Boşluk bırakmışlardır canim o yüzden ağrıyor. Ya da sıcak-sogukla temas edince ağrıyorsa zamanla düzelir o2ayı geçmiştir herhalde
Tüpleri kapalı canimNe ameliyatıgeçmiş olsun
Yok kuzu mütemadiyen ağrıyo hiç bişey yiyemiyorum o tarafta şeş kaza yersemde ağlicak kıvama getiriyoBoşluk bırakmışlardır canim o yüzden ağrıyor. Ya da sıcak-sogukla temas edince ağrıyorsa zamanla düzelir o
Aa hava vardır canım değiştirilmesi lazım. O çok zor ya. Kabir azabıYok kuzu mütemadiyen ağrıyo hiç bişey yiyemiyorum o tarafta şeş kaza yersemde ağlicak kıvama getiriyo
Aynen valla canıma okuyo mafetti beni kaç gündür randevu da anca iki hafta sonraya buldumAa hava vardır canım değiştirilmesi lazım. O çok zor ya. Kabir azabı
Yuh ya o kadar geç mi kuzu bu nasıl hastane. Ne kadar çok diş hastası varmış :/ Bu yüzden millet özele para bayiliyorAynen valla canıma okuyo mafetti beni kaç gündür randevu da anca iki hafta sonraya buldum
Daha beterdir bizimkiBizimkiler böyle herhalde
Özellerde çok pahalı ya bi dolguya 500 lira vermiş kuzenimYuh ya o kadar geç mi kuzu bu nasıl hastane. Ne kadar çok diş hastası varmış :/ Bu yüzden millet özele para bayiliyor
Işte özeller fırsattan istifade yoluyor milleti valla, insaf fakirleriÖzellerde çok pahalı ya bi dolguya 500 lira vermiş kuzenim
Inşallah kuzucumonuda sıcak çaylarla düzeltirsin inşallah :)
Sabırla beklemeye devam güzel günler yakındır inşallah kuzum❤Yok canım benim ya nerde o günler, o şans bizi bulur mu:)
Huu nerelerdesiniz
Nbr can
Kolay gelsinnBiz ofis taşıyoruz resmen canımı çıkarttılar ondan yazamadım, ama girdim baktım hep kimseden haber var mı diye
Iyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsınNbr can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?