Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemekten cılkı çıkmış bi test bırakıyorum buraya silik çizginin el salladığı

Eklentiler

• 20190507_152157.webp
    16 KB · Görüntüleme: 35
  • Negative Image_db9a88e6-1000-4254-bff5-5de1d14ce0f8.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 32
Pes doğrusu, gören de kendisi aynı yollardan geçmedi sanacak ayıptır valla ya. Takma diyeceğim canım ama elde değil biliyorum. Hayat bize de güler elbet sadece sabırlı ol yeter kuzum
İnşallah canım benim utanmasa göbek atacak demekki çocuğu olmuyor diye ne diyim herkese kalbindekini yaşatsın inşallah Rabbim

İnşallah canım benim utanmasa göbek atacak demekki çocuğu olmuyor diye ne diyim herkese kalbindekini yaşatsın inşallah Rabbim
Amiinn bitanem, böylelerini çok takmacanım aman beterin beteri var. Allah şerlerinden korusun. Allah büyük kuzum

Rabbim sıkıntı vermesin canım
amin kuzum benim ramazanda tek sıkıntım mide yanması yaşıyorum o zorluyor biraz onuda sütle çözdüm galiba sahurda iki yudum süt içmiştim bugün yanmada yok gayet rahat geçiyor, tek sıkıntımm ofiste otur otur vakit geçmiyor senin nasıl gidiyor

Adeti bekliyorum 10 gün kaldı ama erken gelebilir yine galiba sen ne yaptın devlete gitmiştin yanlış hatırlamıyosam diş işi ne oldu doktora gitmedinmi
Hadi inşallah bu ay olur transferin kuzum evet kuzum ben gittim yarın da eşim gitcek adetle birlikte başlicaz bişeylere bakalım. Diş için randevu bekliyorum daha bi haftam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…