Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla böyl birşeye o kadar ihtiyacım varki canım bir reset düğmesi olsa beynimizinde resetlesek tam aklımdan çıkarıyorum akraba müsfettelerinden biri bebek olmuyormu diyor hop tekrar başa sarıyor beyin
Ayy bizde de var onlardan kuzum, aslında kimseyle konuşmayacaksın varya.
Meditasyon yap canım iyi gelir.
Valla ben 2 gündür Celcelutiye dinliyorum bildiğin resetlendim:)

Ayy bizde de var onlardan kuzum, aslında kimseyle konuşmayacaksın varya.
Meditasyon yap canım iyi gelir.
Valla ben 2 gündür Celcelutiye dinliyorum bildiğin resetlendim:)
Kuzum normal insanları takmamayı öğrendim ama en yakınlar nolcak yengem abimin eşi var onlarında 10 yıldır çoçuğu olmuyor ben onlar için dua ederken Rabbime önce onlara sonra bize nasip et derken geçen gün yengem dayımın kızına bana çocuğu olmuyor diyordu bak onunda olmuyor gördünüzmü demiş, ki oruçlu halimle yemin ederimki asla ona çocuğu olmuyor demedim dememde hem nasıl ederim benim abim canım ciğerim onlardan çok ben uğraşıyorum şunu yapın bunu yiyin bunu için diye

Pes doğrusu, gören de kendisi aynı yollardan geçmedi sanacak ayıptır valla ya. Takma diyeceğim canım ama elde değil biliyorum. Hayat bize de güler elbet sadece sabırlı ol yeter kuzum

Diş ağrısıyla cebelleşiyorum o acilden bu acile, o ağrı kesiciden bu ağrı kesiciye koşup duruyorum ben de özledim valla naptın adet olmaya kaç kaldı
Adeti bekliyorum 10 gün kaldı ama erken gelebilir yine galiba sen ne yaptın devlete gitmiştin yanlış hatırlamıyosam diş işi ne oldu doktora gitmedinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…