Ağzına gargara yap canım tuzlu ya da sirkeli suyla iftar sonrasiAmiiin daha bi hafta var randevuya bakalım
İnşallah canım benim utanmasa göbek atacak demekki çocuğu olmuyor diye ne diyim herkese kalbindekini yaşatsın inşallah RabbimPes doğrusu, gören de kendisi aynı yollardan geçmedi sanacak ayıptır valla ya. Takma diyeceğim canım ama elde değil biliyorum. Hayat bize de güler elbet sadece sabırlı ol yeter kuzum
Amiinn bitanem, böylelerini çok takmacanım aman beterin beteri var. Allah şerlerinden korusun. Allah büyük kuzumİnşallah canım benim utanmasa göbek atacak demekki çocuğu olmuyor diye ne diyim herkese kalbindekini yaşatsın inşallah Rabbim
aynen canım benim bu mübarek ayda yüzümüz gülsün inşAmiinn bitanem, böylelerini çok takmacanım aman beterin beteri var. Allah şerlerinden korusun. Allah büyük kuzum
Nasıl gidiyor ramazanaynen canım benim bu mübarek ayda yüzümüz gülsün inş
Kız beklemiş halini at bi ay inş bebiştirBeklemekten cılkı çıkmış bi test bırakıyorum burayasilik çizginin el salladığı
Kuzu birkaç tane daha yaptım bekledikten sonra silik çıkıyor, bozuk galibaKız beklemiş halini at bi ay inş bebiştir
Kuzu birkaç tane daha yaptım bekledikten sonra silik çıkıyor, bozuk galiba
10 dkya kadar çıkıyomu dahamı fazla bekledin
İyi gidiyor kuzum çok şükür bir sıkıntı yok şuanlık :))Nasıl gidiyor ramazan
Rabbim sıkıntı vermesin canımİyi gidiyor kuzum çok şükür bir sıkıntı yok şuanlık :))
amin kuzum benim ramazanda tek sıkıntım mide yanması yaşıyorum o zorluyor biraz onuda sütle çözdüm galiba sahurda iki yudum süt içmiştim bugün yanmada yok gayet rahat geçiyor, tek sıkıntımm ofiste otur otur vakit geçmiyorRabbim sıkıntı vermesin canım
Hadi inşallah bu ay olur transferin kuzumAdeti bekliyorum 10 gün kaldı ama erken gelebilir yine galibasen ne yaptın devlete gitmiştin yanlış hatırlamıyosam diş işi ne oldu doktora gitmedinmi
Su değince daha fena oluyorum kuzum öldürdü bu diş beni ya sadece apranaxın 1000liği kesiyo. Diğer ağrı kesiciler bile kesmiyo ağrımıAğzına gargara yap canım tuzlu ya da sirkeli suyla iftar sonrasi
Ne tedavisi başlayacak acabaHadi inşallah bu ay olur transferin kuzumevet kuzum ben gittim yarın da eşim gitcek adetle birlikte başlicaz bişeylere bakalım. Diş için randevu bekliyorum daha bi haftam var
Devlette prosedür nasıl hiç bilmiyorum süprizNe tedavisi başlayacak acaba
Hımmmmm bol şans o haldeDevlette prosedür nasıl hiç bilmiyorum süpriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?