzucum 2 gündür iyiyim şükür biraz boğazım ağrıyor sadece toparlandım.çok geçmiş olsun cnım benim hemencik gel aramıza :)
Olabilir kuzum aman dikkat et kendine, tekrardan çok geçmiş olsun canım benimvalla kuzum anlamadım ya koskoca kış geçti hastalanmadım eşimle şehir dışına gitmiştik 2 hafta önce hava çok soğuktu oraa kaptım sanırım.
Saol canım Allah razı olsun sen nasılsın varmı bir gelişmeOlabilir kuzum aman dikkat et kendine, tekrardan çok geçmiş olsun canım benim
Geçmiş olsunsaol kuzum, hiç sorma tatlım çok kötü üşüttüm serumlarla falan ayağa kalktım anca yeni yeni düzeliyorum.
Yok kız transfer yapılmadı daha mayıstaki adete ertelendi. Bu ayki adet 11 gün erken geldi senin dueumun ne canımp a t u l i senin tedavin ne durumda canım bayadır topiğe girmiyorum hamilemisin
Çok geçmiş olsun canım benim, hayrolsun çürük falan mı kuzyDiş ağrılısen nasılsın
Yok canım benim ya nerde o günler, o şans bizi bulur mu:)Saol canım Allah razı olsun sen nasılsın varmı bir gelişme
Dolgulu dişim ağrıyo yaÇok geçmiş olsun canım benim, hayrolsun çürük falan mı kuzy
geldim geldim kuzucum 2 gündür iyiyim şükür biraz boğazım ağrıyor sadece toparlandım.
Yok kız transfer yapılmadı daha mayıstaki adete ertelendi. Bu ayki adet 11 gün erken geldi senin dueumun ne canım
Ne zaman yapıldı canimDolgulu dişim ağrıyo yadolgudan önce bile ağrımıyodu dolgu yapıldı yapılalı ağrıyo son iki üç gündür iyice arttı gidip kanal yaptırcam mecbur
2ayı geçmiştir herhaldeNe zaman yapıldı canim
canim 17 gun pik olmus catlamis herkesde ayni cikmaz bak c cizgisi t ile ayni ise pik olmus demektir sen o 17 yazan testten sonra 4gun ust uste dene canimValla siliklesti artık test kuzum neyse ya
Ne oldu kızaman beni sorma ben kara listedeyim :)
Ne oldu kız
Ne ameliyatıyolum uzun ameliyat olcm iyileşcem fln fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?