Anaa bana neden bildirim gelmemiş kipawlover nerdesin kiz sesin çıkmıyor
papatyakokankadin Fit mutlu anne @1melegimolsun @Zeyah3917 burası cansız kaldı
Ben ara ara bakiyom yazılanları okuyorum cnm hep ama yqzacak pek biseyom yok hala ayni noktadayım bu ay ovj testi de yaomicam belirtide aramicam gun aşırı iliski denicem olursa hayrlisi sen ne alemdesn ovu testi deniyordun sanki sen yanlks mi hatrliormpawlover nerdesin kiz sesin çıkmıyor
İyi vallaIyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın
Kabuğa cekilenlerden biri benim canım bu ay âdem elmasından umitliydim testlerim negatif artık gına geldi :)Anaa bana neden bildirim gelmemiş kiben de herkes kabuğuna çekildi heralde diyodum. Buralardayım kuzu nabersiin
Yukarıda yazdığım gibi kuzum ovu testi de tırt.Ben ara ara bakiyom yazılanları okuyorum cnm hep ama yqzacak pek biseyom yok hala ayni noktadayım bu ay ovj testi de yaomicam belirtide aramicam gun aşırı iliski denicem olursa hayrlisi sen ne alemdesn ovu testi deniyordun sanki sen yanlks mi hatrliorm
Aynen oyle ya amaaan bende bu ay artık salcam ramazan her türlü bereket demek insAllah hayırlısıKabuğa cekilenlerden biri benim canım bu ay âdem elmasından umitliydim testlerim negatif artık gına geldi :)
Yukarıda yazdığım gibi kuzum ovu testi de tırt.
Amann salla bu ramazanda zırt pırt duşa girme:)
Ay hadi inşallah vesile olurKabuğa cekilenlerden biri benim canım bu ay âdem elmasından umitliydim testlerim negatif artık gına geldi :)
Yukarıda yazdığım gibi kuzum ovu testi de tırt.
Amann salla bu ramazanda zırt pırt duşa girme:)
Benim de kıste donustu adet olamıyorum siz oldunuz muAy hadi inşallah vesile olurBen ovulasyon testine tüm inancımı yitirdim geçen ay. Pozitifi yakaladım, silikleşti ama adette muayeneye gittiğimde çatlamamıştı. Kiste dönmüş. O yüzden artık inancım 0 ovulasyon testlerine
Benim kiste dönmesine rağmen günü hiç şaşmıyo düzenli oluyorumBenim de kıste donustu adet olamıyorum siz oldunuz mu
günaydın canım buralardayım kız sessiz sessiz takipteyim sizleripawlover nerdesin kiz sesin çıkmıyor
canım sende bayadır buralardasın kontrole gittinmi hiçBen ara ara bakiyom yazılanları okuyorum cnm hep ama yqzacak pek biseyom yok hala ayni noktadayım bu ay ovj testi de yaomicam belirtide aramicam gun aşırı iliski denicem olursa hayrlisi sen ne alemdesn ovu testi deniyordun sanki sen yanlks mi hatrliorm
Günaydın canım benim:) sessiz olma ya kafa dağıtıyoruz:)günaydın canım buralardayım kız sessiz sessiz takipteyim sizleri
Ayy canım hayırlı bereketli ramazanlar olsun, nice ramazanları görelim inşaallah:)Ramazanımız hayırlı bereketli mutlu güzel geçsin insAllah kızlar Rabbim bu mübarek günlerde kimin ne duasi varsa kabul etsin insAllah
Hayırlı sahurlar
Aa demek yumurta çatlamasa bile siliklesiyor kuzum. Bu kötü oldu yaaAy hadi inşallah vesile olurBen ovulasyon testine tüm inancımı yitirdim geçen ay. Pozitifi yakaladım, silikleşti ama adette muayeneye gittiğimde çatlamamıştı. Kiste dönmüş. O yüzden artık inancım 0 ovulasyon testlerine
Bereketten biz de nasiplencez inşaallah canım:)Aynen oyle ya amaaan bende bu ay artık salcam ramazan her türlü bereket demek insAllah hayırlısı
kuzum konuş konuş aynı şeyler yeni birşey olsada yazsam sizlere güzel güzel haberler.Günaydın canım benim:) sessiz olma ya kafa dağıtıyoruz:)
Yok canım hep bu konuyu konuşacak halimiz yok ya robot muyuzkuzum konuş konuş aynı şeyler yeni birşey olsada yazsam sizlere güzel güzel haberler.
oda doğru da bizim beyin ona endexsli olduğundan konu hep otarafa gidiyorYok canım hep bu konuyu konuşacak halimiz yok ya robot muyuz
Bilinç altı temizliği yapalım kuzumoda doğru da bizim beyin ona endexsli olduğundan konu hep otarafa gidiyor
valla böyl birşeye o kadar ihtiyacım varki canım bir reset düğmesi olsa beynimizinde resetlesekBilinç altı temizliği yapalım kuzumtertemiz olsun beynimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?