Evet öyle deneyebilirim aslında da bu ay hiç sallamadım ovu ne zaman bilmiyorum şu sıralar olsa gerekAa demek yumurta çatlamasa bile siliklesiyor kuzum. Bu kötü oldu yaa
Şey yap canım piki yakaladığın an havuç suyu iç
Ayy bizde de var onlardan kuzum, aslında kimseyle konuşmayacaksın varya.valla böyl birşeye o kadar ihtiyacım varki canım bir reset düğmesi olsa beynimizinde resetlesektam aklımdan çıkarıyorum akraba müsfettelerinden biri bebek olmuyormu diyor hop tekrar başa sarıyor beyin
Öyle ya da böyle degerlendir canım umut dünyası :)Evet öyle deneyebilirim aslında da bu ay hiç sallamadım ovu ne zaman bilmiyorum şu sıralar olsa gerek
Valla gece YouTubedan açıyorum bende çok iyi oluyo kafa temizAyy bizde de var onlardan kuzum, aslında kimseyle konuşmayacaksın varya.
Meditasyon yap canım iyi gelir.
Valla ben 2 gündür Celcelutiye dinliyorum bildiğin resetlendim:)
Iyi ramazanlar canım kendi adıma iyiyim şükür sen nasılsın kuzumHayırlı ramazanlar kızlar rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin ❤ Günaydınnasılsınız bakalım
Kuzum normal insanları takmamayı öğrendim ama en yakınlar nolcak yengem abimin eşi var onlarında 10 yıldır çoçuğu olmuyor ben onlar için dua ederken Rabbime önce onlara sonra bize nasip et derken geçen gün yengem dayımın kızına bana çocuğu olmuyor diyordu bak onunda olmuyor gördünüzmü demiş,Ayy bizde de var onlardan kuzum, aslında kimseyle konuşmayacaksın varya.
Meditasyon yap canım iyi gelir.
Valla ben 2 gündür Celcelutiye dinliyorum bildiğin resetlendim:)
Bendr iyiyim canım şükür bugünümüzeIyi ramazanlar canım kendi adıma iyiyim şükür sen nasılsın kuzum
Ben pek giremiyorum kk’ya canım temizlik falan uğraşıyoruz yapawlover nerdesin kiz sesin çıkmıyor
papatyakokankadin @bi prenses annesi @1melegimolsun Zeyah3917 burası cansız kaldı
Kolay gelsin canım:) ben de sesin çıkmayınca bebiş geldi sandım:)Ben pek giremiyorum kk’ya canım temizlik falan uğraşıyoruz yasen nasılsın naptın ?
Iyi diyelimiyi olsun canım hayatla mücadele sen nasılsınNabersiniz kızçeler
Pes doğrusu, gören de kendisi aynı yollardan geçmedi sanacak ayıptır valla ya. Takma diyeceğim canım ama elde değil biliyorum. Hayat bize de güler elbet sadece sabırlı ol yeter kuzumKuzum normal insanları takmamayı öğrendim ama en yakınlar nolcak yengem abimin eşi var onlarında 10 yıldır çoçuğu olmuyor ben onlar için dua ederken Rabbime önce onlara sonra bize nasip et derken geçen gün yengem dayımın kızına bana çocuğu olmuyor diyordu bak onunda olmuyor gördünüzmü demiş,ki oruçlu halimle yemin ederimki asla ona çocuğu olmuyor demedim dememde hem nasıl ederim benim abim canım ciğerim onlardan çok ben uğraşıyorum şunu yapın bunu yiyin bunu için diye
Diş ağrısıyla cebelleşiyorum o acilden bu acile, o ağrı kesiciden bu ağrı kesiciye koşup duruyorumİyilik komşumm özledim kız naber napıyon❤❤
Diş ağrılıyım ben kötüyümIyi diyelimiyi olsun canım hayatla mücadele sen nasılsın
Geçmiş olsun canım, bilirim o ağrıları. Allah dayanma gücü versinDiş ağrılıyım ben kötüyüm
Amiiin daha bi hafta var randevuya bakalımGeçmiş olsun canım, bilirim o ağrıları. Allah dayanma gücü versin
Adeti bekliyorum 10 gün kaldı ama erken gelebilir yine galibaDiş ağrısıyla cebelleşiyorum o acilden bu acile, o ağrı kesiciden bu ağrı kesiciye koşup duruyorumben de özledim valla naptın adet olmaya kaç kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?