Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anaa bana neden bildirim gelmemiş ki ben de herkes kabuğuna çekildi heralde diyodum. Buralardayım kuzu nabersiin
Kabuğa cekilenlerden biri benim canım bu ay âdem elmasından umitliydim testlerim negatif artık gına geldi :)
Yukarıda yazdığım gibi kuzum ovu testi de tırt.
Amann salla bu ramazanda zırt pırt duşa girme:)

Kabuğa cekilenlerden biri benim canım bu ay âdem elmasından umitliydim testlerim negatif artık gına geldi :)

Aynen oyle ya amaaan bende bu ay artık salcam ramazan her türlü bereket demek insAllah hayırlısı

Ay hadi inşallah vesile olur Ben ovulasyon testine tüm inancımı yitirdim geçen ay. Pozitifi yakaladım, silikleşti ama adette muayeneye gittiğimde çatlamamıştı. Kiste dönmüş. O yüzden artık inancım 0 ovulasyon testlerine

Benim de kıste donustu adet olamıyorum siz oldunuz mu

canım sende bayadır buralardasın kontrole gittinmi hiç

Aa demek yumurta çatlamasa bile siliklesiyor kuzum. Bu kötü oldu yaa
Şey yap canım piki yakaladığın an havuç suyu iç

Bilinç altı temizliği yapalım kuzum tertemiz olsun beynimiz:)
valla böyl birşeye o kadar ihtiyacım varki canım bir reset düğmesi olsa beynimizinde resetlesek tam aklımdan çıkarıyorum akraba müsfettelerinden biri bebek olmuyormu diyor hop tekrar başa sarıyor beyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…