Aa esimde de öyle oluyor kuzum gerçekten iyi geliyorsa o da içsin. Süt zaten başlı başına şifa canım:) Ben dün çok kötüydüm bugün iyi şükür balımamin kuzum benim ramazanda tek sıkıntım mide yanması yaşıyorum o zorluyor biraz onuda sütle çözdüm galiba sahurda iki yudum süt içmiştim bugün yanmada yok gayet rahat geçiyor, tek sıkıntımm ofiste otur otur vakit geçmiyorsenin nasıl gidiyor
4 gün kadar degerlendir:)Yumurtlama kaç gün sürer acaba
Dün doktor dedi ilişki yasa diye dünden mı baslayim4 gün kadar degerlendir:)
Ederim kuzum tabisiHımmmmm bol şans o haldehaberdar ett mutlaka
Majezik denedin mi canım ama beyaz renkli olanı.Su değince daha fena oluyorum kuzum öldürdü bu diş beni ya sadece apranaxın 1000liği kesiyo. Diğer ağrı kesiciler bile kesmiyo ağrımı
Ilişki neden yasak.Dün doktor dedi ilişki yasa diye dünden mı baslayim
İlişkiye gir dedi 27 mm çıktı yumurta boyutuIlişki neden yasak.
Tam olarak yumurtlama döneminde misin
Yeni geçmedi mi kız senin ovulasyon, belki vardır okumuştum burda böyle sonradan çizgi çıkıp bebişi olan, hadi inşallahBeklemekten cılkı çıkmış bi test bırakıyorum burayasilik çizginin el salladığı
denedim kuzum kesmiyo hiç bişey bi paket karanfil çiğnemişimdir ağzımın her yeri uyuşuyo dişte tık yokMajezik denedin mi canım ama beyaz renkli olanı.
Ayy canım ya yaşadığım için bilirim, biraz daha dayan hastane gününe kadar
27 olduğuna emin misin? 20-22 mm olunca çatlıyo diye biliyorum da benİlişkiye gir dedi 27 mm çıktı yumurta boyutu
Bugün, yarın, ertesi gün ilişki olcakİlişkiye gir dedi 27 mm çıktı yumurta boyutu
Olabilir valla yanlista bakmış olabilirimİlişkiye gir dedi 27 mm çıktı yumurta boyutu
Teşekkürler bacimBugün, yarın, ertesi gün ilişki olcak
Yeni geçmedi mi kız senin ovulasyon, belki vardır okumuştum burda böyle sonradan çizgi çıkıp bebişi olan, hadi inşallah
denedim kuzum kesmiyo hiç bişey bi paket karanfil çiğnemişimdir ağzımın her yeri uyuşuyo dişte tık yok
Bunu da alıp deniyim bakim bi diş uğruna evi ecza deposuna çevirdim5 gün var regle kuzum
Eczacimiz tanidik canım eşime şöyle bir şey vermiş uyuşturucu sprey
Eşime iyi geliyor
Aynı masrafı özele harcasaydın aynı hesapBunu da alıp deniyim bakim bi diş uğruna evi ecza deposuna çevirdim
Ay az kalmış hadi inşallah hayırlı haberler
Öyle olurdu valla bu kadar eziyette çekmezdimAynı masrafı özele harcasaydın aynı hesap
Tamam canım hazirana sarkar herhalde transfer çünkü yumurtlama dönemini atlatmak gerekiyor galibaEderim kuzum tabisisen de haber ver merak ediyorum
As adetten sonraki süreçte koyuyo o zaman doğru hormonlar ona göre işliyodur. Ben hemen adet olunca olcakmış gibi düşündümTamam canım hazirana sarkar herhalde transfer çünkü yumurtlama dönemini atlatmak gerekiyor galiba
Yok kızAs adetten sonraki süreçte koyuyo o zaman doğru hormonlar ona göre işliyodur. Ben hemen adet olunca olcakmış gibi düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?